TheDjPapiez Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nazwa Sugestii: Podzielenie Europy na sektory Opis Sugestii: Europe można by było porozdzielać na dane sektory np.Niemcy,Polska itp.(to tylko przykładowe sektory).Polegało by to na tym by zamiast serwerów EU #1,#3,#5 ztworzyć sektory,gdy kierowca przejeżdżał by strefe sektoru,zostawał by automatycznie przeżucony na sektor np.Polski. Przykładowe obrazki: Nie posiadam. Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Pozwoliło by to rozładować serwery z natężenia
rejm3n Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jak dla mnie zbyt dużo roboty ... przerobienie całej gry . Jestem na Nie
Lajtek Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Jestem na nie, czemu ? Ponieważ byś wtedy bardzo mało ludzi spotykał w grze a nawet bym powiedział bardzo mało, a po drugie po jakiego czorta tworzyć tyle serwerów ? I kto to opłaci ?
GoroV88 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Nie. Wyobraź sobie sobotni wieczór, wielki ruch na ETS2MP. Jedziesz ze składem i nagle wjeżdżasz w sektor (serwer) który jest pełny. Co wtedy? Po drugie każdy sektor to jeden serwer. A co jeśli jeden z nich padnie z jakiegoś powodu? Natrafisz na granicy na niewidzialną ścianę, czy zrobisz temat na forum typu "dostaje dc przy wjeżdżaniu do Niemiec, help plaxx" ? Poza tym tak jak już wspomniał rejm3n - wymagałoby to przebudowy całej gry.
TheDjPapiez Posted December 31, 2015 Author Posted December 31, 2015 @Grzesiek wszyscy narzekacie jak to wam serwer laguje,raczej na serwerze nie było by 2300 osób np. w Niemczech więc miejsce było by zawsze.Plota to ty miał byś wykonać czy deweloper?Lajtek spotykał byś tyle samo osób co i teraz bo raczej będąc w Polsce nie widzisz ludzi w WB
H&V I Patrycja. Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Wygląda to tak jak kilka serwerów a na każdym po jednym państwie. Czyli przełączanie między serwerami. Dochodzą tutaj zapewne ekrany ładowania (podczas przełączania) i kolejka by dostać się na następny serwer. Jestem na nie.
Grzesiek2402 Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 @Grzesiek wszyscy narzekacie jak to wam serwer laguje,raczej na serwerze nie było by 2300 osób np. w Niemczech więc miejsce było by zawsze.Plota to ty miał byś wykonać czy deweloper?Lajtek spotykał byś tyle samo osób co i teraz bo raczej będąc w Polsce nie widzisz ludzi w WBGdzie niby narzekam że mi serwer laguje? Jak już to mi komp laguje...Poza tym nie odpowiadaj każdemu, bo widzę że jesteś zdenerwowany że sugestia pójdzie do kosza Tak btw Plota nie martwi się tylko o siebie a o deweloperów również i to jest twn plus. Zresztą sporo osób tutaj tak ma. Zdania nie zmienie i kropka. Poza tym kto będzie tyle serwerów utrzymywał? O.o
I<3VODKA Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Byla taka propozycja i zostala odrzucona. Niestety, ale nie. Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
Recommended Posts