Ruby122 Posted January 29, 2017 Share Posted January 29, 2017 Mam pytanie czy da się odzyskać konto które zostało usunięte? tzn. Ktoś usunął moje konto na vc przez przypadek. Miałem przejechane ponad 50000 km i nie wiem czy da się to przywrócić Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted January 29, 2017 Author Share Posted January 29, 2017 @bazyliszek14 Jeżeli chodzi o komunikat dotyczący AdBlock'a, zostanie najprawdopodobniej wyłączony bądź ulepszony przy następnej aktualizacji. @brodatty Rzeczywiście taki bug występuje, przy najbliższej aktualizacji zostanie naprawiony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 @M@ster_PL Prosiłbym również o włączenie jakieś blokady dla dyspozytorów. Żeby nie było sytuacji, ze dyspozytorzy sprawdzą tę samą trasę i gracz ma naliczone podwójne wynagrodzenie. Nie wiem jak to opisać, ale mogłoby to wyglądać, tak, ze jesli jeden dyspozytor zacznie sprawdzać trasę, drugi po kliknięciu na nią, ma wyświetlany komunikat, np: "Trasa w trakcie sprawdzania" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Przywracam wątek na prośbę autora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodatty [PL] Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 On 29.01.2017 at 10:37 PM, M@ster_PL said: @brodatty Rzeczywiście taki bug występuje, przy najbliższej aktualizacji zostanie naprawiony. Podejrzewałem, że się skapowaliście ale zapytać musiałem, bo bug jest już dłuższy czas. Pozdrawiam. Panowie. Dobrze by było, gdybyście poprawili wpisy w changelog'u na rok 2017, wkradł się błąd Pozdrawiam, Adam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 @M@ster_PL Cóż, daliście aktualizację. Pora na kolejne podsumowanie. Opisuję tylko rzeczy, które wymagają według mnie poprawki: Oś czasu 1. Trochę razi ta wielka reklama z lewej strony. Wiem, że utrzymujesz z niej portal, ale gdy wcześniej była na samej górze było lepiej 2. Pierwszy błąd już na osi. Pokazuje mi, ze przejechałem 79748 km w 92 trasach. Trochę zawyżone, bo według rankingu ogólnego przejechałem 6 tysięcy mniej w 83 trasach Wizytówka: 1. Według Changelogu powinna się otwierać w nowej karcie. Niestety, tak się nie dzieje. Lista firm: 1. Na pierwszej liście powinny być widoczne firmy, które w systemie zdały minimum 100 tras. Z jakiegoś powodu widocznych jest tylko 20 pierwszych firm. To samo dzieje się na liście wszystkich firm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted February 18, 2017 Share Posted February 18, 2017 Właśnie chcąc sprawdzić nasze miejsce na VC zastałem taki błąd z listą firm. Wyświetla się tylko TOP 20. Aż pytałem się innych czy mają taki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THOMSONkg Posted March 4, 2017 Share Posted March 4, 2017 Super było by gdyby była możliwość ponownej edycji trasy wysłanej do poprawki z powodu np błędu w zapisie . Wtedy znika problem pojawienia się 2 tras. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 Poprawki nie działają dobrze. Przede wszystkim brakuje możliwości zmiany złego screenshota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4-Logistic] PolskiHitman Posted March 5, 2017 Share Posted March 5, 2017 (edited) Czy jest jakaś ograniczona liczba co do tworzenia rang ?. Mam problem mianowicie z tym, że kiedy chcę utworzyć kolejną rangę na tachografie niestety nie pokazuje mi się ona jako ranga którą mogę nadać czyli, przy tworzeniu rangi niestety ona znika. Wspomnę także że mam już wiele rang i niestety nie mogę dodać kolejnych. Edited March 5, 2017 by polskihitman Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesien93 Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Witam.Czy jest możliwość aby oddane trasy z multiplayer różniły się kolorem od tras singleplayer . Ułatwiło by to pracę dyspozytorów.Pozdrawiam jesien93 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Czy twórcy Virtual Company zamierzają robić coś z listą firm? Myślę, że przydałoby się pousuwać upadłe i nieaktywne firmy, aby lista była klarowna. Teraz trudno określić miejsce firmy wśród innych, odliczając te upadłe albo przeniesione na TruckBooki i inne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProGamesTV Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Polecam dodanie własnych nazw użytkowników. np. zamiast ID 5897454165 (randomowe cyfry) to ProGamesTv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted March 20, 2017 Share Posted March 20, 2017 @M@ster_PL Od wczoraj co chwilę wywala jakiś "błąd wewnętrzny strony" Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TPL] Bialy Posted March 21, 2017 Share Posted March 21, 2017 11 hours ago, [Bazyl-Trans] bazyliszek said: @M@ster_PL Od wczoraj co chwilę wywala jakiś "błąd wewnętrzny strony" Zwróć uwagę czy to przypadlkiem nie pojawia się o określonych godzinach. Czasami pod dużym obciążeniem baza odcina jeżeli jest duża ilość połączeń jako zabezpiecznie przed DDoS Raczej jest to próg ostrożnościowy a nie awaria virtualcompany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 Cześć! Została dzisiaj wprowadzona aktualizacja! Główne zmiany to: - Dodanie podpowiedzi w formularzu dodawania trasy - Dodanie nowych pozycji na liście firm (średnia długość trasy i kilometry przypadające na kierowcę) oraz znaczne przyspieszenie działania tej podstrony. Oprócz tego kilka mniejszych nowości, odsyłam do http://virtualcompany.com.pl/changelog Rozpoczęty został także proces usuwania nieaktywnych firm! http://virtualcompany.com.pl @[Bazyl-Trans] bazyliszek Na tą chwilę jest to zbędne @THOMSONkg Jest to temat do przemyślenia z naszej strony @polskihitman Nie ma ograniczenia jeżeli chodzi o dodawanie rang, jeżeli dalej pojawia się problem zapraszam na TS bądź na FB i spróbujemy Ci pomóc @MinatomiraiX Lista firm została zmieniona, zapraszam do zapoznania się, nieaktywne firmy zostaną usunięte w najbliższym czasie, jeżeli chodzi o zmianę ss w poprawianej trasie zostanie to zrobione, ale dopiero za jakiś czas @ProGamesTV ID zostanie nie będzie to zmienione, jeżeli były by nicki to nie mogły by się powtarzać @jesien93 Na razie jest to zbędne, ponieważ jest zaznaczone przy sprawdzaniu trasy czy to MP czy SP 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4-Logistic] PolskiHitman Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nie mogę usunąć rangi Rekrut. Już nie wspomnę o tym że każde nowe konto tworzy się od razu z permijsjami kierowca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted March 28, 2017 Author Share Posted March 28, 2017 @polskihitman Nikt nie miał nigdy problemu z usunięciem rangi, zapraszam na TS: bigcargo.ovh bądź na kontakt FB i postaramy się ew. naprawić błąd. Jeżeli chodzi o rangę kierowcy to zawsze jest automatycznie nałożona i ma tylko podstawowe permisje czyli dodawanie tras i przeglądanie panelu, a Ty możesz ew. zmienić mu rangę ręcznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[4-Logistic] PolskiHitman Posted March 28, 2017 Share Posted March 28, 2017 7 hours ago, M@ster_PL said: @polskihitman Nikt nie miał nigdy problemu z usunięciem rangi, zapraszam na TS: bigcargo.ovh bądź na kontakt FB i postaramy się ew. naprawić błąd. Jeżeli chodzi o rangę kierowcy to zawsze jest automatycznie nałożona i ma tylko podstawowe permisje czyli dodawanie tras i przeglądanie panelu, a Ty możesz ew. zmienić mu rangę ręcznie. Dobrze postaram się dziś wpaść bo bardzo to dla mnie ważne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted March 31, 2017 Author Share Posted March 31, 2017 Dodaliśmy ranking od daty do daty! http://virtualcompany.com.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodatty [PL] Posted March 31, 2017 Share Posted March 31, 2017 On 27.03.2017 at 8:43 PM, M@ster_PL said: Oprócz tego kilka mniejszych nowości, odsyłam do http://virtualcompany.com.pl/changelog Prawie kwiecień a changelog cały czas twierdzi, że mamy 2016 rok Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted March 31, 2017 Author Share Posted March 31, 2017 @brodatty Poprawione Dzięki za czujność Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted April 1, 2017 Author Share Posted April 1, 2017 (edited) Uwaga! Od teraz nieaktywne firmy są usuwane z listy firm! Jeśli czyjaś firma zostanie usunięta, to pojawi komunikat widoczny na zdjęciu w panelu po zalogowaniu. Jeżeli ktoś uważa, że jego firma została usunięta niesłusznie, to prosimy skontaktować się z nami poprzez wiadomość na facebooku lub wizytę na teamspeaku (IP: bigcargo.ovh). http://virtualcompany.com.pl Edited April 1, 2017 by M@ster_PL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAA Trans l Krystian05 Posted April 1, 2017 Share Posted April 1, 2017 Maly blad wsrod miast zamiast Montpellier pojawia sie Montepellier na liscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minato Mirai 21 Posted April 2, 2017 Share Posted April 2, 2017 Muszę przyznać, ta zmiana z podpowiedziami dotyczącymi miast jest całkiem pomocna, choć można by jeszcze dopracować. Czy w planach jest także wprowadzenie takiej pomocy do nazw ładunków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts