JJay Posted December 23, 2018 Report Posted December 23, 2018 Pracownicy z firmy również borykają się z tym samym problemem, jednak nie udało się nam go rozwiązać. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
wpx_ Posted December 23, 2018 Report Posted December 23, 2018 1 hour ago, .M&M. said: Panowie i Panie ,mozecie pomóc z tym błędem : Otóż problem jest następujący gdy wchodzę na multi i próbuję zmienić kolor tagu wywala mnie z gry z errorem "An application fatal error! Do you want to send a crash.log file to developers?". Próbowałem przeinstalowywać grę nic nie pomaga ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Uruchom launcher TruckersMP i wciśnij [F1]. Ewentualnie skorzystaj z supportu. 1 "You seemed like the ,,veteran” that knows everything. Not like a war veteran, just a guy that was long enough to know how it works"
Duczo Posted December 23, 2018 Report Posted December 23, 2018 2 hours ago, JJay said: Pracownicy z firmy również borykają się z tym samym problemem, jednak nie udało się nam go rozwiązać. Rozwiązanie jest bardzo proste, wystarczy skopiować poprawny nr koloru np od samego szefa i podmienić lokalizacja kolor tag znajdziecie w dokumenty> ets2mp> config.txt >> "tag_color" : XXXXX, Przy okazji pozwolę sobie złożyć Wam wszystkim życzenia św. Przede wszystkim życzliwości, uprzejmości i wyrozumiałości na drodze i na tym forum również. SZEROKOŚCI dla wszystkich kierowców 2 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
JJay Posted December 23, 2018 Report Posted December 23, 2018 Dziękuje Ci bardzo serdecznie za poradę oraz życzenia. Spokojnych, zdrowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia oraz Szczęśliwego Nowego Roku. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Krezo (G29) (REC) Posted December 23, 2018 Report Posted December 23, 2018 39 minutes ago, [BTS] Duch said: Rozwiązanie jest bardzo proste, wystarczy skopiować poprawny nr koloru np od samego szefa i podmienić lokalizacja kolor tag znajdziecie w dokumenty> ets2mp> config.txt >> "tag_color" : XXXXX, Przy okazji pozwolę sobie złożyć Wam wszystkim życzenia św. Przede wszystkim życzliwości, uprzejmości i wyrozumiałości na drodze i na tym forum również. SZEROKOŚCI dla wszystkich kierowców Również Duchu zdrowych wesołych rodzinnych świąt
[C-S] Spat91 Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Mam nadzieję, że moderatorzy przymkną oko Ja również koleżanki i koledzy w imieniu swoim jak i firmy chciałbym życzyć wam Wesołych Świąt, dużżżżżżżżżżżo zdrówka, samych zajeedobrych dodatków zarówno do ETS-a jak i ATS-a, nowych trucków, wielu dobrych konwojów oraz mało na szlakach 1
PawcioV6 Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Wszystkiego najlepszego w te święta. Życzę wam żebyście spędzili je z dala od kompa, a z rodziną i przyjaciółmi. Bo w końcu święta!
bazyliszek [PL] Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Dawno nie woziłem ładunków ponadnormatywnych. Ktoś mi przypomni dlaczego jedne ładunki mogę wozić, a innych już nie? Dla przykładu biore ładunki tylko z rynku przesyłek i mogę przewieźć betonowe beli, szpulę kabla przemysłowego czy frezarkę do asfaltu, a lokomotywy nie mogę
[C-S] Spat91 Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 @bazyliszek [PL] jeśli chodzi o wożenie ładunków ponadnormatywnych możesz je wozić na serwerach z wyjątkiem lokomotywy oraz spychacza gąsienicowego. Za te dwa ładunki dostajesz kicka z serwera, devoloperzy wiedzą o tym problemie i pracują nad jego naprawieniem.
ugi2121 Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Moi mili następny rok zmagań już prawie za nami! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia w imieniu swoim i całej firmy MTD-Logistic życzę wszystkim wirtualnym kierowcom szybkiego zjazdu na pobocze i wspólnie z rodziną celebrowania tego czasu, życzę też zdrowia, jak to mówią jak będzie zdrowie to resztę kupimy, szczęścia, żeby was nigdy nie opuszczało, a na nadchodzący Nowy Rok 2019 spełnienia waszych najskrytszych marzeń! Prezes MTD-Logistic Ugi21
Miko [PL] Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 1 hour ago, Spat91 said: @bazyliszek [PL] jeśli chodzi o wożenie ładunków ponadnormatywnych możesz je wozić na serwerach z wyjątkiem lokomotywy oraz spychacza gąsienicowego. Za te dwa ładunki dostajesz kicka z serwera, devoloperzy wiedzą o tym problemie i pracują nad jego naprawieniem. To dość interesujący problem, bo raz już był naprawiany i wszystko działało jak należy
Yoka# Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Małe info potwierdzające pracę SCSu nad Sardynią:
ugi2121 Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 28 minutes ago, Yoka# said: Małe info potwierdzające pracę SCSu nad Sardynią: To jeszcze długoooo potrwa
Kąsacz Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 Przed chwilą dostałem z wyprzedaży Steam
Krezo (G29) (REC) Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 5 hours ago, ugi2121 said: To jeszcze długoooo potrwa Na pewno ale Sardynia.. Ciekawe co to za państewka będą
elot360PL Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 3 minutes ago, Krezo (G29) (REC) said: Ciekawe co to za państewka będą Sardynia jest włoską wyspą...
Krezo (G29) (REC) Posted December 24, 2018 Report Posted December 24, 2018 24 minutes ago, [PHT]elot360PL said: Sardynia jest włoską wyspą... Jeśli byś mnie zrozumiał to mi chodzi że poza Sardynią....
ugi2121 Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Ja osobiście chciałbym kraje bałkańskie oraz Cypr i Maltę
Krezo (G29) (REC) Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Just now, ugi2121 said: Ja osobiście chciałbym kraje bałkańskie oraz Cypr i Maltę Ja na to czekam Ale ciekawe jeśli Sardynia to co wymyślą ?
ugi2121 Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Fajnie by było jak by ją machnęli i przeszli w inne tereny
Krezo (G29) (REC) Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Just now, ugi2121 said: Fajnie by było jak by ją machnęli i przeszli w inne tereny Szczerze mówiąc bardzo chciałbym rozszerzenie Tamte Rosja, Białoruś, Ukraina
ugi2121 Posted December 25, 2018 Report Posted December 25, 2018 Jaką Ukrainę, Jaką Białoruś jak to jedna Rosla Heh ;P
Recommended Posts