elot360PL Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 1 hour ago, [Bazyl-Trans] bazyliszek [PL] said: w naczepie brakuje skrętnych osiek przez co jazda jest niemal niemożliwa, bo lekkie łamanie powoduje trudności w manewrowaniu Macie czego chcieliście. Wyzwania. Wcześniej były głosy że nimi się będzie jeździć za łatwo, co to ma być i to nie będzie nic takiego. Macie okazję sprawdzić swoje fantazje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Właśnie jechałem na mp, brak skrętnych kół dodał tylko emocji bo trzeba było bynajmniej coś na tej trasie robić , problemem było tylko złe podwozie bo jechałem 4x2 ^^ i zwykły łuk nawet na autostradzie był nie lada wyczynem Pogodziłem sie z faktem że tego nie będzie na MP, ale na SP opcja blokady osiek dodała by tu naprawdę dużo frajdy 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 49 minutes ago, elot360PL said: Macie czego chcieliście. Wyzwania. Wcześniej były głosy że nimi się będzie jeździć za łatwo, co to ma być i to nie będzie nic takiego. Macie okazję sprawdzić swoje fantazje ALe ja nie narzekam, fajnie się jechało:) 2 minutes ago, BTS Duch said: Właśnie jechałem na mp, brak skrętnych kół dodał tylko emocji bo trzeba było bynajmniej coś na tej trasie robić , problemem było tylko złe podwozie bo jechałem 4x2 ^^ i zwykły łuk nawet na autostradzie był nie lada wyczynem Pogodziłem sie z faktem że tego nie będzie na MP, ale na SP opcja blokady osiek dodała by tu naprawdę dużo frajdy Czym jechałeś? Bo normalnie mam ośkę 4x2, ale kod gry zablokował mi wzięcie ładunku. Musiałem dołożyć 3 ośkę i wzmocnić silnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 Skania strimline ,średnia kabina, 500km , ładunek to cos tam podobne do spychacza 39T chyba Ale nie mogłem sie normalnie podczepić (nie wiem czy to realistyczne podczepianie czy co innego) musiałem skorzystać z f7 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.33. Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 a nie wyskoczyła ci info ze ciężarówka ma zbyt małą moc silnika bo mi to wyskoczyło jak podpinałem 540 km Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 1 minute ago, [Q-LOG].Slawek.31 said: a nie wyskoczyła ci info ze ciężarówka ma zbyt małą moc silnika bo mi to wyskoczyło jak podpinałem 540 km To wyskoczyło mojemu koledze, ale zmienić silnik w volvo FH z 420 na 460km i poszło 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.33. Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 czeba poczekać na łatke mp zobaczymy jak tam to bedzie wyglądało Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 (edited) 7 hours ago, [Q-LOG].Slawek.31 said: czeba poczekać na łatke mp zobaczymy jak tam to bedzie wyglądało "Czeba" heh Nie wiadomo w ogóle czy to dlc będzie na multiku. Edited May 13, 2017 by Kacperovski Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.33. Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Okaże się w praniu miejmy nadzieje że tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 (edited) To już zależy od dev'ów Jak tę sprawę rozwiążą. Edited May 13, 2017 by Kacperovski Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Jeśli chodzi o DLC to po wybraniu wersji temporary_127 i wejściu na multiplayer ładunki z DLC działają lecz nie działa skrętna ośka bo wersja gry nie jest przystosowana do tego DLC a u innej osoby widać to jako białą chłodnie. Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekx84 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 41 minutes ago, HaQ said: Jeśli chodzi o DLC to po wybraniu wersji temporary_127 i wejściu na multiplayer ładunki z DLC działają lecz nie działa skrętna ośka bo wersja gry nie jest przystosowana do tego DLC a u innej osoby widać to jako białą chłodnie. Trochę to mija się z celem grać z nowym DLC nie wykorzystując w pełni jego możliwości, wychodzi na to że trzeba jeszcze się przemęczyć na sp Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 1 minute ago, krzysiekx84 said: Trochę to mija się z celem grać z nowym DLC nie wykorzystując w pełni jego możliwości, wychodzi na to że trzeba jeszcze się przemęczyć na sp No wiadomo ze to mija się z celem bo za bardzo nawet się nie da jeździć bez tych skrętnych osiek, ale możliwość gry z tym DLC jest Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacaw5 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Witam mam pytanie, ponieważ bardzo chciałbym mieć dodatek Vive la France ale mam ograniczony budżet gdyż chodzę jeszcze do szkoły i nie mam jak sobie zarobić. I moje pytanie jest takie czy ktoś może kupił przypadkiem dwa dodatki i drugi nie jest mu potrzebny ? Lub dla kogoś pieniądze nie grają roli, i mógł by taki dodatek mi sprezentować. Jeżeli był by ktoś taki, i chciałby być tak miły by mi ten dodatek podarować, byłbym bardzo ale to bardzo wdzięczny. Proszę o kontakt ze m nom. adres email - [email protected] stim -http://steamcommunity.com/profiles/76561198293761983/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiekx84 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 13 minutes ago, wacaw5 said: Witam mam pytanie, ponieważ bardzo chciałbym mieć dodatek Vive la France ale mam ograniczony budżet gdyż chodzę jeszcze do szkoły i nie mam jak sobie zarobić. I moje pytanie jest takie czy ktoś może kupił przypadkiem dwa dodatki i drugi nie jest mu potrzebny ? Lub dla kogoś pieniądze nie grają roli, i mógł by taki dodatek mi sprezentować. Jeżeli był by ktoś taki, i chciałby być tak miły by mi ten dodatek podarować, byłbym bardzo ale to bardzo wdzięczny. Proszę o kontakt ze m nom. adres email - [email protected] stim -http://steamcommunity.com/profiles/76561198293761983/ Na twoim miejscu z tego co widzę po twoim profilu to zjeździłbym 100% mapy i zrobił wszystkie osiągnięcia które masz do zrobienia a potem myślał o innych dodatkach, nawet jak kupiłem sobie dodatki jak np. Skandynawia to wjechałem do niej po ok miesiącu jak już miałem, zrób wszystko co jest do zrobienia na podstawce a potem kombinuj, do tego czasu uzbierasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 20 hours ago, BTS Duch said: Właśnie jechałem na mp, brak skrętnych kół dodał tylko emocji bo trzeba było bynajmniej coś na tej trasie robić , problemem było tylko złe podwozie bo jechałem 4x2 ^^ i zwykły łuk nawet na autostradzie był nie lada wyczynem Pogodziłem sie z faktem że tego nie będzie na MP, ale na SP opcja blokady osiek dodała by tu naprawdę dużo frajdy Jak się ma sprawa z osobami które nie mają DLC, widzą normalną naczepę, czy samego konia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 widzą naczepę ale tak paskudną że oczy bolą Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Tak to wygląda screen od kolegi z firmy: Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 na serwerach szalenstwo na żaden nie mozna sie dostac bo zbyt duża ilosc ludzi w kolejce, pierwszy raz cos takiego widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Faktycznie, z tych osób oczekujących w kolejce na serwer można byłoby utworzyć następny serwer, który byłby zapełniony. A myślałem, że osoby nie posiadające tego DLC, nie będzie widzieć naczep z tego DLC a tu proszę, choć są one puste, to je widać . 1 <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 (edited) A tak wyglądały te naczepy dla osób które nie maja DLC gdy były tworzone, zdjęcia zapożyczone z Grupy TMP na FB by @Bandero Edited May 13, 2017 by HaQ Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted May 13, 2017 Author Share Posted May 13, 2017 Ponad 10 tysiecy graczy, czyli o dwa razy wiecej niz wczoraj ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Co to się będzie działo, jak dojdą jeszcze podwójne naczepy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 (edited) Panowie i Panie muszę przyznać że jestem zaskoczony dzisiejszym przebiegiem sytuacji, otrzymaliśmy w tak krótkim czasie update "MP" pod najnowszy update z SCS, mało tego wspierający najnowsze DLC , gdzie od samego jego wydania była jedną wielką niewiadomą czy Developer będzie w stanie wydać łatkę wspierającą tego typu naczepy. Można śmiało powiedzieć że się udało! Jak by tego było mało trzeba powiedzieć głośno, dzisiejszy update MP zrobił takie LOL że wszystkie europejskie serwery były pełne. Przez ponad dobre 3 godziny serwery pękały w szwach, nie wspominając o tych co czekali i się nie doczekali. Kalkulując po update przez serwery przetoczyło się dobre 10/11 K graczy ten wynik jest niesamowity . Gratulacje Michał aka @mwl4 , bo jest za co! Edited May 14, 2017 by BTS Duch 6 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 Szybki update swoja droga, ale nie ma co ujmowac w tej sytuacji scsowi, ktorych dzieki tej aktualizacji i temu dlc tchnelo nowe zycie w MP Nie mialem sam jeszcze okazji sie pobawic z nowymi naczepami, ale mam nadzieje ze podwojne naczepy tez szybko uda sie wprowadzic chodz tu juz moze wcale nie byc to szybko... https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts