gromoboj Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Witam, od tygodnia nie mogę przekroczyć ciężarówką w ETS2 i ATS prędkości 90km/h, uprzedzam od razu, że mam odznaczone "opcje" ograniczenia prędkości, w ustawieniach rozgrywki gry oraz w ustawieniach multiplayera pod tabem tydzień temu mogłem jeszcze jeździć normalnie... dziękuję za uwagę i proszę o pomoc
1 F4K1H Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Ogranicznik prędkości jest włączony gdy bierzesz zlecenia z World Of Truck oraz nie możesz go zmienić. Z normalnych zleceń, to ty decydujesz czy chcesz go mieć włączonego czy nie 1
0 gromoboj Posted August 1, 2016 Author Report Posted August 1, 2016 o karwa, czyli tutaj jest pies pogrzebany, wielkie dzięki za pomoc, pozdrawiam
0 KOZIK_ Posted August 1, 2016 Report Posted August 1, 2016 Problem rozwiązany. Najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do rozwiązanych.
Question
gromoboj
Witam,
od tygodnia nie mogę przekroczyć ciężarówką w ETS2 i ATS prędkości 90km/h, uprzedzam od razu,
że mam odznaczone "opcje" ograniczenia prędkości, w ustawieniach rozgrywki gry oraz w ustawieniach multiplayera pod tabem
tydzień temu mogłem jeszcze jeździć normalnie...
dziękuję za uwagę i proszę o pomoc
3 answers to this question
Recommended Posts