M@ster_PL Posted April 2, 2017 Author Share Posted April 2, 2017 @Krystian05 Poprawimy przy kolejne aktualizacji, dzięki za info @MinatomiraiX Tak też będzie już mamy spisane wszystkie ładunki, przy najbliższej aktualizacji wejdzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Matt_28 Posted April 3, 2017 Share Posted April 3, 2017 Moja Firma też pracuje na tym systemie. I muszę go bardzo mocno polecić, Wszystko jest bardzo dobrze czytelne, proste w obsłudze dla nowych pracowników. Oferowano nam inne systemy, ale ten spełnia moje oczekiwania. Bardzo Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Gdy wpisuje się pierwszą literę nazwy miasta, wyskakują nazwy zawierające daną literę w środku wyrazu, a nie na początku. Zdjęcia nie mogę zuploadować, gdyż jest śmieszny limit 10kB. Przykład: J jak Jonkoping Wyskakuje: Dijon, Esbjerg, Vaxjo, Jonkoping, Sodertalje, Jackpot Dlaczego tak jest? Czy przewidziana jest poprawka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coppekss Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Po ostatniej aktualizacji jestem strasznie zadowolony z tego systemu oby tak dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturek303 Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Moja Firma korzysta z Virtuala jedyne czego brakuje to lepszego rankingu Firm. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[WLKP CARGO] Pyskaty Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Stronka, może i fajna za czasów GOLD-TRANS gdzie dla nich jeździłem, używaliśmy tej platformy. Aktualnie jednak wolę trucksbook.eu My Fanpage:https://www.facebook.com/pyskatypl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 18 hours ago, Arturek303 said: Moja Firma korzysta z Virtuala jedyne czego brakuje to lepszego rankingu Firm. Mógłbyś rozwinąć myśl? Moim zdaniem ranking firm jest w porządku. Plus jest taki, że ta zakładka wreszcie ładuje się krótko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
{HGT} f3mti Posted April 15, 2017 Share Posted April 15, 2017 Dobrze by było dodać do strony aplikacje co sama robi i nie trzeba wpisywać samemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted April 16, 2017 Share Posted April 16, 2017 ^ Potraktuj to wpisywanie jako wypełnianie dokumentów, takie typowe dla truckersów. Ludzie przechodzą na Trucksbooka m.in. z powodu lenistwa. Nie chce im się ręcznie wstawiać tras. Mają tam ułatwienie w postaci specjalnego programu, który sam za nich to robi. Napisanie programu na Virtual Company to po prostu zgapienie tego od TB. Mi wypełnienie danych na VC zajmuje 30 sekund. To nie jest duży wysiłek. Wątpię, że taka aplikacja zostanie zrobiona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturek303 Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 [PHT]MinatomiraiX jeżeli chodzi o Ranking Firm to miało by to wygladać mniej wiecej jak ranking wewnętrzny. Czyli co miesiąc każda firma mogła by widzieć jak jeżdżą inni. Moim zdaniem bardzo by to podniosło rywalizacjie spedycji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted April 17, 2017 Share Posted April 17, 2017 ^ Ja bym się na to nie zgodził. Po co ma ktoś z poza firmy zaglądać w moje statystyki. Wszystkie dane które są zawarte obecnie na liście firm są wystarczające. Ja komuś w statystyki zaglądać nie zamierzam. To już sprawy wewnątrz firmowe i tego się trzymajmy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cebula27 Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Proponuję dodać coś takiego żeby każdy gracz mógł sobie dopisać do konta Virtual linki np: Steam, YT, Fb i inne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.33. Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 Witam czy działa wam zarządzanie rangami tworzenie i edycja bo nie idzie stworzyć ani edytować nowej rangi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted May 9, 2017 Share Posted May 9, 2017 U mnie wszystko w porządku. Da się edytować i tworzyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek.33. Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 22 hours ago, [PHT]MinatomiraiX said: U mnie wszystko w porządku. Da się edytować i tworzyć. U mnie nie prubuje już na 3 przeglądarkach i nic bez zmian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti93 Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 U mnie również wszystko działa jak powinno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxRAPIDOx Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Fajna strona, bardzo polecam wszystkim aktualnym i przyszlym filrmom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti93 Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 5 hours ago, [Speedy] RAPIDO [90km/h] said: Fajna strona, bardzo polecam wszystkim aktualnym i przyszlym filrmom! Zgadzam się z Tobą. Moja firma również korzysta z tej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ Naimad ] Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 Bardzo fajna strona dla osób które lubią papierkową robotę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek Polski Kierowca Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 W informacjach o vs jest tylko możliwość podania ts a brakuje discorda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Widocznie nie przewidziano odnośnika dla Discorda przy tworzeniu VC. W ogóle wątpię, aby te odnośniki były użyteczne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P-R [Pro100wryj] Posted June 24, 2017 Share Posted June 24, 2017 Swietna strona spelnia swoje zadanie . jezeli chodzi o prowadzenie wirtualnej spedycji . polecam w dalekiej pszeszlosci licze na to ze virtual bedzie poloczny z ets 2 . nie bedzie trzeba bylo wchodzic na strone i wrzucac tylko jak kierowca odda trase wyswietli sie ona virtualu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EPS!LON Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Fajna stronka, jest wprost idealna do prowadzenia wirtualnej spedycji. N-TRANS poleca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RedLine] Kondziur Posted August 13, 2017 Share Posted August 13, 2017 Polecam wszystkim! Sam używam i jestem zadowolony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk0527 Posted August 18, 2017 Share Posted August 18, 2017 Super stronka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts