Duczo Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Stopery sobie kupić, większej bzdury nie słyszałem. 3 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Dako Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Alternatywną propozycją była by możliwość wyświetlania stopera-minutnika (np: umieszczony na TAB'ie) który odliczał by czas do kicka podczas afka. Pozwoli to na zminimalizowanie do minimum niepotrzebnego pisania na czacie kropek kresek etc... 1
M@ster_PL Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Z mojej perspektywy ten dźwięk to dobry pomysł, jeżeli chodzi o to że dużo osób ma słuchawki zawsze mogą odłączyć na ten czas kiedy odchodzą od komputera, ale ma to też minusy musiał by być bardzo głośny bo nie ukrywajmy ale na pewno nie mamy kuchni w pokoju tylko za ścianą i oczywiście musiała by się pojawić opcja tego aby było można załączyć i wyłączyć. Drugą kwestią tak jak mówi Dako też mógłby się pojawić ten licznik sekundowy do czasu kikowania aby uniknąć tak dużego spamu na czacie gry.
5l4w3k [PL] Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Bardzo dobry pomysł. Jestem za wprowadzeniem dźwięku.
[SpediStar] Shaq Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 za i przeciw. dla mnie w wiekszym stopniu niepotrzebne bo i tak uzywam sluchawek.
Pitbull98 Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Owszem jestem za bardzo dobry pomysł . Dobrze było by jakby miał funkcję włącz / wyłącz
Fredziol Posted January 26, 2016 Report Posted January 26, 2016 Dobrze było by jakby miał funkcję włącz / wyłącz W sumie to kolega ma rację, widzę że zdania w tym wątku są podzielone, a funkcja on/off byłaby zbawieniem dla wszystkich tych, którzy nie chcieliby słyszeć tego ostrzeżenia bo np. irytuje ich takie coś.
ArQoN_PL Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 Spoko pomysł, nie raz jak siedziałem w serwisie modyfikując swoją ciężarówkę, nie zauważając komunikatu o wyrzuceniu, potem miałem problem z wejściem z powodu braku miejsca 2
[EKARD] Kamil01 Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Było by to bardzo dobre. Nieraz nie zobaczymy komunikatu, że nas wywali, a dźwięk usłyszymy od razu. Ale dźwięk mógłby się pojawiać 1min przed wyrzuceniem http://ekard-vs.pl/
[ITL] PREZES [Za?o?yciel] Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 Moim zdaniem jest to niepotrzebne ponieważ gracz powinien sam zadbać o to żeby go nie wyrzuciło jest opcja pisania na czacie.
substanceless Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Odkop panowie, propozycja ze stycznia. Żeby nie robić offtopu to jestem za.
Guest Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Fajna sugestia i przydatna, więc jestem jak najbardziej za Natomiast jak napisał @danurb25 warto by do tego dodać ikonkę w powiadomieniach i na przykład krótka informacja w powiadomieniu podobnie jak facebook. Przykład: "You will be kicked for 30 seconds. Please move !". Zignorowanie powiadomienia skutkuje kickiem po upływie czasu
Marmac100 Posted August 9, 2016 Report Posted August 9, 2016 Również jestem za Przydatne dla graczy np. którzy nie grają na Słuchawkach , bo jeżeli gdzieś idziesz zdejmujesz słuchawki i nie słyszysz tego dźwięku. Pozdrawiam
Majster Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Ciekawy pomysł pytanie tylko jak by wyglądało to w praktyce. Dla jednego ok ale dla niektórych jakieś kolejne dźwięki to przeszkoda. Na pewno pomysł ciekawy i godny uwagi bo nieraz się stanie i nie spojrzy że jest ostrzeżenie o wywaleniu i niepotrzebnie trzeba się ponownie logować. Myślę że administracja na pewno spojrzy jakie są możliwości i jeśli taka możliwość będzie to to wprowadzi przynajmniej w fazie testów.
Bandero Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Ten pomysł nie uzyskał mojego poparcia ponieważ uważam że jest o wiele więcej przydatnych sugestii które można wprowadzić w świat rozgrywki multiplayer. Ponadto uważam że (pikanie) przed wyrzuceniem z gry, spowoduje że zamiast mieć dużo aktywnych graczy, będziemy mieli sporo afków którzy będą dostawać sygnał ostrzegawczy i zawsze zdążą zareagować przed wyrzuceniem z gry. 1
[E40]MF.1908 Posted August 22, 2016 Report Posted August 22, 2016 Ogólnie kikowanie mogło by się załączać np. przy 50/100 pustych slotach. Jak jest 500 miejsc wolnych np. komu przeszkadza zaparkowana ciężarówka?
Bandero Posted September 24, 2017 Report Posted September 24, 2017 Macie informację napisaną na czacie i to musi wam wystarczyć. Dźwięków na pewno nie dodamy. Odrzucone.
Recommended Posts