Jump to content

Recommended Posts

Posted

YJAl9a.png

ETS2 için Vive La France DLC'si ile birlikte bir kez daha kalite ve gerçekçilik konusunda çıtayı yükseltmeye çalışıyoruz. Fark etmiş olabileceğiniz gibi, Going East ve Scandinavia DLC'lerinde kasaba ve şehirlerin kalitesini artırarak adım adım ilerliyorduk. Going East küçük kasabalarda sürmek için size ilk şansı verdi - olsa bile hiçbir teslimat seçenekleri vardı. Scandinavia DLC'si ile birlikte şehirlerde karmaşıklık ve çeşitliliği yeni bir düzeye sunarak ileriye önemli bir adım attık. Ama bu iki DLC bu konuda kesinlikle son sözümüz!

Konuşma konusu olan mesele, La Rochelle'i takdim etmek bizim için bir zevk - Fransız şehirleri, kırsal doğal güzelliği ve çeşitli tat şansı sağlayan yeni şehirlerinden biri. Artık arter yollar üzerinden sanayi bölgelerine giriş sınırlı olacak fakat bunun yerine kargo depoları burada yaşayan şehre tam olarak entegre edilmiştir. 

Yeni DLC ile birlikte Fransız şehirlerine saygı duyacağınız zaman ve karışık stilleri keşfedebilirsiniz. Antik mimarisi ve dar keyfini çıkarın, dolambaçlı yollar arka arkaya tamamen modernize kompleksleri ve müstakil evler. Vive La France!

4l4odG.jpg

jnZOEm.jpg

l1lGoJ.jpg

3o0GB0.jpg

a07Wqz.png

TÜRKÇE ÇEVİRİ: @Kaan BATU
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN PAYLAŞILMASI KESİNLİKLE YASAKTIR!

Posted
3 hours ago, TheRapperZ said:

Oyunu 64TL ye çıkardılar bakalım bu dlc 50den aşşağı olacakmı:S

Oyun fiyatında değişiklik yoktur. Hala 39₺'den satılmaktadır. 

Posted
58 minutes ago, ArifCan said:

Oyun fiyatında değişiklik yoktur. Hala 39₺'den satılmaktadır. 

Oyun 64TL olmuş sandım. Bir paketmiş o adı: 

Euro Truck Simulator 2 - East Expansion Bundle 

• 4 weeks later...
  • 8 months later...
Posted

Konu inaktif olduğu için kilitlenerek arşive taşındı.

• Guest locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.