[RT] Aro34 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Wszystko zapowiada się bardzo ciekawie zawijasów jak na Skandynawii. A co wy o tym sądzicie. Odsyłam do blogu SCS-u http://blog.scssoft.com/ i pewnie połowa dróg będzie pozamykana a szkoda no ale widać że SCS robi naprawdę kawał świetnej roboty 1
Merlin6 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Mnie najbardziej zainteresowało jedno z ostatnich, które informuje że jeszcze sobie na Francję długoooo poczekamy.
Guest Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Myślę że warto czekać ! Całkiem nowa infrastruktura dróg i skrzyżowań, ciekawe otoczenie. SCS po raz kolejny chce podnieść standard inspirując się geografią świata. Osobiście czekam z niecierpliwością aby zakupić DLC Francja i zobaczyć na własne oczy efekty
ElectroMusic! Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Skandynawia we Francji. Czyli zapowiada się ciekawie. Byłoby miło, gdyby cała mapa została zrobiona tak jak Skandynawia i przyszła Francja. <->
[RT] Aro34 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 No zapowiada się bardzo interesująco, ale cierpliwie poczekajmy na efekt końcowy
[RT] Trybcio86 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 W ATS tez mamy zludzenie optyczne ze wjezdzamy na skomplikowana siec skrzyzowan i estakad a w rzeczywistosci tylko mozemy pod nimi przejechac... Jak by nie patrzec na pro mods mamy juz od dawna skomplikowana infrastrukture drogowa no ale problem w tym ze lubia byc na tych prefabach mocne dropy FPS. Zobaczymy jak sie to uda scsowi. 3 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
Seba740i (PL) Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Oby też inspirowali się bramkami ze Skandynawii
ElectroMusic! Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Podobnie jak było ze Skandynawią, dodadzą parę nowych skrzyżowań a reszta to będą standardowe z podstawowej wersji mapy skrzyżowania, żeby dodatek nie odstawał od reszty. 1 <->
Duczo Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 To ma być DLC w którym silnik graficzny ma być wykorzystany niemal na full , poczekamy jeszcze na fotki z dróg w lasach , tylko z tymi naczepami to mogli się bardziej postarać https://imgur.com/a/YOWqw 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
[RT] Aro34 Posted April 17, 2016 Author Posted April 17, 2016 Teraz to już będą musieli pomyśleć nad nowym silnikiem graficznym albo wykorzystają ten aż im całkiem padnie A co do naczep to niektóre są nawet fajnę pytanie skąd duchu je tzn gdzie je znalazłeś?
Duczo Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 jak masz wersje ta najnowszą to klikasz w menu więcej i katalog naczep Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Aves Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Yay! Nie mogę doczekać! Będę woził: ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡
KRAZ [PL] Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Pewnie przypadkowo to dodali, ale nawet lepiej bo będzie można przez trailer editor sobie je dodać, przed wydaniem DLC Francji. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
[RT] Trybcio86 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 no ja uwazam ze musza sie zaczac sprezac i mocniej dzialac bo juz ladunki sa tak przestarzale ze prosza sie o nowe aktualizacje i nowe modele Zapewne z dlc moze przybyc pare ladunkow ale ciekawi mnie co dalej z power cargo czy bedzie jeszcze kiedys rozbudowane albo wypuszcza kolejne dlc z ladunkami https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
kapi029 Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Witajcie Drogi które ujrzałem na blogu SCS-u chodzi o drogi z DLC Francji. Moim skromnym zdaniem wykonanie jest piorunujące nie wiem czy lepsze niż na Skandynawii. Ale jest pewne ,,Ale,, mianowicie musimy poczekać jeszcze kilka miesięcy na to właśnie DLC. Pozdrawiam serdecznie
terrordrome Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 To kiedy wyjdzie DLC Francja jest najmniej ważne. Bo, szanując pracę i wkład w oba projekty, zależy teraz wszystko od tego, jakie są plany na ten czas pomiędzy dniem dzisiejszym a dniem premiery nowego DLC. Bo na razie są same deklaracje (miał być MAN Euro 6 pokazali Range T) - w przypadku Nowego Actrosa -pokazali chociaż postęp prac. W jednym jak i drugim przypadku nie ma żadnej informacji o stanie prac - o ile można zaryzykować stwierdzenie, że jakaś z tych dwóch ciężarówek w ogóle powstaje.
Guest Posted April 17, 2016 Posted April 17, 2016 Myślę że warto poczekać jeszcze te "kilka miesięcy" i liczę na to że efekt końcowy będzie równie pionujący. Nie mniej jednak oceniać będę kiedy już wyjdzie DLC i sam zobaczę efekty pracy . Zapowiada się wyśmienicie, a czy będzie lepsze niż Skanynawia ? Zobaczymy po wydaniu DLC Francja kiedy będziemy mogli namacalnie zobaczyć wynik pracy SCS
[RT] Trybcio86 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 czekac musimy innego wyjscia nie mamy Jestem ciekaw czy ten czas oczekiwania nam czyms scs umili czy beda to katusze i meczarnie https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
Merlin6 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Wakacje panowie, wakacje. Taki termin obstawiam jako premiere dla DLC Francja
Guest Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Czekam również z niecierpliwością na nowe Renault Ma zostać wydane w okolicach premiery DLC Francja. Może SCS nas zaskoczy i wyda chociaż nowe Renault, kto wie ...
Merlin6 Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 (edited) ^ Fajnie by było, poczekamy zobaczymy. Kto to może wiedzieć co SCS wymyśli. Edited April 18, 2016 by danurb25 Nie cytujemy postów powyżej.
KOZIK_ Posted April 18, 2016 Posted April 18, 2016 Renault Man na Mana jednak bardziej czekam. A DLC France zapowiada się ciekawie nie tylko jeśli chodzi o drogi
[RT] Aro34 Posted April 18, 2016 Author Posted April 18, 2016 Owszem co do wydania tego DLC obstawiałbym na sierpień lub wrzesień
Recommended Posts