KapitanDuch Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 Siemanko Mobile ten kto korzysta z VirtualCompany mam pytanie : Czy Wam też strona nie działa? Ja myśle ze chyba strona sie sypła
MarkON Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 ^ Potwierdzam u mnie też nie działa. Z tego co piszą w poniższym wątku VC nie jest już wspierany przez jego twórcę bądź inną osobę i to było tylko kwestią czasu. No chyba, że o czymś nie wiem i osoba odpowiedzialna za VC nagle zmieni podejście i się tym zajmie choć w kwestii działania strony w co wątpię.
KapitanDuch Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 Chyba trzeba przejść na VTM . Podobno słyszałem że jakiś gościu z orzeł trans prowadził Virtualcompany
JSM [PL] Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 Co do naczep, to ciekaw jestem, kiedy będzie można zakupić prywatną Schwarzmüller'kę. 2
HaQOfficial Posted December 4, 2018 Report Posted December 4, 2018 http://blog.scssoft.com/2018/12/beyond-baltic-sea-community-videos.html 1 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
Lil_Violent Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Prywatna Schwarzmüllerka to by się przydała... i to nawet bardzo...
JJay Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Co do wiadomości powyżej z tego co mi wiadomo VirtualCompany padł i już nie skorzysta z niego żadna firma. Według mnie do własnych naczep powinny zostać dodane naczepy z Schwarzmüllera. Może nie jest to jakieś wielkie urozmaicenie, a dla niektórych w ogóle nie jest to potrzebne, ale to tak samo jak z Krone. Ja z miłą chęcią pojeździłbym sobie z naczepą Schwarzmüllera. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
RaneMoro Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Czy tylko dla mnie AI ostatnio zachowuje się jak totalne zero? Ciągle wymuszanie pierwszeństw, wjeżdżanie pod koła, taranowanie - głównie zauważam to na terenach nowego DLC (a może jest to związane z rosyjskimi kierowcami ?)
[RT] Trybcio86 Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 30 minutes ago, RaneMoro said: Czy tylko dla mnie AI ostatnio zachowuje się jak totalne zero? Ciągle wymuszanie pierwszeństw, wjeżdżanie pod koła, taranowanie - głównie zauważam to na terenach nowego DLC (a może jest to związane z rosyjskimi kierowcami ?) Na reszcie terenu to samo i w dodatku jezdza 20 km/h wolniej niz dopuszcza ograniczenie. Na landowkach to jest masakra gdy ma sie wieksza gestosc ruchu. Radiowozy bardzo czesto leca na czolowke i pojawia sie ich sporo w centrum miast. https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
HaQOfficial Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
JJay Posted December 5, 2018 Report Posted December 5, 2018 2 hours ago, RaneMoro said: Czy tylko dla mnie AI ostatnio zachowuje się jak totalne zero? Ciągle wymuszanie pierwszeństw, wjeżdżanie pod koła, taranowanie - głównie zauważam to na terenach nowego DLC (a może jest to związane z rosyjskimi kierowcami ?) Być może jak twierdzisz to rosyjscy kierowcy. Najnowszego DLC nie posiadam, ale takie wypadki z strony AI są z nami od dłuższego czasu. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
[RT] Aro34 Posted December 6, 2018 Report Posted December 6, 2018 http://blog.scssoft.com/2018/12/scs-on-road-game-developers-session-2018.html?m=1 1
[C-S] Spat91 Posted December 6, 2018 Report Posted December 6, 2018 Takim zestawem nadchodzący event świąteczny zrobił bym z miłą chęcią @RootKiller może udało by się na święta udostępnić malowania świąteczne na naczepy ? 1 1
Minato Mirai 21 Posted December 7, 2018 Report Posted December 7, 2018 W sumie event ze świątecznymi przesyłkami mógłby się odbywać takimi zestawami... te prezenty na platformach to można już o kant d..y rozbić. Niech zrobią coś nowego w końcu.
KRAZ [PL] Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Szkoda że na mp nie działają te malowania Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
ugi2121 Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 1 hour ago, KRAZ [PL] said: Szkoda że na mp nie działają te malowania jak to jest chyba z DLC Christmas Paint Job. Jak się nie myle
[C-S] Spat91 Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 26 minutes ago, ugi2121 said: jak to jest chyba z DLC Christmas Paint Job. Jak się nie myle @ugi2121 nie mylisz się jest to malowanie z tego DLC o którym wspomniałeś. Jednak malowanie naczepy pobrałem z workshop-a, które jak wiemy na niestety nie działają. Po za zestawem, którego zdjęcie wstawiłem są jeszcze dwie możliwości nadania świątecznego klimatu swojemu zestawowi https://imgur.com/a/xQikSSy Osobiście wcale bym się nie obraził gdyby na święta studio SCS dało nam możliwość pomalowania swoich własnych naczep w taki właśnie sposób, jednak jak to mówią warto mieć marzenia
Duczo Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Przecież to już było, o ile mnie pamięć nie myli to w 2014 roku na św event. 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
JJay Posted December 9, 2018 Report Posted December 9, 2018 Jak myślicie, co powinno być kolejnym rozszerzeniem mapy? Hiszpania czy raczej powinny być to Bałkany? Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
MarkON Posted December 10, 2018 Report Posted December 10, 2018 1 minute ago, JJay said: Myślicie, że w przyszłym roku SCS zaskoczy nas nowym mapy, którym będzie Hiszpania czy raczej waszym zdaniem będą do Bałkany? Z tej wypowiedzi Pavla Sebora link: Interview with Pavel Sebor from SCS Software (16:54+) wynika iż następnym dlc mapowym po terenach bałtyckich nie będą tereny Hiszpanii i Portugalii (które przyjdą bardzo prawdopodobnie) po najbliższym dlc, którego nie zdradził na tym live. Wiele osób przypuszcza, że to będą właśnie Bałkany, a kolejność najbliższych terenów to odpowiednio Bałkany, a potem Hiszpania z Portugalią. Smaczku dodaje fakt iż podczas strumienia SCSu przed premierą Beyond the Baltic Sea padło stwierdzenie iż trwają prace nad więcej niż 1 rozszerzeniem mapowym. Należy jednak pamiętać iż nigdzie nie została podana oficjalna kolejność najbliższych dlc mapoweych do ets2 i studio może nas czymś zaskoczyć
Lil_Violent Posted December 10, 2018 Report Posted December 10, 2018 Ciekawie się to zapowiada. Chyba muszę zakupić resztę wydanych DLC mapowych za wyjątkiem Skandynawii i Polski bo te już mam
HaQOfficial Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 http://blog.scssoft.com/2018/12/american-truck-simulator-update-133.html 1 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03
[RT] Aro34 Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 I co można można SCS dodało kawałek drogi do ATS, a do ETS2 nie mogą dodać miasta Rzeszów w Polsce i czy zbudowanie Autostrady A1 i A4 z węzłem Sośnica ( żałosne ) 1
Miko [PL] Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 Nie rozpędzajmy się, o ile A1 i A4, oraz Rzeszów powinny być, to robienie dużych i skomplikowanych węzłów zostawmy dla ludzi robiących modyfikacje
[RT] Trybcio86 Posted December 11, 2018 Report Posted December 11, 2018 50 minutes ago, Miko [PL] said: Nie rozpędzajmy się, o ile A1 i A4, oraz Rzeszów powinny być, to robienie dużych i skomplikowanych węzłów zostawmy dla ludzi robiących modyfikacje Budowanie skomplikowanych wezlow przy nowym sustemie moduowym ktory scs zrobil nie powinno byc trudne. W samym atsie w albuquerque mamy przyklad ze potrafia, doloz od tego skale i dali by rade https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
Recommended Posts