Minato Mirai 21 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Gdzie tu widzisz kłótnię to ja nie wiem... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User #008 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Przydałaby się strefa NCZ... przynajmniej na tym żwirowym kółku, niestety Scar napisał, że nie planują jej wprowadzenia... Cóż, trochę sami robią Graczom pod górkę i przysparzają sobie roboty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Lepiej nie wymawiać tego nicku... Co do strefy NCZ... wydaje mi się, że to wcale nie rozwiązałoby problemu. Gracze niestety muszą sami sobie poradzić. Trudno, ale urok tego eventu i tak został popsuty przez asfalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kap. Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Nikt ci nie broni jego zrobienia na Singleplayerze, gdzie 'urok' pozostał 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User #008 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 3 minutes ago, [PHT]MinatomiraiX said: Lepiej nie wymawiać tego nicku... Co do strefy NCZ... wydaje mi się, że to wcale nie rozwiązałoby problemu. Gracze niestety muszą sami sobie poradzić. Trudno, ale urok tego eventu i tak został popsuty przez asfalt. Wiesz, Gracze Graczami, a tacy, co nie potrafią jeździć i psują zabawę pozostałym to drugi worek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 Ja takich ludzi nie zaobserwowałem. W ATS jest bardzo niska szkodliwość graczy, nie to co w ETS. Z reguły kultura na dużym poziomie, ale tam to już liczy się kto pierwszy ten wyjedzie. Przeboleć to trzeba, problemu z tym nie mam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 53 minutes ago, [LKW Tr.] Kap said: Przypominam aby pozostało to dyskusją i żeby nie zaczynać jakiś kłótni. @WooQash jeżeli masz jakieś sugestie to wiesz gdzie możesz napisać Prawda jest taka że przez tą drogę działo się samo nie szczęście, Meitt tam 3 dni pod rząd siedział po +12 godzin żeby jakoś to jechało, a to że może nowe rozwiązanie nie zadziałało to inna sprawa. Pamiętajmy że to event był robiony pod Sp, i nie pomyśleli że bedzie tam +100 graczy na raz, więc jakieś rozwiązanie musiało być w drążone. Myślę że aktualizacja będzie pare godzin po zakończeniu tego Eventu z tego co pisali więc te rozwiązanie jest tymczasowe. Sugestie? Hmm.. skoro deweloperzy przez 4 lat powtarzali, że edycja mapy w becie najwcześniej to jakie ja miałem i mam propozycje dawać? To jest właśnie TruckersMP. Najpierw jedno się mówi, a nagle wprowadzacie coś co było wbrew temu co mówiliście. Pomysłów ludzie mają pierdyliard, ale Wy i tak tego nie słuchacie, a zwłaszcza mnie więc co mam Wam proponować? Skoro są takie problemy z tą drogą trzeba było od skrzyżowania w Santa Maria do San Diego dać NCZ i po kłopocie. Skoro bydło nie potrafi się zachować, to bydło nie będzie miało przyjemności z grania - tyle ode mnie. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User #008 Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 40 minutes ago, [PHT]MinatomiraiX said: Ja takich ludzi nie zaobserwowałem. W ATS jest bardzo niska szkodliwość graczy, nie to co w ETS. Z reguły kultura na dużym poziomie, ale tam to już liczy się kto pierwszy ten wyjedzie. Przeboleć to trzeba, problemu z tym nie mam. Ja własnie zaobserwowałem... 3 gość w ciągu 40 minut na NCZ hacku wywalił wszystkich z drogi. Oczywiście przez pomysł deweloperów o stracie ładunku podróż do serwisu kończy się grą od nowa... Aż się odechciewa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted June 30, 2018 Share Posted June 30, 2018 2 hours ago, Szeszej said: Ja własnie zaobserwowałem... 3 gość w ciągu 40 minut na NCZ hacku wywalił wszystkich z drogi. Oczywiście przez pomysł deweloperów o stracie ładunku podróż do serwisu kończy się grą od nowa... Aż się odechciewa. Event jest zrobiony pod grę w trybie jednoosobowym a nie pod tryb multiplayer. Jest to zabezpieczenie przed oszustami teleportującymi się do serwisu z zamiarem zmniejszenia dystansu do celu. 1 <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATAMET Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 O, fajnie że logo TruckersMP na forum w końcu jest normalne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 koniec tęczowej rewolucji https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted July 1, 2018 Share Posted July 1, 2018 Biało - czerwone barwy jak trzeba. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spat91 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 @RootKiller Eryku jest jakaś szansa, że kiedyś po terenach Skandynawii przyjdzie nam wirtualnym kierowcom wlec za sobą dubla z cystern, chłodni bądź wywrotek tak jak ma to miejsce w ATS-ie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 1 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spat91 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 Czyżby to był nowy truck, który ostatnio był zapowiedziany na livie przez Pavla ? Jeśli tak to nie powiem wygląda całkiem fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 ^^Nope, To chyba International Lonestar z SCSblogu http://blog.scssoft.com/2016/01/truck-licensing-situation-update.html ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spat91 Posted July 2, 2018 Share Posted July 2, 2018 ^^ W sumie faktycznie patrząc na te trucki przedstawione w tym wpisie to bardziej pasuje ten truck. Jeśli się mylę to proszę poprawcie mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Duch Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Ale to ohydne xd są gusta i guściki ale ten model to chyba najbrzydszy z wszystkich trucków 1 Obecnie zatrudnionych jest 21/35 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! Kontakt: [email protected] Strona główna: http://bluetransspedition.eu Forum: http://bluetransspedition.eu/forum Facebook: http://facebook.com/bluetransspedition VTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 6 hours ago, [BTS] Duch said: Ale to ohydne xd są gusta i guściki ale ten model to chyba najbrzydszy z wszystkich trucków nie zapominaj o tesli 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted July 3, 2018 Author Share Posted July 3, 2018 http://blog.scssoft.com/2018/07/ats-oregon-video-coverage.html ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spat91 Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 13 hours ago, [BTS] Duch said: Ale to ohydne xd są gusta i guściki ale ten model to chyba najbrzydszy z wszystkich trucków @[BTS] Duch masz rację Duszku może to najpiękniejszych ten truck nie należy szczególnie ten grill taki mehhhh Jednak z drugiej strony zawsze to nowy pojazd do floty więc powinniśmy się cieszyć. Mam jednak nadzieję, że tym drugim zapowiedzianym truckiem będzie Viola Nie wiem mobile jak wy ale ja chętnie pokonał bym ten Amerykański szlaki w ciężarówce bez noska ale raczej zbyt szybko tego nie doświadczę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kąsacz Posted July 3, 2018 Share Posted July 3, 2018 Ale piękne bugi w tym filmiku od SCS z ATS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaQOfficial Posted July 4, 2018 Share Posted July 4, 2018 10 hours ago, K?sacz said: Ale piękne bugi w tym filmiku od SCS z ATS. W.I.P Beta Tester and Translator Since 2018.03.03 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Tak sobie zaglądam na te filmy z odświeżonych Niemiec i znalazłem albo inni znaleźli takie miasto "Bad Segeberg" oraz "Puttgarden, Fehrman, Niemcy" tak wiem Ameryki nie odkryłem hehe ale zawsze coś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts