Jump to content

Question

Posted

Witam!

Mam do Was ważną dla mnie sprawę. Otóż użytkuję od prawie roku nową kierownicę Logitech G27, jedynie do gry ETS2. Nigdy nie miałem z nią problemów aż do teraz.

Nagle pewnego razu gdy podłączyłem kierę do komputera w trakcie kalibracji zielona dioda nad lewarkiem zaczęła migać, a kalibracja przerywała się w trakcie. Gdy wchodzę do gry mam teraz do dyspozycji opcję sterowania "klawiatura+Logitech G27" (gdy wcześniej miałem tylko G27.) W wyniku tego nie działa sprzęgło i lewarek. Wszystkie kable są podłączone.

Co może być tego przyczyną?

Z góry bardzo dziękuję. Jest to dla mnie ważne, gdyż chcę niedługo ją sprzedać w działającym stanie.

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Problem rozwiązany. Poczytałem trochę forum Logitecha. Wystarczyło odłączyć kierownicę całkowicie od zasilania (od kontaktu jak i dojście do kierownicy), zaczekać 30 sek., podłączyć ponownie do kontaktu oraz do komputera przez inne wejście USB niż wcześniej.

• 0
Posted

przeinstalowanie nie pomoże musisz najpierw odinstalować wszystkie sterowniki Logitecha następnie usuń z rejestrów wszystko co znajdziesz z logitecha i następnie zainstaluj na nowo sterowniki i profilera, miałem tak tydzień temu i dopiero to pomogło. Pozdrawiam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.