maxymiliano Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Przed chwilą miałem aktualizacje gry która wnosi coś takiego. Spójrzcie sami Ja już czuje te święta i zapach kodów do paints jobsów na steama.
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Dla tych, którym 1.22 nie po drodze.
maxymiliano Posted December 21, 2015 Author Report Posted December 21, 2015 Wow no niezły masz poziom doświadczenia. Można mieć lepszy?
Gebels Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Jest jakaś nagroda w tym roku ? Tak jak np: ten reaven pack z zeszłego ?
maxymiliano Posted December 21, 2015 Author Report Posted December 21, 2015 Nie wiem. Ale chodzi ci o to z tym wożeniem prezentów?
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Jest jakaś nagroda w tym roku ? Tak jak np: ten reaven pack z zeszłego ? Raczej nie, SCS by na pewno poinformowało o tym. Wow no niezły masz poziom doświadczenia. Można mieć lepszy? Swego czasu na początku istnienia Multiplayer'a była moda na zwiedzanie galaktyki i raz przy takiej wyzycie zaliczyłem ponad milionowy poziom doświadczenia... także tego, nie ma limitu
maxymiliano Posted December 21, 2015 Author Report Posted December 21, 2015 Wiem że nie powinienem ale chyba zrobie sava na MP tylko i dodam se kase. Wie ktos jak dodac ją i doswiadczenie?
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Wiem że nie powinienem ale chyba zrobie sava na MP tylko i dodam se kase. Wie ktos jak dodac ją i doswiadczenie? Sposobów jest kilka. Albo edytujesz save'a albo używasz Cheat Engine do zmiany wartości doświadczenia i pieniędzy. Możesz też pobrać jakiś gotowy save z internetu, byle był on dla podstawki gry, a nie z modyfikacji.
maxymiliano Posted December 21, 2015 Author Report Posted December 21, 2015 ok a co zedytowac w save?
Gebels Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Weź koleś zacznij używać google. Masa poradników w necie jest.
Grzesiek2402 Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Weź koleś zacznij używać google. Masa poradników w necie jest. Po co skoro lepiej mieć wszystko na tacy podane
adam1992byd Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Wiem że nie powinienem ale chyba zrobie sava na MP tylko i dodam se kase. Wie ktos jak dodac ją i doswiadczenie? A jaki jest sens takiego kombinowania? nie umiesz uczciwie grać?
EAGLES l Zubi_ Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 adam, a feeee, jak to tak? Bez kasy od razu na wszystko? Przecież to takie niesłowiańskie
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 ok a co zedytowac w save? Polecam poradnik Abed'a Wielki Zbiór Poradników do edycji save, w którym opisuje jak zmienić stan konta. Co prawda nie opisał jak zmienić poziom doświadczenia, ale robi się to identycznie jak stan konta, tylko zamiast szukać frazy bank, szukamy experience_points.
Johnny Cage[PL] Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Zastanawia mnie jedno, jak oni zrobili że halogeny świecą się bez długich świateł. Choinka ładna 2
Funtek Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Wow no niezły masz poziom doświadczenia. Można mieć lepszy? Pewnie ze mozna Ja juz mam 232 poziom ...... oczywiscie uczciwie zdobyty
[GTW] kaelwu Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Niby niewiele, a cieszy. Mogliby dodać event taki jak w tamtym roku.
CamilloX Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Tutaj macie odpowiedź na temat tego eventu co był rok temu. "Otrzymujemy wiele zapytań odnośnie tego, czy przygotowujemy kolejne już specjalne wydarzenie z okazji końca roku. Niestety, nie udało się nam go przygotować na czas. Przez kilka ostatnich miesięcy pracowaliśmy nad funkcjonalnościami World of Trucks, które pozwoliłyby nam organizować właśnie takie specjalne wydarzenia. Wiemy że na to czekacie, jednak potrzebujemy jeszcze trochę czasu na ukończenie rozpoczętych prac."
ElectroMusic! Posted December 22, 2015 Report Posted December 22, 2015 Szkoda. Dla mnie mogliby dodać nawet te same naczepy co były rok temu bez eventu i byłbym ucieszony. 3 <->
maxymiliano Posted December 23, 2015 Author Report Posted December 23, 2015 ElectroMusic to jak dales wlasnie rade sam te przyczepy do gry wstawic? Bo temat robiles o tym.
ElectroMusic! Posted December 23, 2015 Report Posted December 23, 2015 ElectroMusic to jak dales wlasnie rade sam te przyczepy do gry wstawic? Bo temat robiles o tym. Nie da się na nowej wersji gry. Na starej wersji się da. Przeczytaj tamten temat do końca. <->
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted December 23, 2015 Report Posted December 23, 2015 Szkoda. Dla mnie mogliby dodać nawet te same naczepy co były rok temu bez eventu i byłbym ucieszony. Pisałem do Studia SCS Software w tej sprawie i otrzymałem taką informację zwrotną "Nigdy nie będziemy już udostępniać tego samego eventu oraz naczep, to co było rok temu. Na tym polega unikalność". Szczerze mówiąc, oni już posiadają te naczepy gdzieś w plikach, to co za problem dodać je w patchu do ETS'a. Wesołych Świąt wszystkim!
maxymiliano Posted December 23, 2015 Author Report Posted December 23, 2015 Troche szkoda , kupilem malowania ale nie mamy przyczep wiec troche takie nie do dopasowania. Może nas zaskoczą, chociaż lepiej nie robic aktualizacji w najbliższym czasie bo ETS2MP juz i tak musi byc robiony dlużej
Recommended Posts