wwwkacper8 Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 (edited) Witam! Wczoraj próbowałem zagrać na mp lecz mam problem gdyż gra nie chce się włączyć a później wyskakuje "brak odpowiedzi" Wcześniej sprawdzałem spójność gry, przeinstalowałem mp oraz uruchamiałem grę jako administrator. Zdjęcie: Proszę o pomoc. Edited July 25, 2016 by wwwkacper8
0 KOZIK_ Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 Cześć Kacper. A czy czekałeś? Uruchom i czekaj aż załapie. Powinien normalnie multi sie odpalić tylko dłużej mu schodzi z tym
0 wwwkacper8 Posted July 25, 2016 Author Report Posted July 25, 2016 ^Hej Kozik Czekałem Ok 1,5 minuty ale spróbuje troszkę dłużej.
0 wwwkacper8 Posted July 27, 2016 Author Report Posted July 27, 2016 Dziękuje Koziku. Czekałem sporo ale działa. Trochę dziwne ale najważniejsze, że działa . Dziękuje 1
Question
wwwkacper8
Witam!
Wczoraj próbowałem zagrać na mp lecz mam problem gdyż gra nie chce się włączyć a później wyskakuje "brak odpowiedzi"
Wcześniej sprawdzałem spójność gry, przeinstalowałem mp oraz uruchamiałem grę jako administrator.
Zdjęcie:
Proszę o pomoc.
Edited by wwwkacper84 answers to this question
Recommended Posts