Kamyk LBN Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 1 hour ago, Aves said: Tutaj jest lista przyszlosci planach: http://eurotrucksimulator2.info/pl/wujek-bohun-i-scs-software/ Sorry za double post, Mogłeś z edytować poprzedni Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Ja przepraszam że to wrzucam ale mnie interesuje tylko to Studio pracuje nad kolejnym stanem do ATS – w związku z tajemniczym wideo – teaserem wydanym ledwie przed kilkoma dniami, w filmie nie pada nazwa stanu Studio pracuje też nad kolejnym dużym dodatkiem mapowym do ETS2 (nie podano jaki kraj). Po przeskalowaniu mapy ATS, jego skalę zrównano do skali znanej z ETS2 (z 1:35 do 1:20). Stany, mimo że są tylko 3 to ich powierzchnia wynosi 1 milion kilometrów kwadratowych, a więc mniej więcej tyle co terenów dostępnych w podstawowym ETS2 bez dodatków. Jeżeli mapy by nie przeskalowano, produkcja byłaby szybsza. SCS zdaje sobie sprawę z potrzeby odświeżenia mapy Europy, aczkolwiek zespół twórców map jest jeszcze zbyt mały aby móc wydzielić z niego sensownych rozmiarów zespół do rekonstrukcji starej mapy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Duch Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Nie ukrywam obejrzałem wczorajszy materiał (nie wiem jakim cudem) Z tego co było omawiane nowością było tylko przeprowadzka na nowe miejsce ^^ Obecnie zatrudnionych jest 21/35 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! Kontakt: [email protected] Strona główna: http://bluetransspedition.eu Forum: http://bluetransspedition.eu/forum Facebook: http://facebook.com/bluetransspedition VTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 Cos wyglada np: -Iberia+Italia -Balkany az do Turcji -BE/UA/RU ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Tracz Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 5 minutes ago, Aves said: Cos wyglada np: -Iberia+Italia -Balkany az do Turcji -BE/UA/RU Trzecia opcja odpada z prostego powodu: konieczność wcześniejszego zakupu DLC Going East przez użytkowników chcących podróżować po tych terenach (chyba że miałoby być coś takiego jak ma być w ATS: jakiś pociąg czy prom). Ja bym stawiał dodatkowo na Irlandię (dawny screen z drogowskazem na Belfast), być może z rozbudową Wielkiej Brytanii o Szkocję. #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 "być może z rozbudową Wielkiej Brytanii o Szkocję." chłopie co ty miałeś z Geografii jak Wielka Brytania to też Szkocja i co ty chcesz tam rozbudowywać ja mam nadzieje że wezmą się za Włochy lub Hiszpanie i Portugalię Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Mi sie wydaje ze pojda na poludnie. Poszli juz na wschod polnoc i zachód 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlimShady! Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Powiem szczerze, że obejrzałem ten filmik do połowy, strasznie drażniło mnie to, że ten koleś się jąkał. No ale mniejsza o to. Fajne, że takowa lista jest. Co od mapy będą to na 99% Włochy Druga sprawa, Ekipa SCS się powiększa co daje duży plus, im więcej ich tam będzie tym szybciej ujrzymy odpicowaną środkową część europy. Ciężarówki to sprawa jasna. Scania to porządna firma i cieszę się, że najprawdopodobniej to jej model ujrzymy jako pierwszy. Zainteresowało mnie to co SCS szykuje w międzyczasie? Jakieś pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolDzik [ PL ] Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Wydaję mi się że najprawdopodobniej wyjdzie dalsza część Włoch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 1 hour ago, [RT]Aro32 said: "być może z rozbudową Wielkiej Brytanii o Szkocję." chłopie co ty miałeś z Geografii jak Wielka Brytania to też Szkocja i co ty chcesz tam rozbudowywać ja mam nadzieje że wezmą się za Włochy lub Hiszpanie i Portugalię Robiąc Hiszpanie i Portugalię również zmusza ludzi do zakupu poprzedniego dlc, bo z Włoch tam nie dojedziemy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Kto zna bardziej rzetelne źródła niż forum MP wie który kraj będzie następny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Cos pragniesz przez to powiedziec? Masz jakies informacje? Czy moze nie mowisz o sobie a o innej osobie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 24, 2017 Author Share Posted April 24, 2017 1 hour ago, elot360PL said: Kto zna bardziej rzetelne źródła niż forum MP wie który kraj będzie następny. 1 hour ago, maxymiliano said: Cos pragniesz przez to powiedziec? Masz jakies informacje? Czy moze nie mowisz o sobie a o innej osobie Na blogu SCSu ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WillyKrK Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 4 hours ago, [RT]Aro32 said: aczkolwiek zespół twórców map jest jeszcze zbyt mały aby móc wydzielić z niego sensownych rozmiarów zespół do rekonstrukcji starej mapy. Co ty gadasz, jak potrafią zrobić 3 DLC do ETS, przeskalowanie ATS a ty mówisz że mają za mały zespół. Człowieku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Żeby to jeszcze były jego słowa. Przeczytaj artykuł źródłowy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 25, 2017 Author Share Posted April 25, 2017 (edited) @Willy Lepiej nie odpowiadaj twojego krytyki.. Quote Studio jeszcze w tym roku zmienia swoją siedzibę gdyż w tej już się nie mieści i poniekąd powstrzymuje to SCS przed rozwojem zespołu. Na porzadku studio bylo 30 a teraz 90+ i moze wiecej pracownikow chetnych do pracy. A budynek jest za maly. Edited April 25, 2017 by Aves ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Tracz Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 22 hours ago, [RT]Aro32 said: "być może z rozbudową Wielkiej Brytanii o Szkocję." chłopie co ty miałeś z Geografii jak Wielka Brytania to też Szkocja i co ty chcesz tam rozbudowywać ja mam nadzieje że wezmą się za Włochy lub Hiszpanie i Portugalię Zauważ, że najbardziej wysuniętym na północ na wschodnim wybrzeżu jest Aberdeen, natomiast na zachodnim Glasgow. Z tego wynika, że jedynie ledwo pół Szkocji jest w grze, co mimo wszystko daje pole do popisu przy rozbudowie drugiej połowy Zwłaszcza, że Szkocja sama w sobie jest dosyć malowniczym regionem. #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Może i masz rację ale wolałbym osobiście by rozbudowali Dalej Skandynawię na północ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 26, 2017 Author Share Posted April 26, 2017 http://blog.scssoft.com/2017/04/new-mexico-new-prefabs.html 1 ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted April 26, 2017 Share Posted April 26, 2017 Zajefajne. Tekstury prawie jak w CS:GO! <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 (edited) według ludzi z scs-u ziemniaków i groszku ciągnąć ciągnikiem ponadgabarytowym nie można ale taki oto ładunek zwykłą ciężarówką już tak Edited April 27, 2017 by kylo67 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.AMF. Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 (edited) @kylo67, Szczerze nie rozumiem co chcesz przez swój post przekazać? Pod 8x4 widziałeś kiedykolwiek naczepę typu chłodnia, firana? Bo ja nie... Jeżeli dla Ciebie układ 6x4, 6x2/4 jest tylko do chłodni, firanek i nie nadaje się do transportu takich maszyn to hmm pozdrawiam Ciągnik pokazany na tym zdjęciu co dodałeś jest w konfiguracji 6x4, dość często spotykany układ podwozia w ciągnikach, które służą do przewozu ładunków na takich naczepach bądź podobnych. Ciągnik 8x4 jak dla mnie wygląda jak ekhem pod np. chłodnią Edited April 27, 2017 by AMF 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Ciagnikiem 6x4 jest to jak najbardziej mozliwe zeby ciagnac gabaryt i tu bardziej chodzi o rozlozenie ciezaru na osie.Nie zawsze potrzebny jest 8x4 jesli ciezar ladunku tego nie wymaga. A chyba nie powiesz mi zeby ciagnik pod gabaryty byl stosowany do przewozu naczepy z pyrami ? Owszem mozna tylko po co ? Tu scs poszedl w logiczna calosc i fajnie:) 2 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 27, 2017 Author Share Posted April 27, 2017 (edited) A w realu, w mojej miejscowosc widzialem Renault T (niska kabina oraz 6x4) z dlugim naczepami (wiglada jak ten volvo) I jeszcze Daf XF 105 z podwozia 8x4 z zwyklym naczepami Edited April 27, 2017 by Aves 1 ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Takiego dafa mi dajcie !!! https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts