Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam dostałem bana na wyprzedzanie w Europorcie Rotterdam na 1 dzień. Opisałem zdarzenie i bana dostałem do 19.4.16r. od admina RayRay5 i chciałem się zapytać dlaczego dostałem bana

Będzię film :D

a i gracz "viRuS :} " Napisał że jestem debilem

Posted

zażaleniem

GRACZ : troche za surowe te zasady 

ADMIN : ale troche głupie opisujesz bana na 1 dzień zamiast 1 tydz. to 1 miesiąc HAHA jaki nick ? P-l-u-k-i-n-s-o-n-e-k-P-L No i zgłowy będę go ignorował... Dobry pomysł !!! :D

GRACZ: Ja nie moge ban NA MIESIĄC ???? a ja $$$ na Steam nie mam bo to jedyna gra z ograniczonym Wi-Fi to mi się nie opłaca kurcze może pobłagam adma

Zły ADMIN: Co ty bana na Miesiac ci anulować no leć kopać żelazo 

Dobry admin: Oj jedyna gra ??? kurcze ostatnia szansa 

GRACZ : Dziękuję Adminie !!!!!! :DDDD

GRACZ (zły admin)(myŚli): Wiedzialem ze admini nie znają bólu

UWAGA !!!!!

Dialog nie ma obrażać tylko został stworzony w celach przykładu !!!!!

No weźcie i mi skróćcie bana chodziasz do 1 tygodnia

Proszę :P (sorka że żebram )

Posted

jak  dla mnie powinien byc juz perm :)

mkXuXXh.jpg

Core i5 4690K @ 4.5 ghz | G.Skill 2x4gb 2400mhz ddr3 | ASUS GeForce GTX970 4096MB 256bit DirectCu II Strix OC  | Samsung SpinPoint 500gb |Crucial MX100 256GB | Asus Z-97 Pro Gamer | Silverpower 650W SP-SS650 | Zalman Z3 Plus

Posted

I ty się  jeszcze pytasz za co  dostałeś bana? Na filmie widać  że  jedziesz  nie przepisowo wyprzedzasz na chama innych  graczy i dodatkowo  uderzyłeś w kogoś, moim zdaniem powinieneś dostać  perma wtedy byś się nauczył jeździć  zresztą widać na twoim profilu listę kar, że  co chwile  masz jakieś  skargi na ciebie proponuję tobie  byś  zrobił  sobie  przerwę od multiplayer i nauczył się na singlu normalnie jeździć albo po prostu zamiast ets2 graj w need for speed tam możesz szaleć do woli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.