Jump to content

Recommended Posts

Dutch Community & Trucking

 

Wij zijn een groep truckers dat graag de wereld willen zien en ontdekken. Wij zijn al jaren actief op Euro Truck Simulator maar sinds begin 2016 hebben wij besloten om als een VTC op ET2 te rijden. Bij DCNT is het doel: plezier! Waarom? Zonder plezier kan je geen game spelen, dat geloven wij en daar leven wij op. Daarbij zorgt onze enthousiaste houding in en off game, dat sfeer altijd motiverend blijft. Na een avondje mee rijden, ga je blij naar bed (Daarom slaap ik al niet meer)! 

Maar nu zijn wij op zoek naar mede truckers! Dus hebt/ben jij:

 

- Volwassen ( Dat je aan regels kan houden & normaal gedrag kan vertonen)

- Normaal Rijgedrag -> We houden van een dolletje onderling ^^

- Actieve deelname in onze community.

- Vriendelijk zijn naar alles en iedereen :D!

- En als laatste een vriendelijk, enthousiaste en motiverende houding.

- Overige community regels staat op onze website.

 

Meld je dan nu aan!

 

DCNT onderdeel van Dutch Community & Gaming

 

DCNT is een onderdeel van DCNG netwerk, een community waarin verschillende games worden gespeeld. Daarbij vinden wij dat iedereen ongeachte welk spel of leeftijd bij ons mee mag spelen. 

Dutch Community & Gaming is gestart als een clan, uit eindelijk over gezet naar een community. Waarom? Zo kan iedereen ons volgen, meedoen en ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat mensen plezier hebben online zowel offline. 
Daarbijj hanteren wij een Whitelistsysteem om alleen vriendelijke, betrouwbare en enthousiaste spelers toe te laten in onze community. Op deze manier zijn en blijft community netjes en creëren wij een plek waar zelden de sfeer wordt verziekt. Wil je meedoen? Meld je aan via de website of onze teamspeak, wij heten je graag welkom.

 

Contact Gegevens:

 

Website: www.dcng.nl

Twitter: www.twitter.com.nl/dcngnl

Facebook: www.facebook.com/dcngnl

 

Tot ziens ingame of op onze Teamspeak, vergeet ons niet te liken :D!

 

C

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.