Matimajster Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Siemka , zamierzam kupić wideorejestrator w celach hobbystycznym czyli wiadomo nie musi być jaki mega , ale chciałbym żeby jakoś nagrania była lepsza niż zdjęcia w przybliżeniu ze starszych telefonów takich jak nokia 6020 czy Sagem myX5-2 (Stare dobre telefony ).I teraz mam pytanie czy wystarczy mi taki najtańszy z marketu czy lepiej kupić trochę lepszy ?
Michu Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Pod żadnym pozorem nie kupuj najtańszych badziewi, bo dostaniesz papkę zamiast obrazu. Jest fajne forum o kamerkach, tam jest dużo porównań http://autowrzuta.pl/ Ja ze swojej strony mogę polecić kamerkę G1WH --> http://www.wideorejestratory24.pl/kamera-samochodowa-g1wh-fullhdten sklep również polecam. Jedyny minus to mocowanie, bo potrafi mieć luz i obraz trochę trzęsie na nierównych drogach, ale ja kawałek papierka podłożyłem i nawet na betonowych płytach lotniska nagrania są eleganckie.
Matimajster Posted February 23, 2016 Author Report Posted February 23, 2016 Ja wolał bym coś tańszego jednak
bazyliszek [PL] Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Pytanie kolego do Ciebie. Do czego ma Ci służyć rejestrator (udowodnienie winnego kolziji, nagrania hobbistyczne na YouTube), czego od niego wymagasz? Bez tych informacji nic Ci nie pomogę
EP07-1023 Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Siemka , zamierzam kupić wideorejestrator w celach hobbystycznym czyli wiadomo nie musi być jaki mega , ale chciałbym żeby jakoś nagrania była lepsza niż zdjęcia w przybliżeniu ze starszych telefonów Rozumiem, lenistwo jest wygodne ale mógłbyś przeczytać coś więcej niż samą nazwę tematu.
bazyliszek [PL] Posted February 24, 2016 Report Posted February 24, 2016 Rozumiem, lenistwo jest wygodne ale mógłbyś przeczytać coś więcej niż samą nazwę tematu. Wideo rejestratory mają sporo możliwości i to co podał kolega nie wystarczy żeby coś dobrego i taniego polecić. W oparciu o te informacje może polecić rejestrator który doskonale nagrywa w dzień w słabo w nocy, lub taki który dobrze nagrywa w cieniu ale źle reaguje na oślepienie.
WooQash Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts