SlimShady! Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 U Bohuna coś gadali, że jeśli wszystko dobrze pójdzie to nas czymś pozytywnym zaskoczą w tym roku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WillyKrK Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Podwójne spoko sprawa Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 hmmm w tym roku SCS obchodzi 20-lecie swojego istnienia może ta niespodzianka ma z tym związek zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Duch Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Nie ma co gdybać, będzie hucznie że nam kopary opadną ;D Obecnie zatrudnionych jest 21/35 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! Kontakt: [email protected] Strona główna: http://bluetransspedition.eu Forum: http://bluetransspedition.eu/forum Facebook: http://facebook.com/bluetransspedition VTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Wersja od SCS: Wersja na MP: Hmm.. ^^ Czuje niedosyt. Edited May 5, 2017 by H&V I ElectroMusic! <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 (edited) 1 hour ago, kylo67 said: hmmm w tym roku SCS obchodzi 20-lecie swojego istnienia może ta niespodzianka ma z tym związek zobaczymy. Tiaa, co powiedzeli na yt bohuna Quote Inne: -Studio jeszcze w tym roku zmienia swoją siedzibę gdyż w tej już się nie mieści i poniekąd powstrzymuje to SCS przed rozwojem zespołu. -Jak tajemniczo stwierdził Piotrek, jeżeli wszystko pójdzie po myśli studia, bardzo pozytywnie zaskoczą graczy jeszcze w tym roku! It's fake Macie "polski SCS": http://eurotrucksimulator2.info/pl/cierpliwosc-poplaca-czyli-mega-nowosc-w-najblizszej-aktualizacji/ Edited May 5, 2017 by Aves ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WesolyKostek Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 3 hours ago, Kacperovski said: O nie podwójne naczepy zgroza. Z jednej strony zaje**ście, a z drugiej niekoniecznie. Fajnie, że SCS znalazło czas, aby się zająć tym projektem. Dla mnie bomba, lubię takie wyzwania, cofanie itp. Z drugiej strony jednak nie miałoby to zastosowania na multiplayerze, chodzi mi o to co pisałem o DLC z ładunkami gabarytowymi. Są gracze, którzy na skrzyżowaniu skrecając w prawo mają zdolność taką, że potrafią zahaczyć o przydrożne barierki, ciągnąc wannę, a tutaj 2x dłuższy tył. Mi to nie przeszkadza, ale w sumie zanim to wyjdzie i będziemy to mieć w grze na tą chwilę nie ma co się tym przejmować . No trochę lipa z tymi, że tak powiem pajacami, ale jak to u Wujka Bohuna powiedzieli - nie dodają aktualizacji specjalnie pod multiplayer. Chociaż, większość graczy jest raczej przyjazna, wystarczy omijać drogę C-D, zawsze wyjeżdżam stamtąd z uszkodzeniami, dramat. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Dobra dobra, ale jak rozwiązane będzie oddawanie takich naczep? Najpierw B, potem A? Z cofaniem? Bez cofania, tylko podjechać do punktu na wprost (czyli np. te środkowe typ cofania podczas wyboru)? Po za tym jeżeli SCS takie coś doda do normalnej rozgrywki, to otwiera się droga do wprowadzenia wersji z MP, bo będą konkretne podwaliny do działania takiego ustrojstwa, a nie trzeba będzie wymyślać opcji jak z tym parkować albo jak pobierać taką naczepę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootKiller Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Te naczepy zachowują się dokładnie tak samo jak pojedyncze jeśli chodzi o branie i oddawanie zleceń. Z tym dodatkiem że przy doubleach dodatkowo mamy miejsce do parkowania przodem (najprostsza opcja). Drugiej naczepy nie da się odczepić. 3 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipo1313 Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Wychodzi na to że co by nie zrobili, to i tak będzie źle, jak dla mnie dobrze że dodają coś nowego. Oczywiście też bym sobie życzył by "podwójne naczepy" zagościły na MP. I moim zdaniem, nie można używać argumentu przeciw " że na MP to ludzie sobie nie poradzą" - oczywiście że nie wszyscy, nawet teraz jest dużo graczy która też sobie nie radzi z jedna naczepą i co ?... MP działa. Tak czy owak raczej powinniśmy się cieszyć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Już się nie mogę doczekać cofania takim doublem. Oooj będzie się działo Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WillyKrK Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 1 hour ago, RootKiller said: Te naczepy zachowują się dokładnie tak samo jak pojedyncze jeśli chodzi o branie i oddawanie zleceń. Z tym dodatkiem że przy doubleach dodatkowo mamy miejsce do parkowania przodem (najprostsza opcja). Drugiej naczepy nie da się odczepić. Czyli opcja double do wyboru będzie jak z schwarzmuller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 5 hours ago, kylo67 said: hmmm w tym roku SCS obchodzi 20-lecie swojego istnienia może ta niespodzianka ma z tym związek zobaczymy. 5 hours ago, BTS Duch said: Nie ma co gdybać, będzie hucznie że nam kopary opadną ;D Pewnie DLC z malowaniami SCS wydadzą z tej okazji Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Duch Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Uwierz mi , jak to wyjdzie to już nie będzie ci tak wesoło ;p Obecnie zatrudnionych jest 21/35 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! Kontakt: [email protected] Strona główna: http://bluetransspedition.eu Forum: http://bluetransspedition.eu/forum Facebook: http://facebook.com/bluetransspedition VTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 12 hours ago, RootKiller said: Te naczepy zachowują się dokładnie tak samo jak pojedyncze jeśli chodzi o branie i oddawanie zleceń. Z tym dodatkiem że przy doubleach dodatkowo mamy miejsce do parkowania przodem (najprostsza opcja). Drugiej naczepy nie da się odczepić. A czy jest szansa ze kiedys doczekamy sie ze te podwojne naczepy beda rozladowywane w 2 miejscach ? Czyli ze najpier jedziemy zdac mala naczepe a pozniej duza w inne miejsce ? Bylo by miodnie https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Z tego co widzer ta mala naczepa a wlasciwie w tym przypadku przyczepa to tandem wiec moze niedlugo zobaczymy tez tandemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 (edited) 1 hour ago, maxymiliano said: Z tego co widzer ta mala naczepa a wlasciwie w tym przypadku przyczepa to tandem wiec moze niedlugo zobaczymy tez tandemy? Miło by było ujrzeć takie pojazdy w ETSie, lecz to wiąże się z przerabianiem podwozi aktualnych ciągników no i inna fizyka jazdy (tak mi się wydaje), a z czym jeszcze tego to nie wiem. Tutaj od tych rzeczy są osoby, które się na tym doskonale znają . @Trybcio86 Na pewno koniecznością by było przerobienie specjalnie ekonomii pod to. Pożyjemy zobaczymy :p. Edited May 6, 2017 by Kacperovski Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] L3chu Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Dokładnie, kiedy pojawią się one już w ETS/ATS aż chętnie będzie chciało się je przerabiać np. Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-7600K CPU @ 3.80GHz Karta graficzna: GeForce GTX 1060 6GBPłyta główna: ASRock Gaming K4 Pamięć: 16 GB RAM (użyteczne 15.95 GB RAM)Bieżąca rozdzielczość: 1920 x 1080, 60HzSystem operacyjny: Microsoft Windows 10 Enterprise Monitor: 1) AOC G2260VWQ6 GAMING! 2) LG 40ub800v-za Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 3 hours ago, Kacperovski said: Miło by było ujrzeć takie pojazdy w ETSie, lecz to wiąże się z przerabianiem podwozi aktualnych ciągników no i inna fizyka jazdy (tak mi się wydaje), a z czym jeszcze tego to nie wiem. Tutaj od tych rzeczy są osoby, które się na tym doskonale znają . Fizyka jazdy jest podobna, Największe różnice, to zachowywanie się naczepy podczas manewrów, np. cofania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 @RootKiller ok, mam nadzieję, że nie będzie dochodzić do kuriozalnych sytuacji kiedy zestaw się nie zmieści jak chociażby na przykład na pociągu, kiedy ostatnio @Wujek Bohun wyniosło w powietrze kiedy mu się naczepa z nadchodzącego DLC nie zmieściła (a ta gabarytówka jest krótsza od takiego zestawu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 1 hour ago, WooQash said: @RootKiller ok, mam nadzieję, że nie będzie dochodzić do kuriozalnych sytuacji kiedy zestaw się nie zmieści jak chociażby na przykład na pociągu, kiedy ostatnio @Wujek Bohun wyniosło w powietrze kiedy mu się naczepa z nadchodzącego DLC nie zmieściła (a ta gabarytówka jest krótsza od takiego zestawu). co za problem przesunac troche w bok miejsce teleportu Nie musimy wjezdzac na pociag i chyba roznicy to nikomu nie zrobi https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted May 6, 2017 Share Posted May 6, 2017 Nie wiem czy to możliwe, ale może by tak pójść o krok bliższy realistyce (tak mi się wydaję) i umieścić w zależności jakich rozmiarów mamy naczepę punkt teleportu. Załóżmy, ciągniemy naczepe chłodnie (lub podobnych rozmiarów niezależnie jakiej długości) teleport znajdował by się w głąb pociągu, gdzie trzeba byłoby wjechać tam do środka, a gdy wieziemy np. Elementy gazociagu, koparkę lub jakiś ładunek z nadchodzącego DLC z gabarytami to teleport wtedy byłby umieszczony obok pociągu jak @Trybcio86 napisał. Wydaję mi się, że to pomysł w dobrą stronę, lecz to jest gra, więc musi być nawet i taka możliwość transportu pociągiem gabarytów, bo różni ludzie w tą grę grają . Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WesolyKostek Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 skąd ziomek ma taką flagę na malowaniu? Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted May 8, 2017 Share Posted May 8, 2017 ^ DLC Romanian Paint Jobs. Takie malowania są w każdym DLC o tematyce narodowej. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Już wkrótce ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts