Fredziol Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Moje pytanie brzmi kiedy w końcu pojawi się ten MAN EURO 6? Bo czekam, czekam, i doczekać się nie mogę, a samochód bardzo mi się podoba i chciałbym go w końcu przetestować w ETS'ie 1
Reachtaire Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 No ładny ten Man, ale i tak nie przepadam za tą firmą ciągników... Pewnie będzie wkrótce jak już tyle poczekaliśmy, to się doczekasz
świstak cham Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Pamiętaj że teraz jest jeszcze ATS. Więc jeszcze sobie poczekasz. W tym roku raczej (a raczej na pewno) zostanie wydany.
Reachtaire Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 No to jasne, że teraz się zajmą ATS bardziej niż ETS2mp, ale spokojnie doczekamy się na pewno w tym roku tego jestem pewny! Ale co do Renault nowego to już kwestia chyba wielu lat xdd
Fredziol Posted January 23, 2016 Author Report Posted January 23, 2016 Pamiętaj że teraz jest jeszcze ATS. Więc jeszcze sobie poczekasz. W tym roku raczej (a raczej na pewno) zostanie wydany. No niestety, teraz chyba ETS bedzie zaniedbany na rzecz ATS'a :/ Ale nie żartuj nawet że rok czekania bd...
Reachtaire Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Myślę, że nie masz racji ETS nie może być zaniedbywany bo to główne żródło zarobku i nie opłaca się go porzucić...
Pitbull98 Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Owszem główne źródło zarobku ale jak wyjdzie ats na mp no to może rzeczywiście zostać zaniedbane
Reachtaire Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Nie wydaje mi się, ETS2mp jest juz o wiele bardziej rozwinięte, całe cummunity odrazu też nie pójdzie na ATS.. :/ To nie takie proste ale z 2 strony zmniejszy się też liczba osób na ETS2mp bo ludzie przyjamniej na poczatku bd grac tylko w ATS!
Pitbull98 Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Może będzie mniej osób które grają tylko po to aby trollować.
Reachtaire Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Ci ludzie akurat będą i na ATS i na ETS2 :/ zawsze...
Grzesiek2402 Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Trolle zapewne rozłożą się po równo na ATS i ETS2. Wracając do tematu... Również czekam na nowego mańka od SCSu. Na singleplayer jego brak mi nie przeszkadza, bo zastępuje mi go modyfikacja od MADstera która jest wykonana na naprawdę wysokim poziomie Obstawiam że dostaniemy go jeszcze w pierwszej połowie tego roku
Seba Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Nikt nie wie kiedy będzie, nawet SCS więc co my na forum mamy ci napisać? Będzie kiedy SCS go zrobi i wyda. 1 www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A
Malteno#Poland Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 No niestety, teraz chyba ETS bedzie zaniedbany na rzecz ATS'a :/ Ale nie żartuj nawet że rok czekania bd... Mi się wydaje, że Ets2 dalej będzie wspierany przez SCS. Jednak to jest większy projekt. Ja osobiście zostaje przy Ets2, choć nie ukrywam, że kupiłem już ATS i zerknę co tam się zmieniło.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 SCS w sumie przez ten czas nauczył nas szeroko-rozumianej cierpliwości z czekaniem na ich kolejne postępy prac pewnie dadzą sobie trochę czasu odetchnąć po premierze ATSa i później może zobaczymy coś dla ETSa w tym właśnie MANa Euro 6 It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
HubertHubioLKW Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Mi się wydaje że jeszcze trochę poczekamy na tego nowego Mana . O d kiedy to głosy chodzą że ma być wprowadzony
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 SCS zawsze "trąbi" o takich rzeczach. Tak samo jak przed wprowadzeniem nowego Mercedesa Actrosa MP4, była o nim mowa jakieś 2 miesiące przed.
M@ster_PL Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Rzeczywiście gdyby MAN'a EURO 6 wprowadzili w końcu to było by czym pojeździć. Chociaż tak jak to Prezesik mówi to jest to samo co z Mercedesem i innymi markami co wprowadzali że min 2 miesiące trzeba czekać. ;( ale myślę że się doczekamy
świstak cham Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 No niestety, teraz chyba ETS bedzie zaniedbany na rzecz ATS'a :/ Ale nie żartuj nawet że rok czekania bd... Pisali że ETSa jak i ATSa będą razem wspierać.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Pisali że ETSa jak i ATSa będą razem wspierać. Dokładnie, trzeba pamiętać o tym, że jednak większość to odbiorcy europejscy, którzy i tak będą woleli jeździć po europejskich ścieżkach. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Dako Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Fajnie było by też zobaczyć nowe "Renault T Range" Zupełnie zmieniona stylistyka niż te stare kwadratowe pudełka
Reachtaire Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Oj tak, pierwsze piękne Renault, ale na T Range to jeszcze dluuugo poczekamy :/ Niestety...
M@ster_PL Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Jeżeli chodzi o MAN'a to raczej przednim wejdzie Renault Range T wnioskując po blogu firmy scs poniżej link gdzie jest to opisane: http://blog.scssoft.com/2016/01/truck-licensing-situation-update.html
WooQash Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 To, że SCS udostępnił jego zdjęcie nie oznacza, że jest bliski ukończenia. Mercedesa też nam pokazywali dłuuugo przed dodaniem go do gry.
M@ster_PL Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 No tak ale zdjęcia MAN'a nam nie pokazali chyba że o czymś nie wiem
RootKiller Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Będzie gdy zostanie skończony . 3 ...
Recommended Posts