LonelyWolfPL Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Mam takie pytanie. Wiem ze jest to forum do euro trucka. Ale jak i czy mozna zostac adminem w grze? Np. w Ats MP lub ets.
WooQash Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15404-how-to-become-in-game-administrator/
Spartan PL Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Mam uwagi co do jednego z adminów z kim rozmawiać? zastrzegam nie mam zamiaru się bawić w posty chcę konkretnych i wyczerpujących wyjaśnień w mojej sprawie "East bound and down"
I<3VODKA Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 @K44PL Do mnie po polsku lub do Clarkinatora po angielsku. Uwagi wraz z dowodami (nagranie, screeny) przeslij na PW na forum. Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
WooQash Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts