Guest Posted April 29, 2020 Share Posted April 29, 2020 Jak dla mnie najlepsza ciężarówka w grze ATS, i najlepiej zrobiona. Jak na razie będę sobie nią jeździł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 29, 2020 Author Share Posted April 29, 2020 Post #1,000 ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanibaII243 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Teraz kiedy jest normalny dźwięk kierunkowskazów można jeździć tym mackiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kromek91 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Witam ja bym chciał żeby w Końcu w ets2 zmniejszyli ilość Bramek płatniczych bo moim zdaniem jest za dużo Bramek 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Dołączam się do kilku pozytywnych opinii jakie padły odnośnie Mack Anthem. Warto było czekać. Wykonanie oraz możliwości konfiguracji zdecydowanie na plus. Generalnie SCS wszedł na trochę inny-wyższy poziom promocji określonych marek. Zarówno International jak i Mack były/są odpowiednio promowane w social mediach w postaci przeróżnych postów, dwóch dedykowanych wpisów na blogu SCS. Dodatkowo obie ciężarówki zostały umieszczone na okładkach nadchodzących DLC mapowych: Idaho i Colorado. ps. W ten weekend rozpoczynają się odchody 6 rocznicy TruckersMP. W ATSie zaplanowano 2 wydarzenia: piątkowy The Festival oraz niedzielny konwój. Na obu tych eventach będzie obowiązywać wersja gry 1.36 American Truck Simulator. Quote TruckersMP will remain on 1.36 for the duration of the events. 1.37 will be supported as soon as it's ready, but it will take quite a few days due to the major changes it brings. Źródło: TruckersMP 6 Year Anniversary - Events [29.04.2020 17:00] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 26 minutes ago, Ziko.PL said: Witam ja bym chciał żeby w Końcu w ets2 zmniejszyli ilość Bramek płatniczych bo moim zdaniem jest za dużo Bramek No niestety, musiałbyś napisać petycję do konkretnych państw by znieśli opłaty ¯\_(ツ)_/¯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kromek91 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 Just now, elot360PL said: No niestety, musiałbyś napisać petycję do konkretnych państw by znieśli opłaty ¯\_(ツ)_/¯ a dlaczego pytam o te Bramki płatnicze np we Francji nie można jechać tempomatem bo co 300 m jest bramka i jak tu używać we Francji tempomatu czy we Włoszech 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 To miej pretensje że władze Francji mają płatne autostrady i naustawiali bramek ¯\_(ツ)_/¯ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted April 30, 2020 Author Share Posted April 30, 2020 Trucks World Cup 2020 - Start ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanibaII243 Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 A własnie wie ktoś może jaka jest komenda w konsoli że jak jest zamkniete okno to nie da się wychylać? nie wiem czemu nie jest to u mnie zablokowane ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted April 30, 2020 Share Posted April 30, 2020 9 minutes ago, HanibaII243 said: A własnie wie ktoś może jaka jest komenda w konsoli że jak jest zamkniete okno to nie da się wychylać? nie wiem czemu nie jest to u mnie zablokowane ;/ g_cam_window_block 1 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted May 2, 2020 Share Posted May 2, 2020 Coś się stało z systemem raportów? Nie mogę wysłać zgłoszenia. Nieaktualne Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 https://blog.scssoft.com/2020/05/euro-truck-simulator-2-137-release.html Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kąsacz Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 O kurde aż 6.9 GB się pobiera Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Nie ma się co dziwić. Być może będzie trzeba się przyzwyczaić do kilkugigowych updatów nawet w przypadków niewielkich poprawek w 1.37. W becie niewielka zmiana jednego z dźwięków = 1 GB, kilka zmian 2-3 GB aktualizacji średnio. Z tego co pisali inni gracze na forum SCS pobierali podobne rozmiary w poszczególnych wersjach. Znając życie kolejne poprawki nadejdą. Tym bardziej teraz kiedy więcej osób będzie posiadać wersję ets2 1.37, a co za tym idzie wyrazi odpowiednią opinię co do obecnych dźwięków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Czy w finalnej wersji poprawiono dzwieki ktorejs ciezarowki czy dalej mamy co samo co bylo tylko na "nowym" silniku ? https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Wkrótce otrzymamy przedmioty (wiszące - akcesorium kabinowe) za wykonany event: #TruckAtHome Event Przykład z American Truck SImulator: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompka500 Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Tylko u mnie dźwięk starej skakanki z tym silnikiem 730 jest dźwiękiem z tej s_2016 ? W save nie można edytować dźwięków, jakaś kompletna beznadzieja lub czegoś nie wiem i mnie oświecicie. Dźwięk deszczu ok, kierunkowskazy beznadzieja, no i teraz obroty i zmiana biegów słychać jakby jakiś super zajebisty automat, średnio wysokie obroty takie same prawie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kąsacz Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 Jedynie jestem rozczarowany tym, że nie ma podwójnej cysterny tylko jest pojedyncza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted May 5, 2020 Author Share Posted May 5, 2020 26 minutes ago, Kąsacz said: Jedynie jestem rozczarowany tym, że nie ma podwójnej cysterny tylko jest pojedyncza. W realu go nie ma, tylko tandem/rigid z przyczepa lub dlugim naczepa ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Shadii Posted May 5, 2020 Share Posted May 5, 2020 11 hours ago, [RT] Trybcio86 said: Czy w finalnej wersji poprawiono dzwieki ktorejs ciezarowki czy dalej mamy co samo co bylo tylko na "nowym" silniku ? Dźwięki są takie same jakie były, tylko one są zmodyfikowane przez nowy silnik dźwiękowy FMOD. To że jest wprowadzony nowy silnik dźwiękowy FMOD nie oznacza, że wszystkie dźwięki silników ciężarówek będą nagle brzmiały inaczej - może kiedyś. Sam silnik dźwiękowy FMOD daje więcej dźwięków oraz innych efektów wnioskując po moich pierwszych wrażeniach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 10 hours ago, Shadii. said: Dźwięki są takie same jakie były, tylko one są zmodyfikowane przez nowy silnik dźwiękowy FMOD. To że jest wprowadzony nowy silnik dźwiękowy FMOD nie oznacza, że wszystkie dźwięki silników ciężarówek będą nagle brzmiały inaczej - może kiedyś. Sam silnik dźwiękowy FMOD daje więcej dźwięków oraz innych efektów wnioskując po moich pierwszych wrażeniach. przy wprowadzaniu fmod do atsa t680 dostal nowe dzwieki dlatego pytam https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ketchup Live Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Mam pytanie. Po pierwsze, czy wszystkie DLC działają na mp? I drugie, czy jak kupię DLC (mówię o wszystkich) to inni będą je widzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted May 6, 2020 Share Posted May 6, 2020 Będą widzieli tylko te dodatki które mają zakupione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts