LonelyWolfPL Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 Mam takie pytanie. Wiem ze jest to forum do euro trucka. Ale jak i czy mozna zostac adminem w grze? Np. w Ats MP lub ets.
WooQash Posted February 10, 2016 Report Posted February 10, 2016 https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15404-how-to-become-in-game-administrator/
Spartan PL Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 Mam uwagi co do jednego z adminów z kim rozmawiać? zastrzegam nie mam zamiaru się bawić w posty chcę konkretnych i wyczerpujących wyjaśnień w mojej sprawie "East bound and down"
I<3VODKA Posted February 14, 2016 Report Posted February 14, 2016 @K44PL Do mnie po polsku lub do Clarkinatora po angielsku. Uwagi wraz z dowodami (nagranie, screeny) przeslij na PW na forum. Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Facebook >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela tłumacz przysięgły bruksela tłumaczenia przysięgłe belgia tłumacz bruksela rozliczenie podatku belgia
WooQash Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts