Filip F. Posted July 6, 2016 Share Posted July 6, 2016 Zdravím Vás, moje meno je Filip "Fifo" F. Som začiatočník v hre ETS 2. Chcel by som si niečo zistiť ohladom firiem v ETS 2 MP. Ako si založím firmu? Stačí sa zaregistrovať tu: http://myvtc.net a potom už len nájsť na fóre zamestnancov? A ako si nastavím, nech sa mi firma zobrazuje pred menom v hre? Je možné nech mi zamestnanci zarábajú? Ďakujem, s pozdravom Filip F. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alv4s0r Posted July 7, 2016 Share Posted July 7, 2016 Nevim jak přesně funguje myVTC.net ale na netu je spousta návodů. 1) co se týče zobrazení firmy před jménem, to je ve tvé režii přes nastavení truckersMP 2) NE, tvý zaměstnanci ti nebudou vydělávat 3) Na fore už asi zaměstnance nenajdeš, musíš si je získat ve hře HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip F. Posted July 7, 2016 Author Share Posted July 7, 2016 OK, ďakujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCipr Posted May 26, 2018 Share Posted May 26, 2018 Neaktivní téma, přesouvám do archivu. //Zamčeno a přesunuto do Archivu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts