iboxplay Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Co sądzicie o "Advanced Trailer Coupling" czyli zaawansowanym systemie zapinania naczep. Całość została opisana na blogu SCS oraz przedstawiona na filmie. Moim zdaniem jest to trochę słabe i mogli się postarać trochę bardziej i dodać jakieś inne rzeczy(animację) które towarzyszyły by podpinaniu naczep np. animacja podpiętych kabli itp. Czekam na wszę opinię co wy o tym sądzicie.
Duczo Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Ja to się cieszę że takie smaczki dodają , granie od dnia premiery zaczyna się robić czasami nudna. Animacje czy aż takie potrzebne no nie wiem i tak podczepiam się z kamery 1 na lusterka więc i tej kolby nie będę pewnie widział , co innego jak by dodali więcej animacji w środku kabiny , zasłony , przyciski biegi itp 6 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
iboxplay Posted May 20, 2016 Author Report Posted May 20, 2016 To też prawda mogli by takie rzeczy dodać.
[GTW] PolishBandit Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Prawda jest taka, że nie słuchają graczy tylko dodają kolejne bezsensowne rzeczy do gry. Typu ten dodatek z kołami, zakupiłem go ale raz na to popatrzyłem i koniec... Mogliby tak jak kolega Duch napisał dodać więcej animacji wewnątrz kabiny. I niby co ta aktualizacja ma dodać? Animację korbki? Bo kabli podczepiać się nie będzie. 2
Hawerteusz Posted May 20, 2016 Report Posted May 20, 2016 Bez podłączania hydrauliki i elektryki, to jak jedzenie bułki bez smarowania masła. 2 R5 5600X + AiO ML240L // Asus ROG Strix B450-F // G.SKILL Trident Z 2x16GB 3733 Mhz CL16 // MSI GTX 1080 Armor @2000/5200 Mhz // Corsair RM650x
KOZIK_ Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 moim zdaniem wolalbym aby byla animacja podlaczenia kabli niż korba. Teraz raczej kierowca opuszcza podnosi lapy pilotem a nie korba. Troche scs sie uwstecznil. Zamiast tego wolalbym więcej zróżnicowania oświetlenia. Ledy na atrapie chlodnicy czy wieksza liczbe halogenow do wyboru. Czy tak jak Duch napisal więcej bajerów w kabinie
Majster Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Powiem tak jak na tą grę to takie nowości powinny być częściej i powinno być ich więcej
[RT] Trybcio86 Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Póki co to za bardzo nie wiem co sądzić bo nie ma jeszcze tego w grze Gdy się pojawi i pojeździmy chwile to się wypowiem. Po cichu liczę że naczepa podczas wywrotki będzie się odczepiała i można będzie łatwiej stracić ładunek 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
iboxplay Posted May 21, 2016 Author Report Posted May 21, 2016 ^ Odpinająca się naczepa podczas wywrotki była by ciekawym dodatkiem i dodawała by więcej realizmu.
Johnny Cage[PL] Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Mnie tam bardziej zainteresowaly akcesoria tej Scanii, chlapacze i osłona pod zderzakiem. Czyżby SCS planował jakieś DLC z akcesoriami do trucków? Co do tego ficzera to bardzo spoko, wreszcie bedzie jakies wyzwanie z podłaczaniem naczepy. 1
RaneMoro Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 ^Było by miodzio <3 W sensie, że jakieś SUPER na scanię i chlapacze A co do podczepiania - jedna animacja... Szkoda gadać, marnują swój cenny czas na zbędne rzeczy
Kacperovski Posted May 21, 2016 Report Posted May 21, 2016 Zwykła animacja i tyle. Jak już sie biorą za jedno, to dokładniej, chodzi mi o to, że jak robią animowaną "korbkę", to niech już by dorobili animację podłączania kabli, a nie tak na "części". Chociaż w ten sposób podtrzymują w nas tą ciekawość, żebyśmy czekali i grali, co wyjdzie w przyszłości. Lepiej jakby się zajęli poprawkami nad modelami ciężarówek, bo są jeszcze niedopracowane (chociażby pod dźwiękiem silnika lub kierunkowskazów), albo za robieniem dwóch modeli (które mają "wyjść"), bo ciężko im to idzie, a tutaj takie pierdółki. Całe życie na odcięciu...
Szczurek CK Posted May 27, 2016 Report Posted May 27, 2016 Bardzo fajne urozmaicenie gry, które nadaje realizmu grze co wpływa na przyjemniejszą rozgrywkę
Zdobywca Zdobyczy. Posted May 28, 2016 Report Posted May 28, 2016 Niby pierdółka ,ale i tak jak każde nowe urozmaicenie mordeczkę cieszy Oby więcej ,wiele więcej takich małych nowości !!! ETS2, ATS, MUSIC RACER.
iboxplay Posted May 28, 2016 Author Report Posted May 28, 2016 ^ Zgadzam się niby mała rzecz a cieszy
ElectroMusic! Posted May 28, 2016 Report Posted May 28, 2016 (edited) Fajnie, że coś takiego zrobili, realistyka gry się powiększa. Edited May 28, 2016 by ElectroMusic! <->
simrace.pl|tommi Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Dodatek fajny ale za to AI coś popsuli bo to istna masakra. Wymuszanie pierwszeństwa, hamowanie do zera przed nosem na trasie to norma teraz niestety jest. Zarówno w w ETS2 jak i ATS. Flickr gallery
FanLiverpool Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Dla mnie nic nowego w AI. W poprzednich wersjach też denerwowali mnie nagłym wchodzeniem mi w drogę czy godzinnym staniem przed autostrada. To drugie tylko w ATS, w ETS proste zjazdy i nie było problemu
Czlowiek biznesu Posted May 29, 2016 Report Posted May 29, 2016 Bardzo fajny rzecz dodało studio scs software tylko brakuje animacji kabli .
Verso Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Wiadomo. Fajnie bo jest coś nowego, ale spodziewałem się czegoś więcej z ich strony :/ Ja nadal czekam na moment, w którym z ciężarówki będzie można wysiąść (i będzie do tego animacja), zamknąć ją i pójść w bieszczady. 1
Roxon40 [PL] Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Bardzo fajna funkcja. Teraz więcej bawię się w podpinanie naczep niż jeżdzenie w dalekie trasy
Hewitt lV8l Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Super sprawa, teraz tylko czekac na aktualizacjie mp.
{PT} Waski Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Probuja w koncu urealnic ta gre dla mnie super. Juz probowalem naprawde trzeba dokladnie wycelowac zeby podpiac
[GTW] PolishBandit Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Mi się marzy aby dodali dym z orurowania od Spintires, wychodzenie z ciężarówki jak w farming simulator... ale tego się nie doczekam więc zostaje cieszyć się takimi małymi szczegółami
ElectroMusic! Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Dymu raczej nie będzie. Która firma ciężarówek pozwoli aby z ich markowej ciężarówki wydobywał się dym? Dbają o ekologiczność. Stawiałbym takie bajery co najwyżej w modach. Choć dziwne, że do tej pory nikt tego nie zrobił. <->
Recommended Posts