maxymiliano Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Witam, interesuje mnie to czy mozna jezdzic po drogach z naczepą chłodnią z katalogu naczep w ets2 ze skinem zwykłym [biała].
SkyLine8211 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Wszystkie chyba co są w grze działają na multi, musiał byś sobie jej poszukać albo jakimś podstępnym sposobem wziąć.
maxymiliano Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 No dobrze ale w zleceniach z firm są tylko te ze skinami a ja chce te bez
ElectroMusic! Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Skin białej chłodni można uzyskać poprzez wzięcie naczepy z firmy Skandynawskiej i edytowanie jej w save gry. Lub drugim łatwiejszym sposobem znalezienie moda na białą chłodnie, wzięcie jej poprzez mod na singleplayer i przejście na multiplayer. Gotowca Ci nie dam, musisz sobie poradzić z wyszukiwarką. Ale łap ogólnodostępny temat: https://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/6812-allowed-mods/ <->
maxymiliano Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 Z tym przejsciem z sp na mp to wlasnie nie umiem. Kiedys probowalem ale nie daje rady. Pomozesz mi electromusic?
Grzesiek2402 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Wchodzisz do SP, aktywujesz moda, odpalasz profil, bierzesz interesujący cię ładunek z białą naczepą (lub inną), wychodzisz z gry, wchodzisz do MP, odpalasz profil, wywali błąd o braku modyfikacji, ale tym się nie przejmuj, po załadowaniu profilu klikasz GRAJ! i masz swoją naczepe z modyfikacji. Oczywiście z modyfikacji wykorzystującej pliki gry a nie nowe naczepy z poza gry I co w tym takiego ciężkiego?
maxymiliano Posted January 2, 2016 Author Posted January 2, 2016 dziekuje ;d jak cos w razie problemu moge ci na pw pisac?
apostou! Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 Odkopuję ! Ktoś z wtajemniczonych może podpowiedzieć pod jaką spedycje oraz miasto należy teraz przypisać naczepę by była biała ? Jakiś czas temu korzystałem z cont_port.oslo ale od czasu update podrzuca mi to pod skin Aria.. 1 Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
świstak cham Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 http://ets2.lt/en/white-trailer/Nie sprawdzałem czy działa, ale raczej tak.
Grzesiek2402 Posted January 2, 2016 Posted January 2, 2016 dziekuje ;d jak cos w razie problemu moge ci na pw pisac? Spoko @Apostou nie wiem czy tak żeś odkopał bo wątek świeży Co do twojego pytania sam się zastanawiam, bo niestety z naczepy nie chcą mi działać :/ 1
ElectroMusic! Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Odkopuję ! Ktoś z wtajemniczonych może podpowiedzieć pod jaką spedycje oraz miasto należy teraz przypisać naczepę by była biała ? Jakiś czas temu korzystałem z cont_port.oslo ale od czasu update podrzuca mi to pod skin Aria.. Podpowiem Ci, ze to firma z chemikaliami. 1 <->
WooQash Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Temat nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts