[RT] Trybcio86 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Fajnie by było gdyby deska w kokpicie miała aktywne przyciski jak to jest np. w omsi 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 ^Dokładnie to samo ja pisałem, czyżby skopiowałeś xD? Nie no, ale prawda, było by mega zaczepiaście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 2 hours ago, kylo67 said: dodali w tej aktualizacji możliwość jazdy z całą białą naczepą czy to już było wcześniej? Nie wiem czy to będzie dostępne w grze ale w save "PODOBNO" będzie możliwa zmiana kolorów naczep, niebieski czerwony biały i może inne kolory też ja takie rzeczy będę testował jak multi będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Quote Quote 10 hours ago, kylo67 said: dodali w tej aktualizacji możliwość jazdy z całą białą naczepą czy to już było wcześniej? Nie wiem czy to będzie dostępne w grze ale w save "PODOBNO" będzie możliwa zmiana kolorów naczep, niebieski czerwony biały i może inne kolory też ja takie rzeczy będę testował jak multi będzie czekam na jakieś informacje w tym temacie , zaczyna być to statusem "premium " w moim kalendarzu , przynajmniej z tego co ma wyjść w tym nadchodzącym update. Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
aieq Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 18 hours ago, kylo67 said: dodali w tej aktualizacji możliwość jazdy z całą białą naczepą czy to już było wcześniej? Biała naczepa (chłodnia) jest dostępna w zleceniach zewnętrznych i z tego co zauważyłem tylko w Skandynawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted August 27, 2016 Author Share Posted August 27, 2016 @aieq @kylo67 Nie tylko chłodnia(4 rozne firmy) jest jeszcze biała platfoma (z rafinerii w Skandynawii) ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 a czy flagi dalej powodują zmulenie gry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Co do białej naczepy, to mogli wprowadzić to w każdej firmie, w której da się wybrać typ. Tak jak w filmiku była naczepa z logiem lub kontener, to za trzecią opcję przydałaby się biała, jak już tak bardzo chcieli iść w możliwość wyboru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Kasztan95 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 i tak większość osób chcących jeździć z białą naczepą używają modów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidox[PL] Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Dla mnie mogliby zmianić/poprawić: *Infrastrukturę drogi-do znudzenia jest jazda ciągle po gładkim asfalcie. Powinni zmienić odcinki autostrad na betonowe np, w miastach połatane drogi, kostkę brukową. * Padający deszcz nie zmienia wyglądu asfaltu a szkoda * Brudzenie naczep oraz ciągników * Dym z rury wydechowej * Bardziej dopracowane modele naczep * Możliwość tankowania ad blue oraz z różnych dystrybutorów a nie tylko z jednego. * No i najważniejsze przewody do sprzęgania( po naciśnięciu odpowiedniego klawisza podpinasz) Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 ^U mnie w czasie padania deszczu asfalt się błyszczy i widać spadające krople wody. Racja, ładunków na platformę, lawetę itd można zrobić jeszcze mnóstwo, bez jakiejkolwiek licencji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EKARD] Kamil01 Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 To wszystko co napisał @demonix133 byłoby bardzo ciekawe. Tylko pozostaje nam czekać, aż SCS zacznie coś robić takiego Pozdrawiam http://ekard-vs.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 zacznie robić? prędzej zostanę klerykiem niż oni wpadną na taki pomysł....a co mówic o robieniu chyba za kolejne 5 lat, wujek bohun opowiadał jak oni "pracują" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Siemka na blogu SCS kolejny wpis z DLC France oraz mosty jakie będą zapraszam do czytania jest też ciekawostka że mapa z tego dodatku nadchodzi bądźmy czujni http://blog.scssoft.com/2016/08/french-bridges.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Czekam aż pokażą coś z południa Francji (Marsylię lub Pireneje) bo na razie pokazują screeny wyłącznie z środkowej części Francji. Żeby przypadkiem nie było tak jak ze Skandynawią, że zrobili tylko część półwyspu, nie mówiąc o Finlandii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Serio ? Ja nie jestem samobójcą żeby się mostami zachwycać, tym bardziej bezdomnym żebyś się chwalić jaki piękny mi SCS dom wybudował https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiArz Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Ja to bym widział coś takiego jak tandem i powiększone niektóre stacje w pierwszej kolejności no i może oddzielny przycisk od szperaczy(chyba że to już jest tylko w opcjach nie znalazłem). Zapomniałem jeszcze o gps'ach na szybę bez dodatków(taka alternatywa dla wnętrza full exclusive. A no i jeszcze viatolle 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Coś zaprzestali pokazywać Range T na screenach z Francji... Mam nadzieje, że to nie wróży opóźnienia publikacji nowej ciężarówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 ^ Nie zdziwi mnie jeśli pojawi się jako integralna część DLC Francja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Kasztan95 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 zastanawiające jest tylko do kiedy maksymalnie Francja wyjdzie i czy Range T wogóle wyjdzie bo póki co są tylko jakieś plotki z których dużo nie wynika 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 ^ Ostatni screen gdzie pokazali nową ciężarówkę, to chyba te francuskie lasy. Później nie ma już o niej ani słowa :/ Gdzieś w sklepie jakiś czas temu wyświetlało się to DLC jako "wkrótce w sprzedaży" z tym że przy produkcie data premiery była wpisana jako 2017... Wujek Bohun wspominał coś, że do końca roku wyjdzie ten dodatek. No ale, SCS nie zapesza i nie podaje ostatecznego terminu i przypuszczam, że do końca nie będziemy wiedzieli kiedy to nastąpi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Kasztan95 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Wolałbym żeby określili np. że do końca 2016 roku a w to konto wydali jakiś inny pożyteczny dodatek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Just now, Grzesiek PL said: Myśle że DLC Francja wyjdzie gdzieś w okolicach świąt lub nowego roku ponieważ wtedy by najlepiej zarobili na tym POZDRAWIAM CAŁY AGROMEX kasztan95 i Trybcio86 też. Dziękuję i również pozdrawiam Co do DLC Viva France to dla SCSu czym szybciej tym lepiej, gdyż na chwile ucichną hejty i gracze będą przez jakiś czas zajęci eksplorowaniem mapy Pozostaje jeszcze kwestia wyceny która może też w róny sposób podziałać na graczy 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Kasztan95 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Nie zależnie od ceny Francji i tak 3/4 osób ją kupi w przypadku gdy Francja będzie jakoś szczególnie droga. Nie znam zamiarów SCS'u ale wydaje mi się że może szykują jakąś "bombę" w postaci wypuszczenia wraz z Francją jakich nowych, nie znanych dla Nas jeszcze niespodzianek tylko tym razem przydatnych w jeździe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 ^ poproszę do etsa opuszczana rolektę w kabinie na szybę 4 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts