Jump to content

Recommended Posts

Posted

Najgorsze jest to, że wielu ludzi musi się męczyć, by zakupić nową grę do spokojnej jazdy, a tu przyjdzie taka banda i kupuje tylko po to by trolować innych użytkowników.

Tak czy siak ban na pewno słuszny i wymagany.

• Upvote 1
Posted

Witam ja nie rozumiem tylko jednego. Skoro widać że taki debil blokuje to po co się tam na siłę w niego pchać i rozwalać sobie ciężarówkę.

Ja osobiście już nie raz spotkałem się z takimi przypadkami ale nie nagrywałem lecz teraz będę miał zawsze w pogotowiu jakiś program do nagrywania.

A swoją droga mam nadzieję że sprawcy zostali ukarani adekwatnie do czynu.

Pozdrawiam

Posted

Na razie mają bana na 2 dni, ale (tak jak ostatnio) pewnie przedłuży sie to na 2-3 miesiące. Poza tym z racji, że to nie pierwszy ban, może być przedłużony dodatkowo albo permanentny. W sumie tak na szybko to ciężko wymyślić jakieś wyjście, jeśli się już utknęło w serwisie. Bo w sumie inaczej wyjechać się nie da (tym bardziej korzystając z szybkiego zlecenia).

Posted

Na razie mają bana na 2 dni, ale (tak jak ostatnio) pewnie przedłuży sie to na 2-3 miesiące. Poza tym z racji, że to nie pierwszy ban, może być przedłużony dodatkowo albo permanentny. W sumie tak na szybko to ciężko wymyślić jakieś wyjście, jeśli się już utknęło w serwisie. Bo w sumie inaczej wyjechać się nie da (tym bardziej korzystając z szybkiego zlecenia).

No powiem ci, że 2 dni to na pewno nie jest adekwatna kara, chłopak dobrze się bawił denerwując innych, a gdy zobaczył 2-dniowego bana to pewnie padł ze śmiechu...

Posted

Dokładnie co to jest za kara 2 dni gościu tylko co najwyżej może się z tego uśmiać . Kara powinna wynosić minimalnie 14 - 28 dni i następnym razem zastanowił by się co robi.

Posted

Ale z tego co opowiadali ostatnio to wygląda to tak. Dostają wstępnie np 2 dni. A potem po rozważeniu setek reportów kara sie wydłuża i to zazwyczaj pare razy. Dodatkowo  nie jest to jeden ban tylko np.3 więc do perma coraz bliżej

Posted

Widać, że gościu chce przetestować cierpliwość administracji i na własnej skórze odczuć nowy system banowania. Jak dla mnie pod perma to podchodzi i to bez gadania. Jego strata.

Poszperałem w systemie zgodnie z nickiem na filmiku i tak:

Adahil już dostał bana ( 10 stycznia ) na miesiąc za wcześniejsze wykroczenie. Teraz wiadomo , pociągnie na 3 albo perma. Ciekawszy jest sposób w jaki znalazł się na serwerze... chyba, że to ten drugi Adahil125, ale on wyłapał bana 22 stycznia.

Micha nie mogę znaleźć. Oczywiście dane nie muszą się zgadzać.

Posted

Ale z tego co opowiadali ostatnio to wygląda to tak. Dostają wstępnie np 2 dni. A potem po rozważeniu setek reportów kara sie wydłuża i to zazwyczaj pare razy. Dodatkowo  nie jest to jeden ban tylko np.3 więc do perma coraz bliżej

No i git ;) Trzeba "eliminować" takich rozrywkowych chłopaków :P

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.