Guest Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Poland : Speed Logistic Konwój 13.03.16 ,,Firmowe Konwoje" organizuje firma - Poland : Speed Logistic Informacje Serwer : Eu#1 Data Konwoju : 13.03.16 [Niedziela] Godzina Zbióki : 18:05 Godzina Odjazdu : 18:20 Miejsce zbiórki : Szczecin firma ITCC Miejsce zakończenia : miasto Londyn Komunikacja : CB Radio - kanał 19 Z Nami jadą : Orzeł - Trans , RISA,Repiński Transport , Polscy Ułani ,Yahoo - Trans,Poland : Speed Logistic Wymagania!'/Regulamin Obiowązkowa Naczepa! Kultura Jazdy! Zakaz Wyprzedzania! Zakaz włączania Kogutów Odstęp 100m Trzeba mieć pełny bak! Informacja : przy firmie ITCC firma Poland : Speed logistic będziemy firmom mówić gdzie mają zaparkować! Komendy "Paliwo" czyli zatrzymać się najbliższej stacji paliw "Wypadek" czyli jest wypadek i musimy w tej sytuacji zatrzymać się na poboczu lub parkingu "lub" będziemy jechać 70km Chczesz do nas dołączyć napisz do mnie na priv https://forum.truckersmp.com/index.php?/profile/77818-poland-speed-logistic/
BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Konwój spełnia wymagania. Zatwierdzam
Malteno#Poland Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Czy istnieje możliwość zgłoszenia firmy czy też nie?
[RT] Aro34 Posted February 23, 2016 Posted February 23, 2016 Proszę zmienić naze z RV Repiński Transport na Samo Repiński Transport
Guest Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Będzie można dołączyć tylko musicie napisać na FB na naszej stronie https://www.facebook.com/Poland-Speed-Logistic-1686800954892583/?fref=ts I też można zgłosić się do konwoju też na FB na naszej stronie
M@ster_PL Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Pytanie: pisze że wyruszamy z Poznania a na mapie jest że ze Szczecina To jak to w końcu jest
Guest Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Już wszystko jest i Master_PL przeniosłem zbiórkę i pisze z Szczecina
Guest Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Nie rozumiem was konwój będzie na 100% ja nie pisałem informacje o konwoju tak sobie tylko ,że BĘDZIE KONWÓJ Proszę bardzo naszej firmy FORUM : http://polandspeedlogisti.wix.com/ets2atsmplogistic
wwwkacper8 Posted February 24, 2016 Posted February 24, 2016 Prosiłbym o zmianę nazwy z VS RISA na samo RISA
bulletpro6 Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 dzieki za konwoj polscy-ulani jako jedyni dotarli do celu a reszcie dziekuje. Porowadzacy konwoj nastepnym raze ogarnijcie to lepiej nawet nie zatankowani byliscie itp I nawet do konca nie dojechaliscie.
Guest Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 On 23.02.2016 at 10:19 PM, Malteno said: 6 minutes ago, bulletpro6 said: dzieki za konwoj polscy-ulani jako jedyni dotarli do celu a reszcie dziekuje. Porowadzacy konwoj nastepnym raze ogarnijcie to lepiej nawet nie zatankowani byliscie itp I nawet do konca nie dojechaliscie. Czy istnieje możliwość zgłoszenia firmy czy też nie? My byliśmy zatankowani tylko chciałem zrobić focie
Radecki89PL Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Konwój był źle zorganizowany, brak komunikacji. Każdy każdego przekrzykiwał. Brak trzymania odległości. Ludzie nie wiedzieli gdzie mają się ustawiać po mimo faktu,że wszystko było napisane na forum.
Guest Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 (edited) a to moja wina ,że nie utrzymawiliscie odległosci parking jest fotografia a komunikacja to CB Radio Edited March 13, 2016 by Nelvo PL Usunięto niepotrzebne cytaty
ziolo Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Powiem ci tak myśmy utrzymywali odległość ale reszta miała problemy i nonstop jakieś wypadki. A co do foty to się ją robi na postoju ale nie po 200 kilometrach może nawet nie po 200 to było. I następnym razem jakbyście robili konwój to polecam jakiegoś ts'a skołować i przede wszystkim w mikrofon zainwestować. Musicie się jeszcze dużo nauczyć i mam nadzieje że wyciągniecie z tego jakieś wnioski.
Radecki89PL Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 Wina w sumie jest tych,którzy ten konwój organizowali. Od komunikacji podczas takich konwojów jest Ts a nie CB tak tak poszliście na łatwiznę po drugie moim zdaniem brak trzymania odpowiedniej prędkości. Ludzie kto na autostradzie jedzie 50 km/h po trzecie trzecie ludzie nie wiedzieli gdzie mają stawać na firmie z której mieliśmy ruszać prowadzący się pogubili kto gdzie jak. No cóż. Tak czy siak z szacunku do innych Polscy Ułani dziękują za konwój lecz już więcej raczej nie będą uczestniczyć w konwojach organizowanych przez waszą grupę. Sami widzieliście,że był wielki chaos. Musicie się jeszcze wiele nauczyć,,, Aha zapomniałem właśnie to o czym kolega Zioło wspomniał jak można podczas konwoju gdzie wiadomo nonstop jest się w ruchu pozwolić na to by uczestniczyły w nim osoby które pisały. Podczas jazdy nie ma czasu na pisanie a tym bardziej odpisywanie. Nie bylo osoby odpowiedzialnej za pilnowanie konwoju 1
Guest Posted March 13, 2016 Posted March 13, 2016 1 hour ago, [PolscyUłani]Radecki89 said: Wina w sumie jest tych,którzy ten konwój organizowali. Od komunikacji podczas takich konwojów jest Ts a nie CB tak tak poszliście na łatwiznę po drugie moim zdaniem brak trzymania odpowiedniej prędkości. Ludzie kto na autostradzie jedzie 50 km/h po trzecie trzecie ludzie nie wiedzieli gdzie mają stawać na firmie z której mieliśmy ruszać prowadzący się pogubili kto gdzie jak. No cóż. Tak czy siak z szacunku do innych Polscy Ułani dziękują za konwój lecz już więcej raczej nie będą uczestniczyć w konwojach organizowanych przez waszą grupę. Sami widzieliście,że był wielki chaos. Musicie się jeszcze wiele nauczyć,,, Aha zapomniałem właśnie to o czym kolega Zioło wspomniał jak można podczas konwoju gdzie wiadomo nonstop jest się w ruchu pozwolić na to by uczestniczyły w nim osoby które pisały. Podczas jazdy nie ma czasu na pisanie a tym bardziej odpisywanie. Nie bylo osoby odpowiedzialnej za pilnowanie konwoju No wiem ze konwój nie wypalił ale to mój i nasz pierwszy firmowy z innymi firmami konwój i postaram następny zrobić lepszy mam nadzieje ze będziecie i pewno będzie komunikacja ts3 i folia będzie przed wyjazdem no i będą ograniczniki ze np 80 autostrada 70 droga 50 miast pozdrawiam
Recommended Posts