Artek210_PL] Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Siema, mam następny problem nie mam w jednym mieście. ładunków na multiplayer w ATS. a drugi problem, światła na zielone się nie zmieniają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Prześpij się lub przenieś do warsztatu, jeśli to nie pomoże to poczytaj ten temat: https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/2858-poradnik-dotycz%C4%85cy-%C5%82adunk%C3%B3wzlece%C5%84/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ElectroMusic! Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 No niestety ale u mnie codziennie w ATS znikają ładunki. Wybieram zawsze opcje teleportu do serwisu, co zawsze pomaga. Być może reset ekonomii pomógłby na dłuższą metę ale dla mnie nie przeszkadza teleportowanie się do serwisu. ps. pomaga również wzięcie ładunku w ciemno, tzn. jedziesz do którejkolwiek firmy, bierzesz z niej ładunek, a po dowiezieniu do celu, wszystkie inne ładunki wracają na swoje miejsce. <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Artek210_PL] Posted February 12, 2016 Author Share Posted February 12, 2016 Nie mogę się przespać. A gdy się teleportuje do serwisu nie pomaga. To nie wiem co jest grane. jak i reset nie pomaga ekonomiki już tak robiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Prześpij się lub przenieś do warsztatu, jeśli to nie pomoże to poczytaj ten temat: https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/2858-poradnik-dotycz%C4%85cy-%C5%82adunk%C3%B3wzlece%C5%84/ Czytales to co napisalem? I byles na tej stronie co Ci wyslalem? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ? Pijany Walcarz ? Posted February 15, 2016 Share Posted February 15, 2016 @Bakerpk Oczywiście że nie czytał. @ElectroMusic! Teleport między garażami jest lepszym wyjściem, tu ekonomia musi się resetować za każdym razem. W przypadku serwisu, nie koniecznie. Przynajmniej tak gra zachowuje się w moim przypadku. Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BAKERPK [PL] [ENG] Posted March 4, 2016 Share Posted March 4, 2016 Zamykam i przenoszę do rozwiązanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Artek210_PL]
Siema, mam następny problem nie mam w jednym mieście. ładunków na multiplayer w ATS. a drugi problem, światła na zielone się nie zmieniają.
6 answers to this question
Recommended Posts