Jump to content
Sign in to follow this  
John [RO]

Blog SCS : Actualizarile la joc au nevoie de mai mult timp in BETA

Recommended Posts

Blog SCS : Actualizarile la joc au nevoie de mai mult timp in BETA

 

 

 

De fiecare data cand alegem sa facem un Open Beta pentru actualizarile jocurilor, speram intotdeauna sa nu existe probleme majore cu actualizarile, ca perioada de Open Beta este doar o confirmare ca am facut o treaba buna din prima si suntem gata de lansarea oficiala.

 

Asa ca nu suntem tocmai incantati de faptul ca au trecut deja 2 saptamani de Open Beta pentru versiunea 1.23 pentru ETS2 si versiunea 1.2 pentru ATS.

Insa, nu dorim sa compromitem calitatea din cauza timpului prea scurt si a grabirii procesului de testare. Suntem determinati sa va oferim actualizari ale jocurilor ce au fost temeinic finisate si testate. Va rugam sa mai aveti putina rabdare, o gramada de lucruri misto vor aparea in aceste actualizari, si in cele ce vor urma pe viitor.

 

 

Intre timp, echipa de dezvoltare a hartilor ATS lucreaza din greu la DLC-ul Arizona, o expansiune a hartii GRATUITA, ce urmeaza a fi integrata in ATS. Primim foarte multe cereri de a da mai multe detalii despre Arizona si cum progreseaza lucrarile. Nu vrem sa dezvaluim totul, in general, vrem sa lasam surprize pentru cei ce vor descoperi Arizona pentru prima oara.

Insa, speram sa apreciati aceste screenshoturi cu noul stat Arizona. Dupa cum veti vedea, avem cateva noutati introduse in joc, incluzand cateva masini noi AI, noi drumuri si intersectii, etc.

 

 

 

ATS_tucson_junction.jpg

 

ATS_Sierra_Vista.jpg

 

ATS_Show_Low.jpg

 

ATS_Phoenix.jpg

 

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...