Merlin6 Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 Juz niedlugo zobaczymy kolejne, według mnie niepotrzebne, DLC do ETS'a. Zapoznajcie się z wpisem na blogu: http://blog.scssoft.com/2016/04/cross-promo-with-rocket-league.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted April 19, 2016 Share Posted April 19, 2016 (edited) Ale z tego co przeczytałem to to DLC jest darmowe więc ja tam problemu nie widzę. Chociaż mam jeszcze jakąś pierdółkę za DLC Cabin Accesories, wydałem kasę to mam. Edited April 19, 2016 by Plotaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 ^Ale trzeba będzie mieć DLC Cabin Accessories, a więc xD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Akurat do będzie darmowe a gierka powiem wam że jest rewelacyjna idzie się solidnie pośmiać polecam zdecydowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamyk LBN Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 No właśnie, będzie darmowe, więc nie ma się co czepiać. Ja się akurat cieszę z kolejnych pierdułek do kabiny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxymiliano Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Ja nawet jak dodaja 2 rzeczy np do kabiny za darmo to sie ciesze Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 to ze darmowe nie oznacza ze fajne nie mozna bylo dodac miniatury ciezarowek z etsa na deske ? Co ma wspolnego ta rocket cos tam z gra o ciezarowkach ? Niezle cpia w tym scsie ! 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merlin6 Posted April 20, 2016 Author Share Posted April 20, 2016 8 hours ago, Plotaaa said: Ale z tego co przeczytałem to to DLC jest darmowe więc ja tam problemu nie widzę. Chociaż mam jeszcze jakąś pierdółkę za DLC Cabin Accesories, wydałem kasę to mam. Ale mi nie chodzi o to, czy to bedzie darmowe czy nie. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że zajmują się znowu nie tym co trzeba. Ja się nie dziwię, że Francja wyjdzie pod zapewne koniec roku, skoro nie poświęcają sie tylko temu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamyk LBN Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Narzekacie jak stare Panny , jest to zwykły chwyt marketingowy który ma się zareklamować w dwóch społecznościach powiązanych odpowiednio z ets2 i RL. I osobiście uważam że to akurat jakoś bardzo nie wpłynęło na pracę nad Francją, choć mogli by podać jakiś przybliżony termin wypuszczenia dlc żeby trochę nas uspokoić. Jeszcze zwrócę uwagę na fakt że między dużymi dodatkami SCS musi wypuszczać mniejsze płatne żeby na czymś zarabiać ( to akurat odnośnie narzekań na Wheel Tuning Pack ). 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 (edited) 5 hours ago, RaneMoro said: ^Ale trzeba będzie mieć DLC Cabin Accessories, a więc xD? Wydałem na DLC Cabin Accesories, to mam lepiej. 1 hour ago, merlin6 said: Ale mi nie chodzi o to, czy to bedzie darmowe czy nie. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że zajmują się znowu nie tym co trzeba. Ja się nie dziwię, że Francja wyjdzie pod zapewne koniec roku, skoro nie poświęcają sie tylko temu. Ja jestem cierpliwym człowiekiem. Tak i tak DLC z Francją było by później wydane więc ja aż tak wielkiego problemu nie widzę. Edited April 20, 2016 by Plotaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Ludzie macie coś za darmo z fajną gierką i narzekacie. Chcecie Francję to zróbcie se ją sami proste 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Marketing i tyle ,oba gry na tym mogą tylko zyskać , inicjatywa fajna . A nam przyjdzie tylko trzaskać kilometry w oczekiwaniu na premiery w postaci dlc Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 To DLC jest dostępne tylko dla tych co nabyli cały pakiet DLC Cabin Accessories czy dla wszystkich? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Dla tych którzy posiadają DLC Cabin Accessories ponieważ aby użyć tego samochodziku czy tej drugiej rzeczy musisz mieć piny do ich umieszczenia, a bez DLC Cabin Accessories nie da się tego zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdobywca Zdobyczy. Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 6 hours ago, Trybcio86 said: Co ma wspolnego ta rocket cos tam z gra o ciezarowkach ? Niezle cpia w tym scsie ! Wszystko idzie w stronę biznesu i pieniądza , na wszystkim da radę grę wypromować ETS2, ATS, MUSIC RACER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Tracz Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Marketing pełną gębą Przecież z Dying Light: The Following i Rocket League było tak samo #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogonista99 [PL] Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Moim skromnym zdaniem te nowe DLC nie jest tak bardzo potrzebne. Te dodatki do kabiny które są w pierwszym DLC są w zupełności wystarczające Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeBe13 Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Dlaczego twierdzicie, że to jest "darmowe"? Przecież wyraźnie jest napisane, że trzeba posiadać tę drugą połówkę czyli grę o jakimś tam tytule. Czyli muszę zapłacić 20 eurosów aby otrzymać samochodzik do kabiny? To jest pierwszy dodatek któremu mówię głośno i wyraźnie "dziękuje, postoję". Posiadam wszystkie malowania których nawet raz nie użyję, ale mam i kosztowały mnie śmieszne grosze czy centy. Lecz ta nowość to jakaś porażka moim zdaniem. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Tracz Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Wskaż mi cytat, że trzeba posiadać obie gry, bo coś się nie mogę doczytać #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 (edited) 2 hours ago, BeBe13 said: Dlaczego twierdzicie, że to jest "darmowe"? Przecież wyraźnie jest napisane, że trzeba posiadać tę drugą połówkę czyli grę o jakimś tam tytule. Czyli muszę zapłacić 20 eurosów aby otrzymać samochodzik do kabiny? To jest pierwszy dodatek któremu mówię głośno i wyraźnie "dziękuje, postoję". Posiadam wszystkie malowania których nawet raz nie użyję, ale mam i kosztowały mnie śmieszne grosze czy centy. Lecz ta nowość to jakaś porażka moim zdaniem. :/ yymmm... coś za coś co nie? Ci którzy kupili DLC Cabin Accesories będą mieli umilaną rozgrywkę. 9 minutes ago, DudekAKADudek said: Wskaż mi cytat, że trzeba posiadać obie gry, bo coś się nie mogę doczytać Mu chodzi o DLC Cabin Accesories. Tak w ogóle to ludzie my tu gadamy o tym DLC z samochodem i piłką a nie o poprzednich DLC. Edited April 21, 2016 by Plotaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Równie dobrze można powiedzieć, że "jak te DLC darmowe skoro musiałem kiedyś kupić grę za 20/40/70zł...". DLC samo w sobie jest darmowe, a to że wymaga innego komponentu który jest płatny nie oznacza, że w sumie te nowe DLC jest płatne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 bebe13 chodzi o to ze aby otrzymac dlc z rocket cos tam, trzeba posiadac te gre rocket cos tam Jesli tak to niby ma wygladac to sa jakies jaja chyba . https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogonista99 [PL] Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 (edited) ^ Nie wiadomo po co w ogóle oni to wprowadzają już lepiej jakby dodali do tego DLC Cabin Akccessories jakieś nowe rzeczy i tyle a nie że musisz posiadać jakąś tam grę żeby to otrzymać. Edited April 23, 2016 by Freddyk Proszę nie cytować postu powyżej tylko użyć "^" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamyk LBN Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 ^ Czytaj ze zrozumieniem, to dlc ma być darmowe, jedynie musisz posiadać inne dlc, tj. cabin accesories. Nie siejcie paniki Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted April 24, 2016 Share Posted April 24, 2016 Równie dobrze, mogli nie robić tych dodatków do kabiny i nie byłoby tej paniki oto, że trzeba mieć dlc kabin accesories. Ale, że chodzi głównie o pieniądze to zrobili 2 dodatki. I teraz Ci, którym spodobają się te nowe dodatki i będą chcieli je mieć w kabinie, będą zmuszeni zakupić dlc kabin accesories. <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts