Spectuume Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 Witam, mam problem z ETS2. Nie wiem czy jest to związane z MP, więc proszę o prośbę tutaj. Mianowicie gra się zawiesza gdy przenoszę się do innego garażu, chcę przepłynąć promem. Reinstall kompletny nie pomógł. Po zainsatlowaniu ETSa problem zniknął chwilowo, ponieważ po zainstalowaniu TruckersMP błąd się pojawił. Proszę o pomoc i pozdrawiam
Merlin6 Posted March 6, 2016 Report Posted March 6, 2016 Problem pojawia się wtedy gdy zmieniasz garaż za pomocą opcji "Szybka podróż" czy wtedy gdy chcesz skorzystać z promu/euro tunelu ?
Spectuume Posted March 7, 2016 Author Report Posted March 7, 2016 W tym i w tym przypadku. Nawet gdy anuluję zlecenie i musi minąć pewien czas. Nawet dzisiejsza aktualizacja MP nic nie dała...
[E40]Pozna?ska Pyra Posted March 13, 2016 Report Posted March 13, 2016 Wystarczy zaczekać i zadziała. Ja też myślałem, że to crash gry, ale manager zadań windows pokazał, że powoli aplikacja potrzebuje coraz więcej pamięci ram, po 2-3 minutach nagle jest skok i działa.
Kamxi Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Miałem tak samo i w moim przypadku okazało się że to dysk twardy powoli siadał. Stwierdziło to parę darmowych programów do sprawdzania dysków twardych (robiąc pomiary różnych czynników np. prędkość zapisu/odczytu).
konriixko Posted March 22, 2016 Report Posted March 22, 2016 miałem tak samo zmieniłem antywirusa zrobiłem testowanie dysków wyszły ok, zgodność plików ok, przeinstalowałem ets i ets mp wraz z usuwaniem wszystkich plików ręcznie aby save sobie zachowałem, aktualizacja sterowników grafiki włącznie z reinstalacją (po ostatniej łatce Windowsa wszystkie sterowniki nVidia miały błędy i to pewnie główne powody siadania etsa) i pomogło. Działa lecz czasami zdarza się że trzeba poczekać chwilę zanim pasek ładowania zaskoczy mimo że w menadżerze wyskakuje że program nie odpowiada.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted April 16, 2016 Report Posted April 16, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Recommended Posts