Guest Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Oyunlarımıza daha fazla lisanslı tır için yoğun şekilde çalışıyoruz ve bu konuda yakında bazı iyi haberler vermeyi umuyoruz. Bizim fan fantastik bir topluluktur - bu alanda sıkça aktif olarak yardım alıyoruz ve sosyal medya üzerinden sizlerin sesini duyduk. Ama lisans işlemlerinin yasal aşaması bazen uzun sürebiliyor, şimdiye kadar fark etmişsinizdir ve sabrınız için teşekkürler. Bu arada ETS 2' de var olan tırı yeniden gözden geçirdik(DAF XF 105). 50keda tarafından 3D modellenen bu mod ile benzerlikleri fark edebilirsiniz. Bu tesadüf değil - 50keda profesyonel oyun geliştiricisi SCS Software girmek için mod topluluğunda büyük işler yaptı. DAF XF 105 revizyonu, ETS2 1.25 güncellemesi ile gelecek, sadece basit bir mod birleştirmesi değil ama daha da gelişecek, dokular yeniden dizayn edildi ve bazı parçalar yeniden modellendi, inanıyoruz ki bütün DAF hayranları bunu takdir edecek. Çeviri : @ArifCan Kaynak Gösterilmeden Paylaşmak Yasaktır.
Mr Banned Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Ohh iç göstergelerin değişmesi gerekiyordu
Guest Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Eski ivecoların modelleri çok kötü yeniden elden geçirilebilir.
NURU_ Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 DAF gitiikce dahada güzel güzelleşiyor. Bide bu scania üçün getirdikleri dlc den volvo icinde getirselerdi güzel olurdu
[ETS2MCG] michael Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 daf gelişiyosa belki daf için modifiye dlcsi gelebilir
TurkTruckRadio.Com Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 DAF çıkınca herkes DAF kullanacak o kesin DLC gelmesini ben de bekliyorum ama SCS artık DLC satmasın yeter. Harita DLC'lerini satması çok normal ama modifiye DLC'lerinin oyunun kendisinde olması lazım.
Guest Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 2 hours ago, serkant said: DAF çıkınca herkes DAF kullanacak o kesin DLC gelmesini ben de bekliyorum ama SCS artık DLC satmasın yeter. Harita DLC'lerini satması çok normal ama modifiye DLC'lerinin oyunun kendisinde olması lazım. Yukarı da DLC kelimesi geçmiyor ki. DLC gelip gelmeyeceği kesin değil. Hemen DLC satacaklar demeyin.
TurkTruckRadio.Com Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 7 minutes ago, ArifCan said: Yukarı da DLC kelimesi geçmiyor ki. DLC gelip gelmeyeceği kesin değil. Hemen DLC satacaklar demeyin. Satacaklarını düşünüyorum. SCS'den her şeyi beklerim artık
Suleyman.53 Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Arifcan'ın dediği gibi dlc olacağını düşünmüyoum. 1.25 ile oyun içi geleceğini söylüyorlar.
TurkTruckRadio.Com Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 52 minutes ago, Suleyman.53{Master Of Storms} said: Arifcan'ın dediği gibi dlc olacağını düşünmüyoum. 1.25 ile oyun içi geleceğini söylüyorlar. Kastettiğim tırın DLC'li gelmesi değil. Tırın modifiye paketinin DLC olması. Zaman gösterecek.
Suleyman.53 Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 41 minutes ago, serkant said: Kastettiğim tırın DLC'li gelmesi değil. Tırın modifiye paketinin DLC olması. Zaman gösterecek. Resimlere bakınca fazladan bir boya geliyor onu da dlc ye bağlamazlar.
Guest Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 Konu inaktif olduğu için kilitlenerek arşive taşındı.
Recommended Posts