Jump to content

Recommended Posts

Posted

Oczywiście jak zawsze nie udało się wyhaczyć tutaj, żadnej informacji, więc podaję to ze źródła:

Symulacja dla fanów

Już wkrótce, od 16 maja specjalnie dla (jak to określono) "casualowego" odbiorcy, do sieci sklepów Lidl, trafi garstka gier symulacyjnych w tym oczywiście najświeższy tytuł ze stacji SCS. Cena wyniesie 49,99 zielonych, co przy wszelkiej maści sklepach/empikach jest ceną kuszącą. Oczywiście dla osób zastanawiających się i chcących zagrać w ATSa jest to póki co okazja nie do zdarcia, bo nie znalazłem na chwilę obecną wersji cyfrowej/pudełkowej, tańszej niż 68,99.

• Upvote 1
Posted (edited)

A czy ty kupiłeś już swojego ATSa? :lol:

Spoiler

b2VelPP.jpg

Edited by Freddyk
Zdjęcie wrzucone w spojler, aby zmniejszyć długość postu.
Posted

Promocje na steamia dla ETS2

DLC Cabin Accessories -30%

DLC High Power Cargo Pack -60%

76561198158535149.png                                                                                                                              ➡  My WoTr.                       

Renault Premium: 500.000km 

Renault Magnum: 257.500km   ▶

Posted
20 hours ago, terrordrome said:

^ Też mam z zestawem truckera i dostałem kod Steam do... ETS1. :D

To cienko. Ja jeszcze parę tapet o tematyce ATS :lol:

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.