Trolek_Lolek Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Surowa kara za przejazd na czerwonym w Rotterdamie powinna być bo jeżdżę po Rotterdamie i mnie trafia jak przejeżdżam na zielonym a mi tu rusek wyskakuje z Volvo FH
Beefy32659_YT Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Zasada o nie przekroczeniu czerwonego światła stosuje się w całej Europie. If my comment helped, Please give a Positive Rating above ↗ ↗ ↗
Pifko Posted March 26, 2016 Report Posted March 26, 2016 Niestety czasem tak byw iz male dziecko siadzie za kompem i mysli ze to nfs .podobna sytuacje mialem wczoraj lecz nie dla mnie sie to zle skonczylo.trzeba jakos poprostu sie do tego przyzwyczaic
bazyliszek [PL] Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Polecam po prostu nagrywać i donosić. Administracja na pewno karze za przejazd na czerwonym.
Piotras89 Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Dokładnie tak jak kolega wyżej napisał najlepiej jest nagrać lub robić ss wtedy na pewno zostaną surowo ukarani za to co zrobili
CofeeTV Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 A ja ostatnio miałem taką sytuację w Paryżu koleś oczywiście dostał bana na 3 tygodnie, nie wiem dlaczego tak ludzie się tak zachowują ale według mnie to jest zwykle przeszkadza nie innym graczom.
SlimShady! Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 11 minutes ago, CofeeTV said: A ja ostatnio miałem taką sytuację w Paryżu koleś oczywiście dostał bana na 3 tygodnie, nie wiem dlaczego tak ludzie się tak zachowują ale według mnie to jest zwykle przeszkadza nie innym graczom. Mnie by chyba coś trafiło jak by ktoś mi tak zrobił.. xD Wracając do tematu to można opracować system, który po dostaniu np. 3 mandatu za przejechanie na czerwonym wyrzuca z serwera, no bo czasem każdemu się może zdarzyć, że nie wyhamuje itp.
CofeeTV Posted April 3, 2016 Report Posted April 3, 2016 Tak dokładnie powinno to być ale trochę pewnie poczekamy.
S3xy Fl3xxy Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Nie będzie tego koledzy, gdyż każdy wie jak wyłączyć mandaty byłoby to irracjonalne mając wyłączoną policję dostawać mimo to mandaty Musieliby to zablokować i automatycznie mandaty za prędkość również by Cię kickowały Stąd moje zdanie , że nie wprowadzą czegoś takiego.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted April 18, 2016 Report Posted April 18, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Recommended Posts