kristoferek Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Zablokowany wyjazd z serwisu w BerlinieParę osób prosiło o nagranie więc wrzucam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malteno#Poland Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Narzekają na kierowców z Rosji..... Nie miałem pojęcia, że Polacy (sądze po nickach) potrafią takie rzeczy robić.Mam nadzieję, że będzie musiał kupić ETS2 po raz kolejny, żeby mógł pograć na multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HubertHubioLKW Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Dostali bana za blokowanie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowiek biznesu Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Ten człowiek który blokuje musi dostać pepermenty ban i był spokój z takimi graczami to jest gra symulacyjna . Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Perma im ! https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristoferek Posted January 23, 2016 Author Share Posted January 23, 2016 Bana dostali na pewno. Na ile nie wiem ale ostatnio były to finalnie dwa miesiące ( https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/25147-masakra-ko%C5%82o-berlina-07012016-lataj%C4%85ce-ci%C4%99%C5%BCar%C3%B3wki/). Jak widać na filmikach z obu postów są to już dwa różne konta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frycek098 Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Najgorsze jest to, że wielu ludzi musi się męczyć, by zakupić nową grę do spokojnej jazdy, a tu przyjdzie taka banda i kupuje tylko po to by trolować innych użytkowników. Tak czy siak ban na pewno słuszny i wymagany. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredziol Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 No naprawdę nie rozumiem takich ludzi... Co jest fajnego/zabawnego w denerwowaniu ludzi blokowaniem im wyjazdu z serwisu?! Takich jak ten to powinni od strzała banować, od razu perm i finito, nauczyłby się... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Z wielu czynników tego aż tak o, nie da się opanować, że nagle w jakimś miejscu jest troll, który blokuje przykładowo wyjazd, jedynie na co można liczyć, że osoby które blokowały zostały adekwatnie do ich czynu ukarane It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adzio Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Witam ja nie rozumiem tylko jednego. Skoro widać że taki debil blokuje to po co się tam na siłę w niego pchać i rozwalać sobie ciężarówkę. Ja osobiście już nie raz spotkałem się z takimi przypadkami ale nie nagrywałem lecz teraz będę miał zawsze w pogotowiu jakiś program do nagrywania. A swoją droga mam nadzieję że sprawcy zostali ukarani adekwatnie do czynu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristoferek Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Na razie mają bana na 2 dni, ale (tak jak ostatnio) pewnie przedłuży sie to na 2-3 miesiące. Poza tym z racji, że to nie pierwszy ban, może być przedłużony dodatkowo albo permanentny. W sumie tak na szybko to ciężko wymyślić jakieś wyjście, jeśli się już utknęło w serwisie. Bo w sumie inaczej wyjechać się nie da (tym bardziej korzystając z szybkiego zlecenia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredziol Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Na razie mają bana na 2 dni, ale (tak jak ostatnio) pewnie przedłuży sie to na 2-3 miesiące. Poza tym z racji, że to nie pierwszy ban, może być przedłużony dodatkowo albo permanentny. W sumie tak na szybko to ciężko wymyślić jakieś wyjście, jeśli się już utknęło w serwisie. Bo w sumie inaczej wyjechać się nie da (tym bardziej korzystając z szybkiego zlecenia). No powiem ci, że 2 dni to na pewno nie jest adekwatna kara, chłopak dobrze się bawił denerwując innych, a gdy zobaczył 2-dniowego bana to pewnie padł ze śmiechu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pitbull98 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Dokładnie co to jest za kara 2 dni gościu tylko co najwyżej może się z tego uśmiać . Kara powinna wynosić minimalnie 14 - 28 dni i następnym razem zastanowił by się co robi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kristoferek Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Ale z tego co opowiadali ostatnio to wygląda to tak. Dostają wstępnie np 2 dni. A potem po rozważeniu setek reportów kara sie wydłuża i to zazwyczaj pare razy. Dodatkowo nie jest to jeden ban tylko np.3 więc do perma coraz bliżej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Wszedł nowy system banów także powinno być 10 razy lepiej niż wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coyotek Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Widać, że gościu chce przetestować cierpliwość administracji i na własnej skórze odczuć nowy system banowania. Jak dla mnie pod perma to podchodzi i to bez gadania. Jego strata. Poszperałem w systemie zgodnie z nickiem na filmiku i tak: Adahil już dostał bana ( 10 stycznia ) na miesiąc za wcześniejsze wykroczenie. Teraz wiadomo , pociągnie na 3 albo perma. Ciekawszy jest sposób w jaki znalazł się na serwerze... chyba, że to ten drugi Adahil125, ale on wyłapał bana 22 stycznia. Micha nie mogę znaleźć. Oczywiście dane nie muszą się zgadzać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej_tg Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ale sajgon urządził. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Jeden wielki "burdel" , ale przynajmniej nagrane to dostaną to na co zasługują. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredziol Posted January 26, 2016 Share Posted January 26, 2016 Ale z tego co opowiadali ostatnio to wygląda to tak. Dostają wstępnie np 2 dni. A potem po rozważeniu setek reportów kara sie wydłuża i to zazwyczaj pare razy. Dodatkowo nie jest to jeden ban tylko np.3 więc do perma coraz bliżej No i git Trzeba "eliminować" takich rozrywkowych chłopaków Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Temat nieaktywny, zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts