Canditi89 Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Nazwa Sugestii:Dodanie linki holowniczej lub podobnych Opis Sugestii:Przydało by się dodanie linki ponieważ często się zdarza że podczas zjechania na pobocze ciężarówka się zawiesza oraz gdy podczas konwoju skończy się paliwo. Przykładowe obrazki: Dlaczego twoja sugestia a nie inna?:
SlimShady! Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Co oznacza stwierdzenie: "ciężarówka się zawiesza"? Co jak co ale moim zdaniem słaby pomysł. Nie potrzebny taki gadżet xD
KOZIK_ Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Linką holowniczą jest F7 Enter. Zbędny pomysł
Bandero Posted June 12, 2016 Report Posted June 12, 2016 Jak miałoby to działać jak w spintires, to by była moc Ale nie widzę tego za bardzo w ets. Nie ma nic przygotowanego pod takie zabiegi, i wątpię żeby było, a developerom raczej by się nie chciało zabierać za linki holownicze. 1
apostou! Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Kiedyś sam stworzyłem taki wątek z pomysłem odnoście wyciągarki jak w spintires. Teraz sądze, że jeszcze tego brakuje xD Zbyt wiele widziałem, zbyt wiele ... Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
Piotras89 Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Zbędny pomysł tak jak kolega wyżej F7+Enter i po sprawie albo wystarczy zatankować na full lub jechać wolniej i po sprawie
Boqdan Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Niepotrzebne, F7 + enter... a co do paliwa to jadąc w konwoju, chyba kontrolujecie na ile wam starczy i gdzie się zatrzymać... 1
Existence-FBN Posted July 1, 2016 Report Posted July 1, 2016 jaka linka ludzie 40 ton na lince co wy wypisujecie 3
TechniK Posted July 2, 2016 Report Posted July 2, 2016 Niestety, ale ciężarówki holuje się na sztywnym holu, a nie na lince. Pomysł zbędny [ jak wyżej F7 + Enter ].
Majster Posted July 7, 2016 Report Posted July 7, 2016 Może i fajny pomysł tylko jak by został dodane to niektórzy specjalnie by się holowali i przeszkadzali innym
Hewitt lV8l Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Zbędne, a po za tym to trolle miały by się czym znowu bawić
[SRBP] Damian [PL] Posted July 12, 2016 Report Posted July 12, 2016 Pomysł nie głupi (zawsze to jakaś pomoc) ale z drugiej storny troche zbedny. Co do f7. Czy jak utkniecie np w zaspie i dzwonicie po pomoc drogową to od razu ściągają was do mechanika? raczej nie ;). Za samym pomysłem jestem na tak tylko nie wiem czy warto komuś zawracać głowe tym bo tak na prawde trzeba by sie z tym nieźle pobawić
Recommended Posts