Exit1238 Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Kiedy aktualizacja 1.35 wchodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 @Exit1238 ale 1.35 jest już przecież. Od środy w ETS2, a od poniedziałku w ATS. Więc o co chodzi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 @WooQash pewno chodzi o Muli Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 @..Jasiu.. zapewne, ale takich pytań "kiedy 1.35 na MP" nie lubimy - my jako społeczność oraz samo TruckersMP. Tylko jedna osoba w tym Projekcie MOŻE (ale nie musi) wiedzieć kiedy, ale z racji zaangażowania tej osoby w media społecznościowe tego Projektu oraz ilość wolnego czasu do przeznaczenia na ten Projekt, szanse, że się dowiemy się kiedy są bliskie zeru. 100% pewność kiedy będziemy mięli w momencie wydania nowej wersji TruckersMP, a to i nie jest 100% pewne, bo zapewne będą błędy z 2-3 poprawki jak to zwykle bywa. Sytuacja powtarza się nagminnie przy każdej wersji i do znudzenia oglądam to co najmniej po raz 25 od maja 2014 roku, i nadal widzę ciągle te same pytania tylko z innymi cyferkami. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 @WooQash No masz racje ja osobiście nie wiem jak to było z wcześniejszymi aktualizacjami ponieważ na MP jestem dopiero rok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smug1312 Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Wiele osób też jest nowe w TMP i zakładam, że stąd te pytania od nich. Kto pyta nie błądzi, a z racji tego że nazwa tego wątku to Dyskusja to pytają. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 21 minutes ago, ..Jasiu.. said: @WooQash No masz racje ja osobiście nie wiem jak to było z wcześniejszymi aktualizacjami ponieważ na MP jestem dopiero rok. Wystarczająco długo żeby to zauważyć. Co najmniej 3 aktualizacje były w przeciągu ostatniego roku. Wiele osób jest nowych... prawda jest też taka, że wiele osób ma multikonta, to nie jest usprawiedliwienie. Mało jest informacji na Forum czy stronie o tym? Są one w języku angielskim co prawda, wyświetlają się w sposób widoczny - inny. Z resztą, za dobrych czasów, kiedy udzielałem się sporo na grupach na Facebook'u można było trąbić o tym, że nie wiadomo kiedy aktualizacja, a i tak dziennie pojawiały się takie pytania, bo ludzie nie patrzą, nie chcą nawet patrzeć o szukaniu nie wspomnę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smug1312 Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 hour ago, WooQash said: Wystarczająco długo żeby to zauważyć. Co najmniej 3 aktualizacje były w przeciągu ostatniego roku. Wiele osób jest nowych... prawda jest też taka, że wiele osób ma multikonta, to nie jest usprawiedliwienie. Mało jest informacji na Forum czy stronie o tym? Są one w języku angielskim co prawda, wyświetlają się w sposób widoczny - inny. Z resztą, za dobrych czasów, kiedy udzielałem się sporo na grupach na Facebook'u można było trąbić o tym, że nie wiadomo kiedy aktualizacja, a i tak dziennie pojawiały się takie pytania, bo ludzie nie patrzą, nie chcą nawet patrzeć o szukaniu nie wspomnę. Wiadomo, tylko zauważ, że ten wspaniały świat dzieli się na różne typy osób i zawsze znajdzie się delikwent/ka, który/a zada pytanie dość oczywiste co niektórym. Z drugiej strony można poświęcić też chwilę czasu i poszukać informacji nt. aktualizacji. Ale są ludzie i ludzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorciaa Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Niestety ludzka hm.. ignorancja? pomimo ciągłego pisania odnośnie aktualizacji czy nawet innych rzeczy jest nadmiar duża i jeśli takowe informacje są gdzieś podane to ludzie i tak wolą zapytać. Dodatkowo niektórzy robią to tylko po to, by irytować kolejno poszczególne osoby lub całą grupę. ¯\_(ツ)_/¯ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 witam , kupiłem bundle na steam Dlc waszynghton + forest machinery na steam mam ze zakupione , w grze mapa jest i moge wybrac z rynku przesylek transport do jednego z nowych miast ale nie moge wybrać nic z wotra poniewaz nie pokazuje mi w grze ze te dlc są zainstalowane , wie ktos jak to dlc polączyć z wotrem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 minutes ago, Gracekch said: witam , kupiłem bundle na steam Dlc waszynghton + forest machinery na steam mam ze zakupione , w grze mapa jest i moge wybrac z rynku przesylek transport do jednego z nowych miast ale nie moge wybrać nic z wotra poniewaz nie pokazuje mi w grze ze te dlc są zainstalowane , wie ktos jak to dlc polączyć z wotrem ? Jak na tą chwile tego nie zrobisz, jeśli już chcesz to na Singlu, bądź nowej wersji multi jak wyjdzie... Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, JJay said: Jak na tą chwile tego nie zrobisz, jeśli już chcesz to na Singlu, bądź nowej wersji multi jak wyjdzie... ja nie gram na multi normalnie pytam o singla bo kupilem dlc a z wotra nie ma zlecen na nowe tereny Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 5 minutes ago, Gracekch said: ja nie gram na multi normalnie pytam o singla bo kupilem dlc a z wotra nie ma zlecen na nowe tereny Bo pewno nie masz jeszcze zainstalowane tego dodatku i dlatego nie masz zleceń z Wotra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Dziwna sprawa na steam kupione zaznaczone ptaszkiem ze jest a w grze jak wchodze w przegladarke dlc to nie ma waszynghtonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 3 minutes ago, Gracekch said: Dziwna sprawa na steam kupione zaznaczone ptaszkiem ze jest a w grze jak wchodze w przegladarke dlc to nie ma waszynghtonu W bibliotece Steam masz DLC i przy każdym jest napisane czy jest zainstalowany bądź niezainstalowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorciaa Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 3 minutes ago, Gracekch said: Dziwna sprawa na steam kupione zaznaczone ptaszkiem ze jest a w grze jak wchodze w przegladarke dlc to nie ma waszynghtonu Być może steam lub gra ma jakieś problemy, spróbuj sprawdzić spójność i/lub ponownie się połączyć z WoT'rem. Dodatkowo, sprawdź czy poprawnie zaktualizowała Ci się gra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 W bibilotece jest zainstaloane i mam mape waszynghton grze tylko jakis dziwnym trafem w grze w przegladarce dlc w manu głównym nie ma Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 (W grze) ustawienia -> online -> podpiąć nowe DLC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 4 minutes ago, Gracekch said: W bibilotece jest zainstaloane i mam mape waszynghton grze tylko jakis dziwnym trafem w grze w przegladarce dlc w manu głównym nie ma To wtedy sprawdź spójność plików gry w tym może być jakiś problem a jak nie to połącz na nowo ze swoim kontem World Of Trucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 2 minutes ago, WooQash said: (W grze) ustawienia -> online -> podpiąć nowe DLC. W tych opcjach jest podpięte ale w menu głownym nie ma, Kiedys juz tez tak mialem jak Itali kupowalem musiałem pisac do supportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorciaa Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, Gracekch said: W tych opcjach jest podpięte ale w menu głownym nie ma, Kiedys juz tez tak mialem jak Itali kupowalem musiałem pisac do supportu Spróbuj w takim razie może się jeszcze przejechać na tamte tereny jeśli masz możliwość, jak nie to spróbuj zreinstalować. W ostateczności pisz do Supportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, Lorciaa said: Spróbuj w takim razie może się jeszcze przejechać na tamte tereny jeśli masz możliwość, jak nie to spróbuj zreinstalować. W ostateczności pisz do Supportu. Na tereny moge wjechać bez problemu wybieram z ładunku przesyłem trase Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorciaa Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 Just now, Gracekch said: Na tereny moge wjechać bez problemu wybieram z ładunku przesyłem trase W takim razie skoro możesz jeździć to po prostu z tego skorzystaj, może "błąd" się jakoś naprawi. Jeśli nadal będzie to samo to tak jak mówiłam, spróbować reinstall/sprawdzić spójność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gracekch Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, Lorciaa said: W takim razie skoro możesz jeździć to po prostu z tego skorzystaj, może "błąd" się jakoś naprawi. Jeśli nadal będzie to samo to tak jak mówiłam, spróbować reinstall/sprawdzić spójność. spójnośc sprawdziłem nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lorciaa Posted June 12, 2019 Share Posted June 12, 2019 1 minute ago, Gracekch said: spójnośc sprawdziłem nie pomaga Reinstall dodatków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts