kylo67 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 zwykłe zaśmiecanie kabiny tandetnymi pierdółkami 2
elot360PL Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 7 hours ago, [BTS] Duch said: Aż dziwne że mimo tylu godzin od publikacji posta przez scs na instagram, nadal brak wpisu tu na forum A to jest jakaś nowość że "Jak to jest że tego nikt wcześniej nie wrzucił tutaj"?
Imperator Tracz Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ja bym raczej zwrócił uwagę na hasztagi pod tym wpisem; ewidentnie ukierunkowują one na coś z Volvo mimo, że na materiale pokazany jest DAF. #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu
Kąsacz Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Ale te nowe rzeczy do kierownicy będzie jako nowe DLC. Zastanawia mnie czy kiedy i czy w ogóle udostępnią dla wszystkich DLC PC Gamer. 1
MarkON Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 11 minutes ago, Imperator Tracz said: Ja bym raczej zwrócił uwagę na hasztagi pod tym wpisem; ewidentnie ukierunkowują one na coś z Volvo mimo, że na materiale pokazany jest DAF. Dla przykładu obok materiału tuningowego z ATSa zamieszczonym na instagramie SCS niedawno są hasztagi m.in.: #Trailers #eurotrucksimulator2 #ets2 #Scania #ScaniaGroup . Starają się dotrzeć do jak największego grona odbiorców, a że nie zawsze są to hasztagi związane z konkretnym materiałem, no cóż.
lukepe10 Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Cześć, jestem tutaj nowy zacząłem grać od nie dawna. Czy istnieje jakiś serwer TeamSpeak do komuniakacji ?
MajorKowallsky Posted April 22, 2019 Posted April 22, 2019 Serwera Teamspeak oficjalnego nie ma, aczkolwiek polecam naszego Discorda. Więcej informacji znajdziesz tutaj: https://truckersmp.com/blog/35 Ogólnie polecam się zapoznać z rożnymi działami tego forum, ponieważ tu jest dyskusja na temat ETS2 i ATS, a nie pytania na wszelkie tematy 2 W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
Aves Posted April 23, 2019 Author Posted April 23, 2019 https://blog.scssoft.com/2019/04/germany-revisited-2.html ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡
WooQash Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Szczerze spodziewałem się ciut więcej "przerobionych" Niemiec w 1.35. Może nie całości, ale co najmniej jeszcze powinna być przerobiona autostrada od Osnabruck'a do Koln i okolice Frankfurtu. W takim tempie to w grudniu dostaniemy resztę Niemiec o innych krajach nie wspomnę (Austria, Wielka Brytania no i Polska). Porównując to co zostało zrobione w 1.32 a w 1.35 to dostaniemy sporo mniej (patrząc też na to, że w większości używa się identycznych tekstur itd. użytych już przy przebudowie Niemiec w 1.32). 1
HaQOfficial Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Tutaj jest krótka odpowiedz dlaczego przebudowa Niemiec jest powolnym procesem. Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
MATAMET Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 1 hour ago, WooQash said: Szczerze spodziewałem się ciut więcej "przerobionych" Niemiec w 1.35. Może nie całości, ale co najmniej jeszcze powinna być przerobiona autostrada od Osnabruck'a do Koln i okolice Frankfurtu. W takim tempie to w grudniu dostaniemy resztę Niemiec o innych krajach nie wspomnę (Austria, Wielka Brytania no i Polska). Porównując to co zostało zrobione w 1.32 a w 1.35 to dostaniemy sporo mniej (patrząc też na to, że w większości używa się identycznych tekstur itd. użytych już przy przebudowie Niemiec w 1.32). Wielkościowo dostaniemy mniej ale pod względem jakości wydaje mi się że będzie lepiej, pierwsza faza polegała w zasadzie na podmianie tekstur, teraz dostaniemy charakterystyczne miejsca jak ten wiadukt kolejowy czy...nie pamiętam gdzie to ale było porównanie tego terenu do obecnego i wyglądał kompletnie inaczej.
MajorKowallsky Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 Moim zdaniem całkiem ciekawie wyglądają według tej mapki okolice Dortmundu, najwyrazniej tamte okolice będą bardziej przebudowane, miedzy innymi Dortmund teraz będzie na zachód od autostrady. W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
MarkON Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Na SteamDB w zakładce DLC American Truck Simulator pojawiła się nowa rzecz o nietypowej nazwie "dřevson paradajs" Spoiler 1076080 Ciekawe czy to zapowiedziany International Lonestar (I informacja/teaster pojawiła się 13 września 2018r. więc troszkę czasu już minęło) czy coś innego. Poza dlc mapowymi od dodania na SteamDB do wydania zazwyczaj upływa kilka tygodni...no chyba, że to Paint Jobs Pack wtedy ten czas oczekiwania jest krótszy.
terrordrome Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 @MarkON To raczej nie jest Lonestar. Raczej chodzi o DLC Washington. dřevson paradajs czyli tłumacząc z "czeskoangielszczyzny" chodzi o drewniany raj.
MarkON Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 ^ Waszyngton jest od 14.01.2019r. na liście dlc: https://steamdb.info/app/1015160/ dodatkowo co jakiś czas pojawiają się tam zmiany więc wątpliwe. Ponadto niektórzy mieli już dostęp do tego Waszyngtonu przed dodaniem tego "dřevson paradajs" na steamdb (umieściłem artykuł prasowy kilkanaście postów wcześniej).
terrordrome Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 ^ Mój błąd. W każdym bądź razie chodzi o jakiś "drewniany raj".
MarkON Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 ^ Biorąc pod uwagę twoje tłumaczenie tej nazwy "drewniany raj" to naturalną rzeczą jaka przychodzi na myśl jest pakiet przyczep m.in. do transportu drewna. 27.06.2018r. SCS wspomniał o licencjonowanej marce przyczep: Quote A licensed trailer brand is coming to ATS. These trailers will not be released this year due to SCS' busy schedule, but hopefully next year. . Licencjonowanych marek przyczepa zbliża się do ATS. Te zwiastuny nie zostaną wydane w tym roku ze względu na napięty harmonogram SCS, ale miejmy nadzieję, że w przyszłym roku./tłum Źródło: SCS Software - ATS Stream Notes: June 27, 2018 Może coś takiego Forestry Products
Aves Posted April 25, 2019 Author Posted April 25, 2019 Wow, bedzie ciekawe^ ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡
MarkON Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Kenworth Renton Assembly Plant https://blog.scssoft.com/2019/04/washington-kenworth-factory.html
[RT] Aro34 Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 https://blog.scssoft.com/2019/04/scs-on-road-legendy-2019.html 1
Duczo Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Trochę z innej bajki ale i nasze tematy Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
[C-S] Spat91 Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 @[BTS] Duch Bajka kolega jak najbardziej ta sama W końcu wozimy dla nich te trucki, aby mogli się ścigać Aczkolwiek czasami na wirtualnych szlakach ma się wrażenie jak by się grało w taką właśnie grę jak nam podesłałeś, a nie w ETS-a Może gra ta wyeliminuje chociaż kilku crazy driverów z serwerów
Miko [PL] Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 9 hours ago, Spat91 said: @[BTS] Duch Bajka kolega jak najbardziej ta sama W końcu wozimy dla nich te trucki, aby mogli się ścigać Aczkolwiek czasami na wirtualnych szlakach ma się wrażenie jak by się grało w taką właśnie grę jak nam podesłałeś, a nie w ETS-a Może gra ta wyeliminuje chociaż kilku crazy driverów z serwerów Nie ma takiej opcji, bo co to za frajda jeździć w kółko, jak można robić NFS ciężarówką po normalnej drodze
MarkON Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 Jest już experimental_beta 1.35 ATS na Steam. Błędy: Bugs 1.35 (Experimental Open Beta) 1
Recommended Posts