Jump to content

Recommended Posts

Posted

Myślę że warto czekać ! ;)

Całkiem nowa infrastruktura dróg i skrzyżowań, ciekawe otoczenie.

SCS po raz kolejny chce podnieść standard inspirując się geografią świata.

Osobiście czekam z niecierpliwością aby zakupić DLC Francja i zobaczyć na własne oczy efekty :)

Posted

Yay! Nie mogę doczekać! Będę woził:

9GfQEG1.png

76561198158535149.png                                                                                                                              ➡  My WoTr.                       

Renault Premium: 500.000km 

Renault Magnum: 257.500km   ▶

Posted

Witajcie :D

Drogi które ujrzałem na blogu SCS-u chodzi o drogi z DLC Francji. Moim skromnym zdaniem wykonanie jest piorunujące nie wiem czy lepsze niż na Skandynawii. Ale jest pewne ,,Ale,, mianowicie musimy poczekać jeszcze kilka miesięcy na to właśnie DLC. Pozdrawiam serdecznie :D

Posted

To kiedy wyjdzie DLC Francja jest najmniej ważne. Bo, szanując pracę i wkład w oba projekty, zależy teraz wszystko od tego, jakie są plany na ten czas pomiędzy dniem dzisiejszym a dniem premiery nowego DLC. Bo na razie są same deklaracje (miał być MAN Euro 6 pokazali Range T) - w przypadku Nowego Actrosa -pokazali chociaż postęp prac. W jednym jak i drugim przypadku nie ma żadnej informacji o stanie prac - o ile można zaryzykować stwierdzenie, że jakaś z tych dwóch ciężarówek w ogóle powstaje.

iRH5Xz.png.5a777cf2cd2bbb13e68f004c5c1a895a.png

Posted

Myślę że warto poczekać jeszcze te "kilka miesięcy" i liczę na to że efekt końcowy będzie równie pionujący. :)

Nie mniej jednak oceniać będę kiedy już wyjdzie DLC i sam zobaczę efekty pracy .

Zapowiada się wyśmienicie, a czy będzie lepsze niż Skanynawia  ? 

Zobaczymy po wydaniu DLC Francja kiedy będziemy mogli namacalnie zobaczyć wynik pracy SCS ;)

Posted

Czekam również z niecierpliwością na nowe Renault ;)

Ma zostać wydane w okolicach premiery DLC Francja. 

Może SCS nas zaskoczy i wyda chociaż nowe Renault, kto wie ... :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.