NesQuicks Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Witam dzisiaj po nowej aktualizacji gra przestala wchodzic odpalam i wyskakuja dwa problemy otoz jeden i drugi o tym samym na poprzedniej aktualizacji smigalo swietnie po aktualizacji z ta sk0da posypalo sie : Windows 7 64 bit Home Premium aktualizacja 1.23 Prosze o pomoc tutaj dwa linki do problemu :/ http://imgur.com/a/u8F88
kapi029 Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Mam podobny problem ETS2 działał i działa ale ATS działa i teraz nie działa po tej aktualizacji. Takie same błędy i mi wyskakiwały nawet reinstal nie pomógł.
NesQuicks Posted May 2, 2016 Author Report Posted May 2, 2016 Uruchamiam jako administrator i mi kierownica nie dziala tak jak nalezy nie ma 900 stopni tylko 180
Freddyk Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Tak jak ci w twoim temacie napisałem. Ustaw sobie w Logitech Profiler uruchom jako administrator i będzie smigać. Never give up. Hard work always pays off.
Duczo Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 Gra odpalona jako administrator przysłania inne aplikacje takie jak ts,3 freetrack itp polecam każdej aplikacji jakie się używa do grania nadać uprawnienia administratora i bd git , u mnie bynajmniej pomogło 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
WooQash Posted May 3, 2016 Report Posted May 3, 2016 Najlepszym sposobem to jest niepchanie programów i gier do C:\Program Files\ i C:\Program Files (x86)\ gdyż są to foldery systemowe, które do poprawnego działania potrzebują uprawnień administratorskich. Sam osobiście mam Steam'a oraz gry na dysku D:\ i nigdy nie miałem problemów z odpaleniem. Prawda jest też taka, że wyjątkowo tą paczkę instalacyjną trzeba było odpalać jako admin (nawet w moim przypadku).
Freddyk Posted May 17, 2016 Report Posted May 17, 2016 Temat nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych. Never give up. Hard work always pays off.
Recommended Posts