Duczo Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 Witam , szukałem na forum informacji na temat consoli i jej pozytywów , wiem że takowy temat był na starym forum to może i tu takie coś można zamieścić Niżej proszę wymieniać znane możliwości oraz opis do czego dana opcja służy (przyklad : g_minicon 1/0 - włączenie /wyłączenie mini consoli w grze) Pozdrawiam Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
StepchenPL Posted December 23, 2014 Report Posted December 23, 2014 uset_g_developer 0/1 Wyłączenie/włączenie kamerki 0. uset_g_flyspeed Prędkość kamerki 0 Btw czemu consola, po co spolszczać angielski wyraz zamiast napisać po prostu konsola? 1 I5 4440 3.30Ghz ○ MSI GTX 760 2GB ○ Kingstone 4GB 1600mhz ○ HDD 1TB
Pytajnik [PL] Posted December 24, 2014 Report Posted December 24, 2014 uset g_traffic 0 - na singlu wyłącza ruch uliczny
WooQash Posted December 25, 2014 Report Posted December 25, 2014 g_police 0/1 - Wyłączenie/Włączenie mandatów (za czerwone światła oraz za prędkość). g_trans 0/1 - Automatyczna/Manualna skrzynia biegów. g_force_economy_reset 0/1 - Resetowanie ekonomii (do przywrócenia listy ładunków). g_mph 0/1 - Prędkość w km/h / milach/h. save - Tworzenie zapisu gry (jako osobna instancja). exit - Wyjście do wyboru profilu. quit - Wyjście z gry.
Daw Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Mam problem z konsolą. Nie działa mi. W configu zmieniłem z g_console "0" na g_console "1". I wciąż nie działa. Tylda działa bo sprawdzałem. Próbowałem również sposobu: g_minicon, lecz to też nie działa. A kamera "0" działa bez problemu. Wie ktoś jak to naprawić?
Block3r Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Mam problem z konsolą. Nie działa mi. W configu zmieniłem z g_console "0" na g_console "1". I wciąż nie działa. Tylda działa bo sprawdzałem. Próbowałem również sposobu: g_minicon, lecz to też nie działa. A kamera "0" działa bez problemu. Wie ktoś jak to naprawić? W konfigu oprócz g_console na 1, trzeba jeszcze zmienić uset_g_developer czy tam g_developer na 1.
Daw Posted December 28, 2014 Report Posted December 28, 2014 Również jest g_developer na 1. Inaczej kamera "0" by nie działała
Recommended Posts