Wolus Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Mam pytanie czy jest dozwolone uzywanie silnika i skrzyni biegów od skody w ciężarówce (wiadomo ze wtedy osiaga ona 250 km/h, z naczepą troche mniej ale spokojnie ponad 200 idzie i extra przyspieszenie) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Trudno to powiedzieć bo admini mogą potraktować to jako speedhack i możesz otrzymać bana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Tamax] Tomek1234 [PL] Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Kicka dostaniesz zanim wejdziesz, potwierdzone info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolus Posted May 3, 2016 Author Share Posted May 3, 2016 2 minutes ago, [Tamax] Tomek1234 [PL] said: Kicka dostaniesz zanim wejdziesz, potwierdzone info. Dostaniesz kicka jak uzyjesz policyjnych gadżetów .... Silnik i skrzynia dziła normalnie, wiem bo używam daje duuze przyspieszenie i 6 biegów co bardzo mi odpowiada. Moim celem nie jest osiaganie predkości 250 z ładunkiem tylko dzieki temu mam spoory zapas mocy xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Tamax] Tomek1234 [PL] Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Próbowałem tego na eu1 i mówię jak jest, nie mam pojęcia jak z eu2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogonista99 [PL] Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 Z tego co wiem to chyba się nie da silnika i skrzyni biegów ze skody do ciężarówki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykmoz Posted May 3, 2016 Share Posted May 3, 2016 (edited) ^ Niestety da się tak samo jak silnik Volvo do Iveco. Tylko żeby ci co tak jeżdżą nie zdziwili się jak dostaną bana za speedhacka ;). Edited May 4, 2016 by Freddyk Proszę nie cytować postu powyżej tylko użyć "^" 3 Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Ta skoda to nie ma 170 km tylko jakieś 1700 ;P Do tego podpiąć dość długą przekładnie Volvo I-Shift i bardzo dobrze się jeździ... Jak jeździłem to najwiecej ile się dało wyciągnąć to 180 pare z naczepa bez 190 pare bo juz odciecie było ;P To okolo 20km/h wiecej niz normalnie ja przesiadłem się z powrotem na normalny silnik bo to aż zbyt lekko szło Teraz w sumie jak by były duble trailer nie było by problemu z jazdą bo wstawić silnik dwa razy mocniejszy i by się dało jechać 90 km/h. Samochody osobowe zrobili to czemu podwójnej naczepy nie ? Nie wiadomo Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRAZ [PL] Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 ^Testowałem z ciekawości przed chwilą i jestem zaskoczony, osiągami tego silnika 225 na 5 biegu z naczepą Renault Premium. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 ^A potem ban poleci za rzekomy Speedhack. Nie polecam kombinować, bo potem mogą być z tego tylko nieprzyjemności. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emar Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Ciekawość pierwszy stopień do piekła jak to mówią dostanie jeden, drugi, trzeci bana i reszta się nauczy że nie ma co kombinować 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 Dla niektórych sam Scout to mało... Już były przypadki używania speedhack'a podczas jazdy Scoutem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emar Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 (edited) ^ Wiesz najlepiej jakby dodali F1 :3 bo wiesz jazda 250km/h to mało jak na seryjny samochód Edited May 4, 2016 by Freddyk Proszę nie cytować postu powyżej tylko użyć "^" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 ^Tym to by się już w ogóle pozabijali w dodatku z napędem na tył... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emar Posted May 4, 2016 Share Posted May 4, 2016 ^ Spokojnie "zawodowcy od wyścigów" dali by radę tylko dać im możliwość to ohoho... Euro Drift Simulator 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRAZ [PL] Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Po 1, napisałem że z ciekawości testowałem, po 2 jeżdżę sobie 95km/h a dlaczego 95 ? bo lubię jak ktoś mnie wyprzeda a wy już siejecie zamęt, mi się osobiście nie podoba jazda scoutem, wolę już sobie Mercedesa MP3/4 załadować 24 tonową koparka i jechać 95 żeby mi za dużo paliwa nie spalił, i wkurzać osobników wolną jazdą na drodze śmierci[Land do Calais] 1 Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 juz ponoc banik za przekładanie silnika ze skody do ciągnika czeka. Az przeczytam regulamin banow bo juz chyba jest wzmianka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogonista99 [PL] Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 ^ Admini te osoby co przekładają silniki ze scout do ciężarówek na spory czas banować żeby się nauczyli normalnej jazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted May 5, 2016 Share Posted May 5, 2016 Więc tak nowy punkt regulaminu na temat tych "przeszczepów" jest: Excessive Save Editing - Kick / Ban * Modifying your vehicle excessively to alter the size of the vehicle. Includes bullbars bigger than the vehicle or trucks without a cabin. Czyli niestosowne się do tego grozi Kick/Ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 ^ Ten punkt chyba nie ma nic do silnika ?? Może jedynie żeby nie było podwozie volvo kabina skoda ;P ciekawe jak to wygląda ;P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wolus Posted May 6, 2016 Author Share Posted May 6, 2016 Dokładnie żadnej wzmianki na temat silnika, czyli legal Oczywiście bd trzeba liczyć się z tym iż admini ci "mniej ogarnieci" xD wlepią bana za speed hacka i bd trzeba sie odwoływać i tłumaczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Ciężko zobaczyć silnik, zwłaszcza w tej grze. Jeżeli ktoś to robi z głową to jak najbardziej to propsujemy, nie mniej ciężarówki, które mkną powyżej 150km/h są bardzo podejrzane, a o tych, które pędzą 200km/h to już w ogóle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 nie ma wzmianki o silniku ale jest o jakichkolwiek modyfikacjach. Wiec tez ban Link to comment Share on other sites More sharing options...
WASYL94 Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Zakaz nadmiernej edycji save'a jest jednoznaczny z tworzeniem tzw. "przeszczepów". 1 Retired TRUCKERSMP Game Administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapi029 Posted May 8, 2016 Share Posted May 8, 2016 Grozi to banem. Wystarczy przeczytać tylko regulamin i będzie wszystko jasne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts