Jump to content

Recommended Posts

Posted

YJAl9a.png

Oyunlarımıza daha fazla lisanslı tır için yoğun şekilde çalışıyoruz ve bu konuda yakında bazı iyi haberler vermeyi umuyoruz. Bizim fan fantastik bir topluluktur - bu alanda sıkça aktif olarak yardım alıyoruz ve sosyal medya üzerinden sizlerin sesini duyduk. Ama lisans işlemlerinin yasal aşaması bazen uzun sürebiliyor, şimdiye kadar fark etmişsinizdir ve sabrınız için teşekkürler.

Bu arada ETS 2' de var olan tırı yeniden gözden geçirdik(DAF XF 105). 50keda tarafından 3D modellenen bu mod ile benzerlikleri fark edebilirsiniz. Bu tesadüf değil - 50keda profesyonel oyun geliştiricisi SCS Software girmek için mod topluluğunda büyük işler yaptı. DAF XF 105 revizyonu, ETS2 1.25 güncellemesi ile gelecek, sadece basit bir mod birleştirmesi değil ama daha da gelişecek, dokular yeniden dizayn edildi ve bazı parçalar yeniden modellendi, inanıyoruz ki bütün DAF hayranları bunu takdir edecek.

eut2_hq_57a0827f%2Bcopy.jpg

daf_xf_03.jpg

daf_xf_05%2Bcopy.jpg

daf_xf_04%2Bcopy.jpg

eut2_hq_578f40c9%2Bcopy.jpg

eut2_hq_578757f3%2Bcopy.jpg

Çeviri : @ArifCan

Kaynak Gösterilmeden Paylaşmak Yasaktır.

Posted

Eski ivecoların modelleri çok kötü yeniden elden geçirilebilir.

Posted
2 hours ago, serkant said:

DAF çıkınca herkes DAF kullanacak o kesin :D DLC gelmesini ben de bekliyorum ama SCS artık DLC satmasın yeter. Harita DLC'lerini satması çok normal ama modifiye DLC'lerinin oyunun kendisinde olması lazım.

Yukarı da DLC kelimesi geçmiyor ki. DLC gelip gelmeyeceği kesin değil. Hemen DLC satacaklar demeyin.

• 9 months later...
Posted

Konu inaktif olduğu için kilitlenerek arşive taşındı.

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.