Wojo222 Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Wersja modyfikacji: ------------ Używany kontroler: Klawiatura + myszka Informacje o błędzie: Pewnego razu chcąc przejechać przez przejazd kolejowy miałem zamknięty szlaban. Typek naprzeciwko koło mnie przejechał, gdy u mnie był zamknięty szlaban (dosłownie przejechał przez wagony pociągu i zamknięte szlabany). Myślałem, że typek ma jakieś haxy, ale dzisiaj jadąc z kolegą przez przejazd kolejowy ja miałem otwarte szlabany, a u niego były zamknięte, przy czym u niego jechał pociąg i ja go nie widziałem (mogłem normalnie przejechać przez ten przejazd). Nie wiem czy to kwalifikuje się do błędu, ale powinien być dla wszystkich graczy jednakowy czas zamknięcia się szlabanów i przejazdu pociągu, po czym w jednakowym czasie szlabany otwierałyby się. Niby takie nic, ale gdyby było tak, jak powiedziałem napewno fajnieby się przez te przejazdy kolejowe przejeżdzało. Jak odtworzyć błąd: Wystarczy we dwóch lub więcej stanąć koło przejazdu kolejowego i się informować, czy jedzie pociąg, przy czym u jednych osób będzie jechał, a u drugich szlabany będą otwarte. Screenshoty/filmy: Nie mam, ale mogę zrobić ss'y i podesłać, na kogoś życzenie (gdyby ktoś nie widział, o co chodzi).
WooQash Posted January 31, 2016 Report Posted January 31, 2016 Przejazdy kolejowe nie są jeszcze zsynchronizowane.
Wojo222 Posted February 4, 2016 Author Report Posted February 4, 2016 Czy te przejazdy zostały zsynchronizowane? Mijałem dzisiaj się z typkiem i pociąg jechał w tym samym czasie u mnie i u niego. Zbieg okoliczności, czy te przejazdy zostały zsynchronizowane?
WooQash Posted February 4, 2016 Report Posted February 4, 2016 A czy od 31 stycznia wyszła jakaś aktualizacja multiplayera? Nie, więc odpowiedź jest jasna - nie.
WariXX Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Troszkę z tą synchronizacją przejazdów im się nie śpieszy. Post jest jak patrze od 31 stycznia i nadal przejazdy nie są zsynchronizowane. Trochę to przeszkadza, ale także i mnie śmieszy, jak tam ludzie kombinują, przepychają się, lecą na czołówkę. Śmieszne, ale i smutne jak to ludzie są niecierpliwią.
xQuByte Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 Wciąż dziwię się, że taka rzecz nie jest synchronizowana... Jednak wpływa to na rozgrywkę i to zdecydowanie.
Daniellus Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts