Trolek_Lolek Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Witam dostałem bana na wyprzedzanie w Europorcie Rotterdam na 1 dzień. Opisałem zdarzenie i bana dostałem do 19.4.16r. od admina RayRay5 i chciałem się zapytać dlaczego dostałem bana Będzię film a i gracz "viRuS :} " Napisał że jestem debilem
WooQash Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Quote (1 m due to history) Opisałbyś lub nie, dostałbyś dodatkowy miesiąc za historię banów. Tak w ogóle to ten wątek ma być skargą, zażaleniem czy pochwaleniem się?
Trolek_Lolek Posted March 20, 2016 Author Report Posted March 20, 2016 zażaleniem GRACZ : troche za surowe te zasady ADMIN : ale troche głupie opisujesz bana na 1 dzień zamiast 1 tydz. to 1 miesiąc HAHA jaki nick ? P-l-u-k-i-n-s-o-n-e-k-P-L No i zgłowy będę go ignorował... Dobry pomysł !!! GRACZ: Ja nie moge ban NA MIESIĄC ???? a ja $$$ na Steam nie mam bo to jedyna gra z ograniczonym Wi-Fi to mi się nie opłaca kurcze może pobłagam adma Zły ADMIN: Co ty bana na Miesiac ci anulować no leć kopać żelazo Dobry admin: Oj jedyna gra ??? kurcze ostatnia szansa GRACZ : Dziękuję Adminie !!!!!! :DDDD GRACZ (zły admin)(myŚli): Wiedzialem ze admini nie znają bólu UWAGA !!!!! Dialog nie ma obrażać tylko został stworzony w celach przykładu !!!!! No weźcie i mi skróćcie bana chodziasz do 1 tygodnia Proszę (sorka że żebram )
Pifko Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 film wszystko wyjasnia . a gracz Virus widocznie mial racje hehehe
bazyliszek [PL] Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 W pełni zasłużyłeś na bana. I tak masz dobrze bo twój poprzedni ban powinien być na miesiąc a ten na 3 miesiące
Heady1991 Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 jak dla mnie powinien byc juz perm Core i5 4690K @ 4.5 ghz | G.Skill 2x4gb 2400mhz ddr3 | ASUS GeForce GTX970 4096MB 256bit DirectCu II Strix OC | Samsung SpinPoint 500gb |Crucial MX100 256GB | Asus Z-97 Pro Gamer | Silverpower 650W SP-SS650 | Zalman Z3 Plus
TheHell [PL] Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Po co jechałeś do Europortu? Robić useless trafficu? W dodatku to wyprzedzanie, rammowanie kilku osób po drodze... Nikt Ci bana nie skróci, tacy jak Ty nie powinni mieć prawa bytu na serwerach ETS'a 2. Nie pozdrawiam. 2
CofeeTV Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 I ty się jeszcze pytasz za co dostałeś bana? Na filmie widać że jedziesz nie przepisowo wyprzedzasz na chama innych graczy i dodatkowo uderzyłeś w kogoś, moim zdaniem powinieneś dostać perma wtedy byś się nauczył jeździć zresztą widać na twoim profilu listę kar, że co chwile masz jakieś skargi na ciebie proponuję tobie byś zrobił sobie przerwę od multiplayer i nauczył się na singlu normalnie jeździć albo po prostu zamiast ets2 graj w need for speed tam możesz szaleć do woli.
BAKERPK [PL] [ENG] Posted March 21, 2016 Report Posted March 21, 2016 Nie ma sensu tego dłużej ciągnąć, ban słuszny tyle w tym temacie, zamykam i przenoszę do archiwum. P.S Zawsze możesz napisać apelacje od bana.
Recommended Posts