AdrianJan Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Witam nasza firma organizuje konwój w nastepny piątek.Po ostatnim konwoju odechciewa mi sie piloowac kolejnego z moja ekipa.Czy Jest mozliwosc omówienia tej sprawy na ts głownym ets2mp ? Bo mam pare pytan.A i chodzi o zablokowanie dróg na czas przejechania konwoju bo moi pilci moga to zrobic ale nie chche,y zeby ktos z ojej ekipy nie dostał bana wiec chce to obgadac Czekam na TS AdrianJan to mój nick
WooQash Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Żaden gracz, w tym nawet administracja nie ma prawa do blokowania dróg po za specjalnym serwerem do Konwojów (tylko tam w sumie po co, skoro to serwer dla konwoju). 2
kapi029 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Co do blokowania dróg jest to zakazane jeżeli jedziecie na EU#2 i piloci jadą Scautami łamią wtedy postanowienie o nadużywaniu malowań pilota. (Więc mogą się przygotować na bany)
Freddyk Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Przenoszę do generalnej dyskusji. Never give up. Hard work always pays off.
[RT] Aro34 Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 To bez sensu jeśli ktoś widzi dużo osób jadących z na przeciwka to na chłopski rozum się zatrzyma sam i przepuści proste i logiczne 2
KOZIK_ Posted May 6, 2016 Posted May 6, 2016 Podejrzewam ze piszący watek nie ma za dużo lat. Dodatkowo na konwój preferowana liczba pilotów to 2 lub 1 na 5 ciągników zestawów oraz każde blokowanie utrudnianie innym rozgrywki to Ban min na dobę. Wiec nie ma takiej opcji jak blokowanie dróg przez pilotów hmm jest ale z możliwością późniejszej przymusowej przerwy z okazji bana
WASYL94 Posted May 9, 2016 Posted May 9, 2016 Wyjątek stanowią duże imprezy oraz konwoje, które zostały zgłoszone z prośbą o nadzór zespołu Administracyjnego. 1 Retired TRUCKERSMP Game Administrator
Freddyk Posted May 23, 2016 Posted May 23, 2016 Temat nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum. Never give up. Hard work always pays off.
Recommended Posts