Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Mogli by coś do wnętrz ciężarówek dodać :) np viaTOLL lub jego zagraniczne odpowiedniki, albo własnie jak wspomniał ElectroMusic! proporczyki z flagami państw na przednią szybę :) bo z tym to chyba dużo pracy by nie było. Ciekawa też by była możliwość polakierowania orurowania :D 

Edited by Jaro [PL]
  • Upvote 1
Posted

Wiecie na co ja czekam? Aż scs zrobi tak mocny silnik gry, że będą wstanie połączyć ets'a i ats'a w jedną całość. Wiecie, był by to największy na świecie "World Truck Simulator" Idealne by to było na mp, konwój z Warszawy do Usa itd... Ale to tylko marzenia :)

Ale najbardziej czego bym chciał od scs i nie tylko ja to: Porządne dźwięki V8 i V6 do każdej ciężarówki i nieograniczony tuning. Tak wiem że są mody ale na mp nie mają sensu. 

Posted
6 minutes ago, GZTRUCKING said:

Wiecie na co ja czekam? Aż scs zrobi tak mocny silnik gry, że będą wstanie połączyć ets'a i ats'a w jedną całość. Wiecie, był by to największy na świecie "World Truck Simulator" Idealne by to było na mp, konwój z Warszawy do Usa itd

To nierealne. Transport towaru kosztowałby w grze ok. 2.000.000 zł, sam prom zeżarłby 1.200.000. O wiele chętniej bym się doczekał mp na promods mimo tego, że to również jest tylko marzenie.

Posted

Wracając do tematu nowej Scanii. Zauważyłem dziwną rozbieżność w postach publikowanych przez SCS. Najpierw był film, w którym mówiono, że Scania może być zaimplementowana w grze jeszcze przed wakacjami, natomiast w poście na blogu SCS dodano, że nie gwarantują tego, że wtedy zostanie opublikowana, ale za mniej więcej "12 człowieko-miesięcy" - cokolwiek by to znaczyło. Tymczasem RaneMoro dał link do profilu FB, że nowa Scania wyjdzie "wkrótce" (jak odległe jest to "wkrótce" tego nie próbuję zgadnąć). Także lepiej z dystansem podchodzić do tego, co pisze nawet samo studio na swoim blogu do momentu, aż będzie wszystko pewne - ten kto pamięta wtopę z Dafem XF Euro 6 wie o czym mówię.

iRH5Xz.png.5a777cf2cd2bbb13e68f004c5c1a895a.png

Posted
9 hours ago, elot360PL said:

Wg niektórych "biedniej".

Polska na 2.15 moim zdaniem była lekko przesadzona straszne spadki FPS miałem w innych państwach takich sytuacji nie mam.

6 hours ago, terrordrome said:

Wracając do tematu nowej Scanii. Zauważyłem dziwną rozbieżność w postach publikowanych przez SCS. Najpierw był film, w którym mówiono, że Scania może być zaimplementowana w grze jeszcze przed wakacjami, natomiast w poście na blogu SCS dodano, że nie gwarantują tego, że wtedy zostanie opublikowana, ale za mniej więcej "12 człowieko-miesięcy" - cokolwiek by to znaczyło. Tymczasem RaneMoro dał link do profilu FB, że nowa Scania wyjdzie "wkrótce" (jak odległe jest to "wkrótce" tego nie próbuję zgadnąć). Także lepiej z dystansem podchodzić do tego, co pisze nawet samo studio na swoim blogu do momentu, aż będzie wszystko pewne - ten kto pamięta wtopę z Dafem XF Euro 6 wie o czym mówię.

No właśnie ja też wyczytałem że scanie przed wakacjami nie wyjda. Może scs zdaje sobie sprawę że renault predko nie wyjdzie albo i wcale dla tego przyspieszyli prace nad Scania 

Posted

76561198158535149.png                                                                                                                              ➡  My WoTr.                       

Renault Premium: 500.000km 

Renault Magnum: 257.500km   ▶

Posted

76561198158535149.png                                                                                                                              ➡  My WoTr.                       

Renault Premium: 500.000km 

Renault Magnum: 257.500km   ▶

Posted

No to w następnym tygodniu dowiemy się o następnej zawartości na aktualizację 1.27. Jak dobrze zrozumiałem początek newsa na blogu SCS.

Posted

^A to co wymieniłeś to raczej jeszcze za wcześnie na to. Za pewne coś innego dodadzą w nadchodzącej aktualizacji do obydwóch gier.