Jankoo Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Nazwa Sugestii: Zlecenie dla scouta Opis Sugestii: Dodanie np. Przczypek z ładunkiem takim jak np. łódka i dowóz do określonego miasta. Oczywiście za jazdę ciężarówką z przyczepką ban. Przykładowe obrazki: Brak Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Ponieważ myśle, że byłoby to ciekawym zastosowaniem dla auta osobowego. 1
Freddyk Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Nie. Jest to Euro Truck Simulator 2. 6 Never give up. Hard work always pays off.
RaneMoro Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 (edited) ^ Zawsze można spróbować czegoś innego, przecież nic się nie stanie Ulepszanie gry to 1 stopień do zpopularyzowania jej Edited May 3, 2016 by Freddyk Proszę nie cytować postu powyżej tylko użyć "^"
Dzeriusz{ITC} Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Zgadzam się z @Freddykiem. Już bym wolał ruch AI niż trolli z przyczepkami
Kamyk LBN Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Wczoraj w ats-ie widziałem scouta z naczepą, i normalnie się przeraziłem . Nie wiem czy tak faktycznie można czy ktoś już po prostu buga znalazł. W ogóle jestem przeciwny tym autkom. Powinny być tylko dostępne dla grup zorganizowanych i vs-ek które organizują konwoje itp.
Freddyk Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 @{M&M-Trans}JERRY AI na pewno nie zostanie wprowadzone bo to by obciążyło za bardzo serwery, co za tym idzie lagi w dużych ilościach. @RaneMoro jestem przekonany, że jakieś mody na SP są, więc zawsze możesz się pobawić tam a jak ci się znudzi wrócić do nas na MP. @kamykkamil jeśli tak było trzeba było nagrać i zgłosić za to są bany. Never give up. Hard work always pays off.
Dzeriusz{ITC} Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 @Freddyk wiem o tym bo interesuje się Ets'em MP i śledzę wszystkie informacje
kapi029 Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Toć te Scauty dodane są dla nas dla użytkowników dla fanu ale dla aminów już nie więc nie widzę sensu dodania takiego czegoś.
[RT] Aro34 Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 A ja powiem tak przy wykorzystaniu tych aut można np zwiedzić przyszły dodatek mapowy DLC sprawdzić co będzie itp
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Proszę trzymać się tematu, bo na pewno tutaj nie chodziło o to, kto powinien zostać policjantem itp. Zbędna treść usunięta. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
SlimShady! Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 A ja np. chciałbym poznać decyzję administracji dlaczego postanowili wypuścić Scouta dla każdego ale tylko na EU2 i czy planują coś w tym kierunku robić bo jeśli nie no to ta sugestia nie przejdzie.
-KrzaQ- [PL] Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 7 hours ago, Freddyk said: Nie. Jest to Euro Truck Simulator 2. To dlaczego są tam samochody?
Freddyk Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 ^ EU1 jest symulacyjne gdzie samochodów nie ma, a EU2 jest freeroam tam są samochody. Dlaczego są to nie pytanie do mnie bo ja nie decyduje o tym. 2 Never give up. Hard work always pays off.
Jankoo Posted May 3, 2016 Author Report Posted May 3, 2016 @Freddyk No właśnie, są to serwery freeroam czyli jak są już samochody to można nadać im sensowne zastosowanie
Pegi21 Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 @freddyk można wiedzieć dlaczego za to karzecie ludzi banami? jeżeli dana osoba jedzie samochodem z naczępą dobrze, to nie powodu do banowania takiej osoby
Freddyk Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 Takie ustalono zasady w grze, skoro są to trzeba ich przestrzegać. Przy każdych zmianach regulaminu musisz go zaakceptować aby grać, jeśli ktoś tego nie czyta to jego sprawa. Never give up. Hard work always pays off.
Hewitt lV8l Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 no nie przesadzajcie juz to jest symulator jazdy samochodem ciezarowym a nie samochodem osobowym z przyczepka.
Jankoo Posted May 4, 2016 Author Report Posted May 4, 2016 @iHewitt No a kiedyś był sklep na kartki a nie na pieniądze no nie przesadzaj. Po co ograniczać się do jednej kwestii? Trzeba próbować nowych rzeczy
DirtyShoeKebabFlipFlop Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 @iHewitt jednak zasada taka sama a transport nie odbywa sie tylko ciagnikami z naczepa.. Tutaj dobre byly by wlasnie osobowki z przyczepami, dostawczaki z i bez przyczep oraz ciezarowki z przyczepami (zwalo sie to chyba bdf).. My nie chcemy pociagow czy statkow a robic nowej gry o samochodach robic nie beda tak autobusy maja podobno byc
maxymiliano Posted May 5, 2016 Report Posted May 5, 2016 Wiem ze ets2 to gra o ciezarowkach wiec fajna byla by gra euro transport simulator dla tych co chca te przyczepki
Czlowiek biznesu Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Po co komu towary do scouta kiedy masz zlecenia do ciężarówek .A gra nazywa się Euro truck symulator 2 a nie Euro car symulator 2 .Polecam zapoznać się regulaminem mp .scouta+naczepa=ban permanent.
KOZIK_ Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 @Pegi21 a widziałeś gdzieś skode z naczepa bo ja ni hol...y nigdzie. To sie nie dziw ze sa bany. Samochód osoby to nie ciągnik siodlowy aby im naczepy ciągnąć
terrordrome Posted June 2, 2016 Report Posted June 2, 2016 Takie sugestie jak ta tylko dowodzą temu, że poza zwykłą jazda Scoutem i malowaniem pilota,które nie nadaje specjalnych praw dla tych, którzy tą funkcję pełnią, ten samochód jest kompletnie bezużyteczny. Tak więc nie dziwię się, że Scout miał być docelowo tylko dla administracji. Dla graczy nie ma on żadnego celu, poza kolejnymi sugestiami-kwiatkami typu "ITD", które systematycznie są torpedowane przez administrację.
Desmond_ Posted June 5, 2016 Report Posted June 5, 2016 Moim zdaniem jak już muszą byś te autka to może ten pomysł nie jest taki zły przynajmniej nie będzie się jeździło bez celu po całej mapie tylko będzie można cos zarobić
Recommended Posts