Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co do Scouta (taka jest poprawna nazwa auta) ja myślę, że wszystko będzie ok z nimi jeśli użytkownicy będą jej używać z głową, oczywiście typowe trolle już się cieszę na to będzie można dalej ramowac czymś nowym. Myślę, że to będzie taki szał przez parę dni żeby zobaczyć sobie to auto a później po prostu większość wróci do Ciężarówek ;)

• Upvote 1

Posted

@up No dokładnie, moim zdaniem będzie to taka wisienka na torcie do konwojów. Tylko gdyby samochody zostały dodane do eu1 bo większość konwojów odbywa się właśnie na serwerze Europa 1. Wiesz kiedy dokładnie one będą?

• Upvote 2
Posted

Moim zdaniem powinny mieć założony kaganiec że max mogą jechać 190 km/h ponieważ na EU#2 nie ma żadnych ograniczeń więc załóżmy w takim Rotterdamie będzie żeź prawdziwa tak samo jak na trasie nie będzie się dało przejechać. Pozdrawiam 

Posted

Spodziewałem się innego przebiegu dodania "scout" w życie symulatora ets 2 .

Śledząc przez dłuższy okres natężenie graczy na serwerach trzeba przyznać że eu1 zaczyna umierać , teraz w godzinach szczytu na serwerach gdzie mamy kaganiec przepustowość serwera w ets2 waha się od 20% do 50% max , w ats max do 25%   Dodając "scout" tylko i wyłącznie dla graczy na serwerach bez ograniczeń jeszcze bardziej spadnie grono graczy na serwerach z kagańcem  

taka moja opinnia

• Upvote 7

Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców.

REKRUTACJA JEST OTWARTA!

kontakt email   Discord

Strona główna  Facebook

TrucksBook  VTC TMP

Posted

Pytanie nasuwa się same po co scout nam w grze ? po to aby pokazać ze coś robią do MP i że ktoś wziął za to kase bravo za inteligencje. Przypominam tylko że to Euro truck a nie Euro car simulator 

Posted

@Frycek098 no dobrze ale uważam że to głupi pomysł aby z symulatora ciężarówek zrobić symulator samochodu bo za chwile bedzie może dodamy sprintera a może dacia logan. Zamiast gre realistycznie zrobić tak jak to powinno to oni bawią się z głupią skodą 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.