NinjaCommando Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Może mi ktoś powiedzieć co jest grane !!!? ,więc gram sobie na multi np 5 minut i wyskakuje komunikat "Connection with server has been broken" Raz dzieje sie to po 5 min ,a raz np po 40 min. Zdarza sie to nawet 5 razy na godzine ! Windows 7 64bit ,a i max 40 ms W innych grach nie mam tego problemu.
WooQash Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Przenoszę do Pomocy. Jakie masz połączenie z internetem? Kabel? Światłowód? Radiówka? Mobilny? Czy w domu jesteś połączony z modemem/routerem poprzez kabel? Wi-Fi?
NinjaCommando Posted March 20, 2016 Author Report Posted March 20, 2016 52 minutes ago, WooQash said: Przenoszę do Pomocy. Jakie masz połączenie z internetem? Kabel? Światłowód? Radiówka? Mobilny? Czy w domu jesteś połączony z modemem/routerem poprzez kabel? Wi-Fi? Moje połaczenie jest kablowe UPC 120mb i kabel jest podłączony bezpośrednio pod router. Jeszcze 3 tygodnie temu problemu nie było ,a pojawił sie jakiś tydzień temu. Dodam że często to sie zdarza np po postoju ( po tankowaniu ) czy po wejściu ESC w menu gry i ponownym wyjściu z menu do jazdy , co mnie bardzo dziwi.
WooQash Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Nierozwiązanych.
Recommended Posts