Duczo Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Czy były jakieś zmiany w ostatnich godzinach ? Nagle otwieranie zakładki powoduje 100% użytku procesorów Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
lukasz198636 Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 1 hour ago, [BTS] Duch said: Czy były jakieś zmiany w ostatnich godzinach ? Nagle otwieranie zakładki powoduje 100% użytku procesorów no to co się stało z virtualcompany to jakaś masakra czy twórca strony chce aby użytkownikom wybuchły komputery?
Duczo Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Są podejrzenia że twórca za pomocą strony wykorzystuje nasze pcty do kopania, czego to nie muszę pisać Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
[EKARD] Kamil01 Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Może to nie twórca, lecz hosting. Wszystko możliwe. http://ekard-vs.pl/
G-P-R [Pro100wryj] Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 odnosnie platformy VIRTUAL COMPANY.COM.PL mam male zastrzeszenia poniewaz adinistratorzy tej platformy poprostu jak by to nazwac olewaja szefow firm. Poniewaz ostatnio poprosilem jednego z nich o jedna rzecz do dzis nie dostalem odpowiedzi. Jeżeli tak podchodzicie do sprawy to moze trzeba z was zrezygnowac i zmienic platforme?? Pozdrawiam
PandA (PL) Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Stronka genialna, tylko są drobne problemy. Mianowicie od jakiegoś tygodnia przy wejściu na stronę zużycie CPU wzrasta do 99%. Nie jest to wina komputera lecz strony ponieważ cała moja firma korzystająca właśnie z VC ma taki sam problem.
Adrian22-PL Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Dziś jak wszedłem na VC to od razu zauważyłem że coś jest nie tak bo tak zacinało że nie mogłem sprawdzić ani jednej traski i myślałem że zaraz komputer mi wybuchnie. Nie wiem co jest z tą stroną ale tak nie powinno być. Kind regards, Adrian22-PL
[BTS] SajmonEU Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Polecam zainstalowac te adlbocki, aby kolega od Virutala nie kopal kryptowaluty naszym kosztem. Adblock plus, Ublock. Sprawadzalem na przegladarce z dwoma adblockami ktore wymienilem <- mam normalne zuzycie procka. Wchodze na golej przegladarce i odrazu 100% cpu. 1 1 1
wojtinho Posted October 1, 2017 Posted October 1, 2017 Dodam, że informacja o posiadaniu adblocka wyskakuje tylko na stronie głównej, wystarczy szybko kliknąć "dodaj trasę" lub "moje trasy" i informacji o adblocku nie będzie. Pozdrawiam 1
arusf2011 [PL/EN] Posted October 3, 2017 Posted October 3, 2017 Do wszystkich, którzy narzekają na duże zużycie procesora. Sprawa wygląda następująco - twórcy VC zarabiają na reklamach, dlatego też serwis ten jest kompletnie darmowy. A skoro już w ten sposób zarabiają, to może się zdarzyło tak, że wrzucili dużo za dużo reklam do swojego skryptu, że teraz przymula i procesor daje 100% mocy. Może uda się naprawić - nie wiem. Co do narzędzi, dzięki którym można to obejść - może to na daną chwilę pomóc. Aczkolwiek jak tylko zostanie to naprawione, to wyłączcie adblocka, gdyż w ten sposób Wy macie darmowy serwis, a twórcy - pieniądze na hosting itd. 1
[GTW] .JaNcZaR. Posted October 11, 2017 Posted October 11, 2017 Polecam! Moja firma korzysta z Vc i jesteśmy bardzo zadowoleni
LAA Trans l Krystian05 Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 On 2.4.2017 at 11:43 PM, BC / M@ster_PL said: @Krystian05 Poprawimy przy kolejne aktualizacji, dzięki za info @MinatomiraiX Tak też będzie już mamy spisane wszystkie ładunki, przy najbliższej aktualizacji wejdzie. Blad/Bledy do dzisiaj dalej nie poprawione
Minato Mirai 21 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 On 10.11.2017 at 8:59 PM, Krystian05 (AUT/PL) said: Blad/Bledy do dzisiaj dalej nie poprawione Jak widać strona została opuszczona. Tylko sobie działa... i nic więcej.
Trembatch Posted November 24, 2017 Posted November 24, 2017 Szkoda, że VirtualCompany przestał się rozwijać. Właściciele widać odpuścili sobie projekt - brak pomysłu na to, aby to uciągnąć dalej. Na chwilę obecną nie pozostaje nam nic, jak tylko biernie się przyglądać, jak to funkcjonuje (póki co). Blue-Trans Spedition ...i gra gitara! ZAPRASZAMY DO FIRMY ==> (Wizytówka firmy na stronie TruckersMP) -> (Forum firmowe - rekrutacja)
KRZYCHU1105 Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Również nasza VS AndroTrans używa tego spedytora i spisuje się fenomenalnie
[GTW] Kasztan95 Posted December 10, 2017 Posted December 10, 2017 gdyby spisywał się fenomenalnie to tak dużo osób/firm nie wrzucałoby na niego
G-P-R [Pro100wryj] Posted December 15, 2017 Posted December 15, 2017 Virtual Copmpany przestał sie rozwijac, tak wiec nasza firma nie ma juz czego tam szukać
Trembatch Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Powiedzmy sobie wprost - twórcy VC mają "wywalone" na to, co zrobili. Trzeba produkt rozwijać, poprawiać, żeby się nie zastało. Następstwem tego będzie szukanie alternatywy dla VC (jak np. Virtual Trucker, pozdro @TheArczi!). Pamiętam tylko, jak jeden z twórców obiecywał jeszcze przed zrobieniem VC, że system będzie lepszy niż ówczesne myVTC i że w końcu połączy polskie spedycje i będzie super! Widać niestety, że twórcy spoczęli na laurach, taka jest prawda. 1 1 1 Blue-Trans Spedition ...i gra gitara! ZAPRASZAMY DO FIRMY ==> (Wizytówka firmy na stronie TruckersMP) -> (Forum firmowe - rekrutacja)
[GTW] Szmidtex Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 No niestety, ostatnio pojawiają się coraz więcej problemów. Czy może któryś z twórców się wypowie. Po firmach niosą się różne pogłoski... Może wyjaśnią jak to naprawdę jest.
Minato Mirai 21 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Nikt ci się nie wypowie, nie dociera do was że strona już jest opuszczona przez techników? Żadnych nowości, aktualizacji... to powinno do was przemówić.
mati216PL Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 VirtualCompany żyje? Czy twórcy już o wszystkim zapomnieli? Troszkę nie fajnie, że system nie jest już udoskonalany a developerzy nie poinformowali nic o zakończeniu projektu. EDGE Logistic już dawno przestało korzystać z VC i przeniosło się na VirtualTrucker, który jest świetny i ciągle rozwijany. edgelogistic.pl
Shadii. Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 No co można powiedzieć o systemie VirtualCompany. Opuścili pewnie bez słowa i mają to gdzieś ..... no cóż bywa i tak. Dobrze ,że chociaż @TheArczi zrobił porządny tachograf który się ciągle rozwija, bo jakby Arczi tego nie zrobił to tylko EXEL i te sprawy . 1
[Orze?-Trans] Dragmaciek Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Jeśli chodzi o Virtual Company niestety tak jak mówicie nikt już go nie rozwija. Z tego co pisałem, z twórcą tego skryptu. On zrobił co miał zrobić i tyle. Inni odeszli i projekt został w takim stanie jakim jest. Był problem z naszą VS-kę ale jakoś go zażegnaliśmy, ostatnio zostały dodane miasta z DLC Italia oraz DLC New Mexico. Jeśli macie jakąś pilną sprawę to zapraszam do kontaktu, mogę przekazać twórcy w czym rzecz. Chłopak który to robi z tego co pisze uczy się i pracuje. Zazwyczaj po 21-ej jest dostępny aby można było coś porobić. Próbowaliśmy odkupić od niego stronę, ale kwota którą zażądał była dość wysoka i nie mogliśmy na to przystać. Jeśli chodzi o VirtualTrucker to jak najbardziej widzę, że strona robi się bardzo funkcjonalna, tyle że nie każda VS-ka chce zaczynać od "0".
Patryk0527 Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Moja firma korzystała z tego ale zrezygnowaliśmy za dużo wypełniania potem znaleźliśmy coś lepszego.
[RT] Aro34 Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Moja vs korzysta z tego do dziś i nie znalazłem lepszego systemu od oddawania rozpisek @BC / M@ster_PL Może jakaś Aktualizacja co do włoskich miast ?
Recommended Posts